Workshopul de weekend – Divinaţia şamanica cu Howard G. Charing, Bucuresti, 28-29 aprilie

Apr 10, 2012 No Comments by

Va invitam cu drag sa participati la workshopul de weekend

Divinaţia şamanica

cu Howard G. Charing ( www.shamanism.co.uk ), Bucuresti, 28-29 aprilie

Divinaţia este o modalitate de a ajunge la o inţelegere mai profunda a unor evenimente, influenţe din jurul unei situaţii sau a unei persoane.

Participanţii la acest workshop vor avea oportunitatea de a explora şi de a aprofunda practicile divinatorii, de a invaţa cum şamanii au reuşit, de-a lungul anilor, sa caute şi sa gaseasca o cunoaştere revelatorie din surse vizionare atat pentru alţii cat şi pentru ei inşişi.

in timpul acestui workshop participanţii vor avea oportunitatea sa exploreze şi sa lucreze cu metode divinatorii precum:

  • Divinaţia cu obiecte naturale
  • Sa descopere şi sa dezvolte puterea personala şi conectarea cu spiritele ajutatoare care pot contribui la şi susţine cererea de vindecare
  • Calatoria şamanica clasica
  • Posturi corporale inducatoare de transa.

                in timpul practicilor de extindere a conştiinţei cu ajutorul batailor de tobe şamanice pentru largirea experienţei vizionare, participanţii vor invaţa, de asemenea, sa isi dezvolte  inţelepciunea interioara şi sa aiba incredere in ea. Uneori raspunsul primit nu este imediat inţeles, pentru ca nu se adreseaza intotdeauna minţii logice, raţinale.

                in acest workshop participanţii vor fi capabili sa incubeze, sa joace, sa deseneze sau sa picteze vizunile lor din timpul divinaţiei pentru a depaşi mintea raţionala. Aceasta conduce adesea catre o adanca şi profunda revelaţie. in acest workshop participanţii vor avea ocazia de a explora intrebarile importante şi pe cele mai puţin semnificative in legatura cu viaţa lor pentru a caştiga inţelegere şi cunoaştere despre ei inşişi.

                Participanţii ar trebui sa aduca la acest workshop:

  • Caiet sau bloc de desen şi pix
  • Creioane colorate, pensoane şi culori
  • Doua pietre cu o suprafaţa rugoasa sau cu faţete. Pietrele ar trebui sa fie de o marime care sa incapa uşor in mana.

Howard G. Charing este unul dintre cei mai experimentati invatatori si practicieni samanici din Marea Britanie, fiind fondator, impreuna cu Leo Rutherford, al Centrului de Studii samanice Contemporane Eagle’s Wing- primul centru de studii samanice din Marea Britanie. Chemarea sa samanica a venit ca urmare a unui accident teribil care aproape ca l-a costat viata, in urma cu peste 20 de ani. Un interviu cu Howard,  consemnat pentru revista Formula As de catre  Horia turcanu, puteti citi la adresa :

http://www.formula-as.ro/2007/776/societate-37/cu-un-saman-in-lumea-magica-a-plantelor-8120

Howard este un artist vizionar, iar o parte a picturilor sale pot fi vazute la adresa de web:

http://www.flickr.com/photos/hgcharing/sets/72157620870862800/

El e si e coautor al cartilor:

–        Plant Spirit Shamanism- Inner Traditions ( Shaman. Spiritul Plantelor – aparuta in limba romana la Editura Elena Francisc Publishing ), pe care o puteti   comanda de la  http://www.elenafrancisc.ro/ro/produse/detalii/42-Samanism-Shaman-–-Spiritul-plantelor

–        –The Ayahuasca Visions of Pablo Amaringo  –o carte extraordinara, cu un website de sine statator:  http://www.ayahuascavisions.com/

Howard a lucrat indeaproape cu unii dintre cei mai renumiti vindecatori (chirurgi paranormali) din Filipine si cu unii dintre cei mai respectati samani amazonieni, conducand vreme de peste 10 ani grupuri de oameni atat la vindecatorii filipinezi cat si in Peru.

O parte a muncii sale cu samanii amazonieni si din Anzi se regaseste si in cantecele samanice aparute pe extraordinarul CD  Shamans of Peru disponibil la adresa de web: http://www.cdbaby.com/cd/shamansofperu/from/viglink

La adresa de internet de mai jos puteti citi un articol al lui Howard despre icaros si puteti si asculta trei astfel de cantece vindecatoare:

https://shamanism.wordpress.com/2012/03/19/ayahuasca-icaros-of-the-shipibo/

Mai multe despre Howard despre modul sau de a lucra cu oamenii puteti citi la adresa de web: http://vindecatori.blogspot.com/2008/08/portret-de-vindecator-amanic-howard-g.html

https://shamanism.wordpress.com/

Program :

28-29 Aprilie intre orele 10:00 si 18:00, cu pauza de pranz si pauze de confort.

Locatie: Centrul de Dezvoltare Personala Chemarea Sufletului .

Cost:  150 euro, din care 50 euro in avans.

Cerinte preliminare : participantii trebuie sa cunoasca metoda calatoriei samanice.

Relatii si inscrieri: aurelmocanu@yahoo.com . Numarul de locuri este limitat. Pentru inscriere, scrieti e-mail la aurelmocanu@yahoo.com.  Locul va va fi confirmat dupa plata avansului.

Spirit
Nici un raspuns pentru “Workshopul de weekend – Divinaţia şamanica cu Howard G. Charing, Bucuresti, 28-29 aprilie”

Lasa un comentariu