Obezitatea si dieta alcalina

De asemenea, ai putea dori...

5 răspunsuri

  1. ralu spune:

    hai sa fim seriosi. Daca mananci ceva frunze nu cred ca o sa te saturi si sigur ca vei da iama in primul fast food.
    Sa nu uitam ca stramosii nostri vanau. Ce? evident ca nu legume. Corpul nostru este setat pe preponderent proteine> Daca stii cum sa le combini, alaturi de acele legume pe care le-ati enumerat nu cred ca face rau organismului.
    Deci grasimi sanatoase, proteine si legume

  2. puiu spune:

    cel ce a scris articolul se refara la obezi,daca ai o greutate ideala poti manca alimente acide

  3. tibi spune:

    L-as intreba pe autorul articolului, de ce ignora o cauza importanta a depozitarii grasimilor in organism. Cand afirma ca grasimea este de fapt cauzata de acidifiere, omite (sau nu stie, sau nu vrea sa faca referinta la) fapul ca din zorii omenirii (cand hrana era extrem de greu de procurat si reprezenta principala activitate pentru supravietuirea speciei!), organismul uman estre setat „sa faca provizii”!!!
    In primul rand, din aceasta cauza depozitam rezerve energetice sub forma grasimilor, exista un stres existential exprimat genetic prin stocarea acestora, ori de cate ori consumam in exces! si abia secundar, pentru a se proteja sa zicem organele de efectele acidifierii.
    Ar trebui lamurite aceste componente cauzatoare de obezitate, fiindca e foarte importanta intelegerea lor. Si daca unii zic asa, unii ba ca altfel, iar altii tocmai au descoperit ca…, nimeni nu mai stie ordinea prioritatilor.

  4. tibi spune:

    Revin, cu o adaugire referitoare la o carte foarte mediatizata in trecut, „Otetul de mere, mierea si alte produse naturale”, care facea cu argumente solide, lauda unui regim de hrana acid, in care otetul de mere (recunoscut cu valori nutritive importante!), era la rang de panaceu universal.
    Se dadeau chiar exemple de la ferme de animale unde vacile, sau nutriile crescutre pentru blana, si in general toate animalele luate sub observatie, beau cu nesat otetul de mere daca li se dadea ocazia, din instinct, sau carnivorele care ingerau frunze sau iarba, pentru compensarea alcalinitatii.
    Ce aveti de zis asupra acestei dispute acid-alcalin, si care ar trebui (cu argumente solide) sa castige definitiv batalia?!? Poate adevarul e undeva la mijloc? Posibil ca la obezi sa fie mai indicata alcalinitatea, dar nu ignorati tabara adversa!

  5. IBOLYA spune:

    CINE ESTI DE FAPT TIBI ?

    SI DACA MA POTI CONTACTA PE

    ibymesageraluminii@yahoo.com

    CU PACE IUBIRE SI LUMINA

    IBY HUNEDOARA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *