De azi ma hranesc cu energia iubirii

De asemenea, ai putea dori...

3 răspunsuri

 1. Mariuta spune:

  Mi-a placut foarte mult citatul din De azi ma hranesc cu energia iubirii. Sigur ca sunt cuvinte frumoase, cand le citesti parca chiar te inalti. Ce ne facem insa cu practica, cand ne intoarcem in familiile noastre unde ne asteapta problemele celorlalti membri ai familiei, cand mergi la serviciu si seful sau colegii te provoaca, fara ca tu sa vrei acest lucru, la o cearta de toata frumusetea prin care ei isi descarca, la randul lor, frustrarile, supararile, propriile probleme! Unde sa te ascunzi de vampirii energetici, cand poate sunt chiar copii, sotul sau parintii tai?

 2. Maya spune:

  Inspirant articolul.
  Pentru Mariuta
  Practica este esentiala.Cand simti ca o ei la vale si nu-ti mai poti mentine crezul ca te hranesti cu energia iubirii inseamna ca ai uitat de el.Reaminteste-ti de cate ori este cazul.
  Nu trebuie sa te ascunzi cand viata iti arunca in fata provocari ,genul colegi certareti ,sef suparat…..etc.
  Cat despre copii ,sot,parinti nu au cum sa-ti fie vampiri energetici.Te iubesc si unde-i iubire este energie buna.Poti doar sa-ti schimbi perpectiva din care te uiti la ei.Si asta cere exercitiu.Rezultatele nu intarzie sa apara,este necesara perseverenta.

 3. Maya spune:

  Am uitat sa-ti spun ca tocmai provocarile te fac mai puternica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *