Vindecarea centrifuga

Dec 03, 2012 1 Comment by

Despre creatoare

Lauren C. Gorgo este persoana telepatica, intuitiva, interdimensionala, scriitoare, antrenoare de co-creatie constienta, Practician IET™ si creatoare a site-ului ThinkWithYourHeart.com

Bine cunoscuta pentru capacitatea ei de a intelege detaliile ezoterice venite din alte planuri, Lauren se pricepe foarte bine sa transmita idei si concepte spirituale complexe, intr-un stil practic, plin de umor, usor de inteles si clar.

Dupa o calatorie de trezire, ce a durat zece ani – prin darul unei boli cronice – Lauren a devenit specialista în a-i inspira pe altii sa capete putere de sine, sa-si atinga potentialul cel mai inalt – prin arta co-creatiei constiente – si sa creasca gradul de constientizare a acestor vremuri magice de transformare planetara, la o constiinta mai mareata.

Implanturile emotionale si amprentele memoriei celulare

„Manifestarea exteriora a suferintei este doar o reflexie exterioara, a zbuciumului vostru interior.” – Consiliul Suprem Pleiadian

Cele Sapte Surori din Pleiade mi-au spus candva, ca suferinta emotionala reprezinta o manifestare a stagnarii; o energie nemiscata, mentinuta de o amintire traumatizanta, ce ajunge în final sa se intepeneasca sau sa se implanteze în corpul nostru energetic subtil – si, în final, în celulele corpului fizic.

De fapt, în MRP™ (Programul de Inlocuire a Memoriei) spun ca:

E-motia este energie în miscare. Ea are functia de a aduce descarcarea fizica a energiei acumulate, stocate în interiorul organismului. Atunci cand aceasta functie primordiala este reprimata, apare boala. Cand e-motia este pusa în libertate cum se cuvine/curge, se reface starea de armonie.

Uneori, durerea e-motionala, provocata de o experienta traumatica, este prea greu de gestionat la un moment dat si, astfel, în incercarea de a nu ne distruge structura, de obicei o evitam si/sau o reprimam, pana cand suntem pregatiti (cititi: apti din punct de vedere spiritual si emotional) sa o infruntam.

Daca nu infruntam sau nu vindecam niciodata, pe deplin, o rana, în cele din urma, dezechilibrul produs de reprimarea emotionala va patrunde în straturile mai dense ale structurii fizice inferioare, unde va fi stocat în celule, pentru a produce ceea ce se numeste, în mod obisnuit, amprente ale memoriei celulare.

Aceste amprente stanjenesc curgerea fortei vitale/vitalitatii prin corpul fizic si, într-un tarziu, daca raman neverificate, produc boala si decadere fizica (imbatranire).

Ciclul se desfasoara cam asa:

Trauma ➔ Implant emotional ➔ Amprenta memoriei celulare ➔ Boala fizica

Memoria celulara este un termen folosit în general, pentru a descrie felul în care corpul vostru fizic se agata de experientele traumatice din trecut, insa ea este pentru voi si o cale de a intelege felul în care celulele au inteligenta si comunica cu voi si cu toate celelalte celule. Ea este un proces prin care refacerea celulara a corpului vostru fizic retine si stocheaza informatii care sunt utile si bazate pe toate experientele din viata voastra, ca suflet intrupat. – Cele Sapte Surori in Cell Speak

Rana de baza originala

Rana de baza – sau ceea ce pleiadienii numesc „rana de baza originala” – se trage dintr-o trauma de baza, care lasa o amprenta asupra corpului auric si care e repetata/reciclata iarasi si iarasi, prin rani ulterioare, ce se trag din aceeasi „amintire samanta”.

Nu stiu sigur de ce, insa mi se da analogia similaritatii dintre rana de baza initiala si procesul de fermentatie, prezent în toate lucrurile.

Banuiesc ca mi se arata faptul ca o rana de baza initiala sta, de multe ori, la baza multor rani – la fel cum dintr-o cultura mama ies multe sticle de otet. Mai mult de atat, cultura mama poate fi scindata în repetate randuri, continuand sa se dezvolte din nou, ca si cand ar fi hranita.

În mod similar, rana originala (daca ramane nevindecata) va produce un subansamblu de traume, ce vor continua sa se dezvolte si sa sangereze, în fiecare domeniu din viata voastra. Din cauza acestei raspandiri, rana de baza trebuie inlaturata total – altfel, vor urma reproduceri continue de variante ale traumei originale.

„Dorim sa spunem ca rana de baza initiala reprezinta 95% din toate ranile ulterioare. Cu alte cuvinte, un suflet intrupat poate crea foarte multa discordanta, din cauza unui singur eveniment – sau traume – dizarmonios, ce poate duce la o intreaga viata de aliniere incorecta si suferinta. – Consiliul Suprem Pleiadian

Consecinta karmica

Odata ce un implant emotional, rezultat dintr-o amintire traumatizanta, se inradacineaza în campul nostru auric, suntem susceptibili… potrivit legilor fizice ale universului/creatiei… sa atragem/cream în continuu, acelasi tip de experiente sau experiente similare (vibrational) cu trauma ranii de baza primare.

Acest lucru se produce prin intermediul a ceea ce eu numesc „filtrul de frecventa”, ce se comporta ca o sita vibrationala, care indeparteaza frecventa lucrurilor pe care chiar le dorim, lasand sa treaca doar vibratia suferintei noastre – pana cand ne vindecam sau eliminam implantul.

Cu alte cuvinte, rezonanta pe care o avem la nivelul implanturilor emotionale si celulare este cea care atrage rezonante/experiente similare. Ca sa ajungem la frecventele pe care le dorim, trebuie sa ne schimbam rezonanta campului energetic… in miezul fiintei noastre… ca sa atragem energiile ce se armonizeaza perfect, precis si ferm cu acea schimbare de rezonanta.

Pentru a ne schimba sau a ne intoarce la rezonanta noastra divina originara, este necesar sa eliminam toate implanturile emotionale (si, prin urmare, amprentele memoriei celulare), ce stanjenesc caracterul fluent al starii noastre naturale de a fi.

Vindecarea centrifuga™: explicatie

„Singura modalitate de a va elibera total de o rana de baza originala este sa eliminati implantul ei, din campul auric.” – Cele Sapte Surori

Tehnica de Vindecare Centrifuga™ se foloseste pentru a elimina ceea ce pleiadienii numesc „rana originara (de baza)”… din cauza careia implantul emotional, rezultat dintr-o amintire traumatizanta (constienta sau inconstienta), a prins radacini în campul nostru auric.

Asta inseamna ca acest exercitiu va va elibera de filtrele de frecventa „ranita” (care mai e numita si corpul de suferinta), pentru a inceta sa creati din nou/atrageti scenarii aflate în rezonanta cu acea rana.

Pentru ca rana originala sta la baza multor rani ulterioare, ce rezulta din aceeasi „amintire samanta”, aceasta tehnica va va elibera si de faptul de a provoca raspandirea altor traume în fiecare aspect al vietii.

Ce inseamna centrifuga?

Daca va intrebati ce este o centrifuga si cum e folosita în aceasta tehnica, sa stiti ca nu sunteti singurii. Atunci cand mi-au fost date aceste informatii, pentru prima oara, am fost convinsa ca eu eram cea care le nascocea… pana în clipa în care mi-au fost explicate, NU am avut NICIO IDEE cum se aplica centrifuga, în vindecare.

Mai intai de toate, potrivit Dictionarului Google, iata definitia standard:

centrifuga centrifuge, la plural

Substantiv: 1. O masina avand un recipient ce se invarte rapid si care exercita o forta centrifuga asupra continutului sau, ca sa separeu, în general, diferitele densitati sau lichide (de exemplu, smantana de lapte), din substantele solide.

Asadar, una dintre utilizarile cele mai obisnuite ale centrifugei consta în separarea amestecurilor de lucruri, cu ajutorul fortei centrifuge.

Si, potrivit Dictionarului Google,

Forta centrifuga este:

Substantiv:

O forta aparenta, ce actioneaza asupra unui corp ce se invarte în jurul unui centru, indepartandu-l de axa de rotatie – forta ce se manifesta din cauza inertiei corpului respectiv.

Pleiadienii spun ca termenul cheie de aici este „centru”, dat fiind ca o centrifuga se invarte dinspre interior spre exterior. Si se pare ca radacina etimologica din latina vine din centrum, care inseamna „centru” si fugere, care inseamna „a fugi”.

Un bun exemplu despre centrifuga este masina de spalat… invartirea tamburului separa, practic, amestecul de rufe si apa, în ciclul de rotatie.

Centrifugele din laboratoare sunt si ele folosite ca sa separe substante cum e sangele, care e alcatuit din celule rosii, ce plutesc în plasma. Daca pui niste sange intr-un tub de testare si il invarti la viteza mare, cele doua componente se vor separa foarte repede… plasma se va ridica la suprafata tubului, iar celulele rosii se vor lasa la fund, intrucat au o greutate sau o densitate mai mare.

Particularitatile alchimice

La nivel alchimic, o centrifuga lucreaza, în mare parte, la fel. Pleiadienii m-au invatat ca forta centrifuga, produsa de energia de rotatie din centrifuga, provoaca separarea continutului ei, la fel ca o centrifuga fizica – numai ca într-un plan cu o densitate mai mica.

Cu alte cuvinte, o centrifuga (vizualizata) la nivelul eteric este capabila sa invarta în afara axului sau sa separe energia (emotionala) – la fel ca o centrifuga mecanica, ce separa materia fizica.

De pilda, atunci cand folosesti centrifuga, ca pe un instrument de vindecare, energiile mai dense (frica) sunt separate de energiile mai usoare (iubirea). Centrifuga nu numai ca separa energiile, dar face ca elementele de densitate mai joasa sa se invarta spre Lumina (IUBIRE), astfel incat sa te eliberezi, în mod responsabil… si sa eliberezi si planeta… de energiile nedorite, transmutandu-le.

În esenta, Vindecarea centrifuga™ foloseste alchimia divina, pentru a modifica (transmuta) densitatea amintirilor dureroase si grele, în luminozitatea IUBIRII!

Foarte tare, nu-i asa?

Vindecarea centrifuga™: tehnica

NOTA: Cu toate ca, tehnic vorbind, am primit aceasta tehnica de vindecare ca sa o folosesc, în timp ce lucram cu cateva amintiri provocatoare (a se citi: traumatizante), Consiliul Suprem Pleiadian mi-a explicat clar ca acest exercitiu poate fi folosit oricand, pentru vindecarea amintirilor constiente si chiar subconstiente.

Mai intai de toate, inainte sa incepeti sa faceti acest exercitiu, cei din lumea nevazuta va cer sa fiti linistiti si siguri ca acest proces nu va va cere sa evocati mintal, nicio trauma.

Cei 3 pasi:

PASUL 1

Faceti cateva respiratii de curatare, expirati profund si lasati-va mintea sa se relaxeze intr-o stare de prezenta totala. Stabiliti intentia de a elimina – în siguranta si în mod responsabil – o anume rana originara de baza, daca sunteti constienti de ea. Daca nu sunteti constienti de originea suferintei voastre, puteti stabili intentia de a elimina orice fel de rana – sau toate ranile de baza si implanturile memoriei celulare.

Acum, incepeti usurel sa va scanati corpul fizic, indreptandu-va atentia asupra oricarui punct în care simtiti vreo jena, incordare sau disconfort. (Considerati aceste senzatii ca pe o harta rutiera biologica, ce va ghideaza spre locurile în care implanturile voastre emotionale au produs amintiri celulare.)

NOTA: Daca nu sunteti constienti de senzatia fizica asociata unei amintiri – sau daca disconfortul se manifesta la nivel emotional – concentrati-va în schimb asupra centrului inimii… inima (superioara) are rolul de inteligenta centrala a intregului corp, avand capacitatea de a comunica direct cu celulele si cu toate celelalte corpuri (energetice).

PASUL 2

Acum, ca v-ati concentrat pe senzatia fizica sau pe zona în care se afla rana originara/amintirea celulara, o puteti elimina din campul auric. Pentru a face acest lucru, indreptati-va mai intai atentia asupra corpului eteric – straturile subtile (aurice), care exista în si în jurul corpului vostru fizic.

Odata ce atentia voastra este pe corpul eteric, imaginati-va ca o centrifuga cuprinde acea zona din corpul fizic si eteric, în care simtiti senzatia de disconfort. Aceasta centrifuga va ingloba în ea dimensiunile fizice si non-fizice si va contine toata suferinta din trecut, plus amintirea initiala ce provoaca deformarea campului vostru energetic.

NOTA: Daca, la inceput, senzatia de disconfort este în planul emotional sau daca nu sunteti inca constienti de originea ei, puteti vizualiza centrifuga în jurul centrului inimii.

PASUL 3

Acum are loc magia (alchimia). Si, repet, amintiti-va ca nu e necesar sa evocati amintirea… pur si simplu, folositi alchimia divina, ca sa indepartati implantul emotional din trauma unei rani de baza, ce s-a cuibarit în campul vostru auric si care, în unele cazuri, se poate sa fi produs o amprenta a memoriei celulare corespunzatoare. Odata ce este indepartat implantul emotional din rana originala, amprenta memoriei celulare se va dizolva.

Avand atentia concentrata pe senzatiile fizice – si/sau pe centrul inimii, observati orice sentimente care se ivesc. În timp ce asistati la aparitia acestor energii emotionale, lasati-va sa simtiti trairile, pe masura ce le asezati în centrul centrifugei si incepeti sa invartiti continutul.

NOTA: Daca va este greu sa vizualizati o centrifuga, va poate fi de folos sa va imaginati ca va puneti sentimentele intr-o masina de spalat si ca o puneti pe ciclul de invartire.

In ochiul mintii voastre, imaginati-va ca centrifuga arunca în afara, cu rapiditate, toate energiile nedorite din centru, in care ramane doar IUBIRE.

Nu are importanta în ce directie invartiti centrifuga, important este ca ea se invarte înspre in afara centrului… insemnand ca energiile discordante vor fi obligate sa iasa din centru (IUBIRE), prin miscarea de rotire.

Pe masura ce energiile dizarmonioase sunt scoase din centrul centrifugii (campul vostru energetic), ele sunt transmutate de miscarea de rotire, fiind reintegrate în Lumina.

Asta e tot!

Elemente de retinut:

  • Scopul tehnicii de Vindecare Centrifuga™ este sa va purifice campul auric, asa ca repetati-o de cate ori simtiti ca e nevoie, ca sa va indepartati toate implanturile emotionale.
  • Odata ce exercitiul s-a incheiat cu succes… – fapt ce ar putea necesita sa-l faceti de cateva ori… – nu e nevoie sa va mai asociati cu aceste energii, din moment ce ele nu mai fac parte din voi. Altfel spus, s-ar putea sa observati ca, desi sentimentele asociate traumei incep sa dispara, amintirea (daca sunteti constienti de ea) nu se va putea estompa. E posibil sa vi-o amintiti vag – dar veti putea totusi sa va aduceti aminte de ea, cand vreti. Atunci cand ati indepartat implantul emotional, impactul sau incarcatura emotionala a amintirii se diminueaza, dar nu se sterge amintirea în sine. A fi în stare sa-ti amintesti de ceva, fara incarcatura emotionala a acelui lucru, este un indiciu ca rana a fost vindecata… adica a fost eliberata din corpul vostru emotional, comparativ cu reprimarea emotionala, care în realitate poate bloca complet amintirea sau trauma.
  • Vindecarea traumei fizice si emotionale, prin folosirea tehnicii centrifuge, se face cunoscuta în timp, pas cu pas, iar uneori la intamplare si fara a sti de unde provine eliberarea. Nu e nevoie sa i se cunoasca originea, necesara fiind eliberarea si eliminarea implantului emotional. Atunci cand aveti indoieli, simtiti sentimentele, atunci cand apar. Daca ele devin coplesitoare la un moment dat, folositi din nou tehnica Vindecarii centrifugale™, ca sa antrenati densitatile mai joase, în IUBIRE.

o Retineti:

Trauma ➔ Implant emotional ➔ Amprenta memoriei celulare ➔ Boala fizica

Odata ce este indepartat implantul emotional, produs de rana originara, amprenta memoriei celulare dispare.

  • Retineti ca rana de baza initiala are multe versiuni si deghizari… insemnand ca se poate manifesta în mai multe feluri. Rana originara va avea puncte comune cu toate celelalte rani… adica, vor exista energii similare, ce vor adeveri natura ranii… dar acest lucru nu va fi mereu limpede. Daca nu sunteti constienti de originea traumei… de pilda, daca implantul provine din alta viata… Consiliul Suprem Pleiadian recomanda folosirea tehnicii pentru indepartarea TUTUROR traumelor emotionale ce vor conduce, în final, la rana de baza originara. Acest lucru este util, indeosebi daca nu simtiti fizic nicio durere asociata cu o amprenta a memoriei celulare.
  • În final, aflati ca nu va puteti face rau, cu tehnica aceasta. Ceea ce conteaza este intentia din spatele ei si nu tehnica în sine; prin urmare, daca simtiti ca va e greu sa vizualizati perfect sau daca va intrebati daca o faceti prost, puteti lasa deoparte toate aceste griji. La inceput, HABAR NU am avut ce faceam – si, cu toate acestea, rezultatele au fost excelente.

Ghid rapid de referinta

PASUL 1

Ø Faceti cateva respiratii de curatire, expirati profund si lasati-va mintea sa se relaxeze, în starea de prezenta totala. Stabiliti intentia de a elimina, în siguranta si în mod responsabil, o anumita rana de baza originara sau toate ranile de baza si implanturile memoriei celulare. Incepeti usurel sa va scanati corpul fizic, concentrandu-va atentia în orice loc în care simtiti o senzatie de jena, incordare sau disconfort.

PASUL 2

Indreptati-va atentia asupra corpului energetic si imaginati-va ca centrifuga cuprinde zona specifica din corpul vostru fizic si energetic, în care simtiti disconfortul, sau centrul inimii.

PASUL 3

Cu atentia concentrata pe senzatiile fizice si/sau pe centrul inimii, fiti atenti la orice fel de sentimente care apar. În timp ce asistati la aparitia acestor energii emotionale, dati-va voie sa simtiti trairile, pe masura ce le puneti în centrul centrifugei si incepeti sa invartiti ceea ce se afla in ea. Cu ochiul mintii, imaginati-va cum centrifuga invarte rapid toate energiile indezirabile din centru, unde se afla doar IUBIRE. Pe masura ce toate energiile dizarmonioase sunt indepartate din centrul centrifugei, ele sunt transmutate de rotire si reintegrate în Lumina.

Traducere:Ana Nicolai

Practician de Vindecare Reconectiva si Reconectare
http://reconectarea.com/index.html
Reconnection and Reconnective Healing Practitioner
www.TheReconnection.com

Spirit

Un raspuns pentru “Vindecarea centrifuga”

  1. anca says:

    Este exact ce se intampla si in psihoterapie, cat mai ales in transa hipnotica. :)

Lasa un comentariu