Evenimentul caritabil intitulat „Un Martisor, O Bucurie!” la Casa Snagov – Casa de ingrijire pentru varstnici

De asemenea, ai putea dori...

2 răspunsuri

 1. Georgiana spune:

  Superba iniţiativă, sa ne unim sufletele şi sa facem ce putem fiecare pentru cei nevoiasi, ei chiar au nevoie de noi! Cu mare stima….multumim Cristina Hlusak!

 2. Carmen spune:

  Bravo pt initiativa! Gheorghe Iovu stiu ca vine special de la Timisoara. El a cantat in multe astfel de asezaminte. De cate ori este chemat spune „prezent”.
  Geta Heimerl este un alt suflet deosebit care stiu ca se ocupa cu mare daruire atat de varsnici cat si de copii. Povestile ei din „Lumea de Acasa” au un mesaj inalt si chiar pot fi numite „calauzitoare”. Oameni ca Geta si Ghita Iovu ar trebui invitati in cat mai multe locuri. Ei reusesc sa aduca liniste sufleteasca, speranta si dor de viata. Spectacolele lor chiar au magie…
  De d-na Cristina Hlusak aud acum pt prima data si o felicit ca a acceptat. Ma bucur pt activitatea dumneaei…E minunat ca cei trei si-au dat mana sufleteasca ca sa aduca fericirea in privirile batranilor. Intr-o zi si noi vom fi batrani…
  Felicit organizatorii pt idee si mai ales pentru efortul ca totul sa fie la un nivel cat mai inalt. Imi doresc sa ajung acolo si poate chiar voi reusi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *