Noaptea intunecata a sufletului – Eckhart Tolle

De asemenea, ai putea dori...

2 răspunsuri

 1. okyn spune:

  Extraordinar, sunt intr-o depresie inexplicabila de peste 1 an. Incerc sa depasesc aceasta etapa, este foarte greu deoarece nu reusesc sa ma conectez cu mine insami, si cu restul lumii, sunt dependenta de confirmarile celorlalti insa nu am incredere in mine. Voi cauta cartea recomandata.

 2. MARGARETA LASCAR spune:

  SE PARE CA ACESTA ESTE TIMPUL ASUMARII PERSONALE A PARTII INTUNECATE A FIINTEI CARE AM DEVENIT IN TIMP, CEEA CE NU REPREZINTA O DAMNATIUNE CI O NOUA SANSA, O MINUNATA OCAZIE
  DE A TE INTOARCE LA TINE INSUTI SI LA CEEA CE ESTI, DE FAPT. INTRE CE AM DEVENIT SI CEEA CE SUNTEM SE POATE TRECE UN SEMN DIN MATEMATICA: < (MAI MIC).
  PENTRU MAJORITATEA DINTRE NOI, CEEA CE AM DEVENIT CONSTITUIE DOAR UN PUNCT DE PORNIRE SPRE CINE SUNTEM. PE ACEASTA TEMA, VA PROPUN ABORBAREA PROFESIONISTA A LUI DEBBIE FORD IN ''PARTEA INTUNECATA A CAUTATORILOR DE LUMINA'' (Ed. ForYou) UNDE NI SE OFERA EXPLICATII SI INSTRUMENTE DE LUCRU.
  SI, IN LOC DE INCHEIERE, HAIDETI SA NE AMINTIM DE MAGNIFICUL EXEMPLU AL FLORII DE LOTUS: RADACINA ESTE IN MILUL LACULUI IAR FLOAREA PLUTESTE DOAR PE APE LIMPEZI…
  Cu prietenie, Margareta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *