Bei lapte de soia si scapi de bufeuri

De asemenea, ai putea dori...

5 răspunsuri

 1. bidiu spune:

  Nu este adevărat.Sunt operată de 4 ani de histerectomie bilaterală totală…………Am intrat într-o menopauză indusă chirurgical,imdiat după operație.Beau numai lapte de soia,medicația este pe bază de soia.Nu sunt de aceeași intensitate,dar bufeuri tot am.Cel puțin când este cald afară,foc iese din mine.Sunt psiholog,îmi controlez bine stările.Nu pot lupta întrutot împotriva drepturilor pe care și le cere organismul !

 2. bidiu spune:

  corectez mai sus „imediat”

 3. Alena spune:

  De asemenea, trebuie avut grija cu aportul de estrogeni din soia. Poate sa duca si la lucruri pe care nu ni le dorim, cum sint nodulii la sini. Daca cititi pe internet o sa vedeti articole pro si contra. Unele demonstreaza stiintific legatura dintre alimentele pe baza de soia si nodulii la sini, altele aduc dovezi contra acestei legaturi. Fiecare organism este diferit, conditiile in care am trait si traim sint diferite, mostenirea genetica diferita, asa ca este normal sa fie efecte diferite. Dupa o documentare serioasa, daca asa consideram, putem incerca sa bem lapte de soia. In functie de efectele pe care le are asupra noastra putem continua sau nu.
  Dupa parerea mea nu se merita. Este rau la gust si scump. Nu stii de fapt ce bei, nu stii daca soia chiar nu a fost modificata genetic, ce chestii chimice mai contine pe linga soia. Poate ca beneficiile lui sint mai putine decit deserviciile.

 4. Alena spune:

  Mai este un aspect aici. Inainte ca femeile sa fie bombardate cu informatii despre menopauza, bufeuri, sindroame, compozitii chimice, soia, etc. menopauza era doar o faza din viata noastra, care trecea ca orice alta faza. Eram adolescente, nu stiam ca trebuie sa fim tulburate si nebune de cap, sa ne urim parintii si sa zbieram la ei din toti rarunchii, si adolescenta trecea cu bine. Eram mame si nu stiam ca trebuie sa facem ecografii peste ecografii si sa ne indopam cu diverse chimicale si sa prevenim bolile genetice, si faceam niste copii tare faini si fara sindroame down sau alte betesuguri. Eram bunici si nu stiam ca trebe sa facem altzheimer si alte boli degenerative. Unii faceau, dar asta-i viata. Pina sa fim bunicute aveam niste calduri care veneau si treceau, cine sa le bage in seama atita, era o faza trecatoare.

  Nu sint impotriva informarii, fereasca Sfintu! Dar sint impotriva efectelor pe care le au noianul asta de informatii, in mare parte negative, asupra noastra, a copiilor nostri. Totul trebuie filtrat. Nu trebe lasata informatia sa isi faca de cap in sistemul nostru, in subconstientul nostru. Dar cine are timp de asta?

  Eu stiu un caz. O femeie de 40 de ani care nu mai avea ciclu de vreo 3 ani dar care nu s-a gindit ca o fi la menopauza. Nu este ciclu si basta. Sint alte probleme? Nu. Atunci, nici o grija. Si apoi a mers la un medic pentru alte chestii si medicul aflind tarasenia ii spune brutal, pai normal cucoana, ca daca nu mai ai ciclu de 3 ani ESTI la menopauza! Si din ziua urmatoare incep bufeurile. Vezi bine ca in creierasul cucoanei era legatura simpla, menopauza = bufeuri. Isi da seama ce prostie a facut si elimina din sistem vorbele doctoritei. Se convinge ca de fapt nu este la menopauza. Cine stie, corpul uman este o minune, un miracol! Poate o sa ii vina din nou ciclul. Bufeurile dispar. O dovada mai clara ca totul este in mintea noastra nu prea se poate.
  Deci ginditi-va daca se merita sa beti lapte de soia ca sa scapati de bufeurile mentale 🙂

 5. popescu iulia spune:

  Fetelor(chiar daca la menop,tot fetelor)sant de acord cu voi.
  eu i au de o saptamana tinctura de lemn dulce ptr bufeurile astea care le am de o luna.Dar am ciclu …nu inteleg de ce am bufeuri.am citit de progesteron in crema stie cineva ceva ?
  oricum va tin la curent cu lemnul dulce daca are vreun efect.
  sa dam mai departe….
  cu simpatie iulia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *