Vindecarea animalelor prin tehnici de medicina alternativa

Sep 19, 2012 No Comments by

Fiecare animalut are propriile lui drame. Una din ele este boala. Cred ca a ajuta un animal bolnav este la fel de important cu a ajuta un om. Relatia mea cu animalele este una privilegiata deoarece mi-am propus sa ameliorez starea lor de sanatate, sa vindec animale. Hotararea mea a pornit de la relatia cu animale apropiate, ale mele, ale familiei mele si ale prietenilor mei.

 Incercand, cu multi ani in urma, sa ma apropii  de Lumea Nevazuta a Creatiei am studiat pe rand multe discipline precum QiGong, Feng Shui, Tehnica Radianta, Radiestezie, Theta Healing.

Pe masura ce invatam ceva nou, aplicam tehnicile mele pe cunoscuti. Rude, prieteni, animalele lor de companie, au fost pe rand pacientii mei.

Din experienta acumulata am observat si am fost foarte impresionata de felul in care animalele colaboreaza cu vindecatorul. Sunt mult mai empatice, mai increzatoare, ca sa nu mai vorbim de recunostinta. Asa ca am decis ca animalele sunt pacietii mei favoriti si am inceput sa ma ocup mai mult cu videcarea lor. Pepi, un pisic himalaian, al unui bun prieten, a fost cel ce mi-a definitivat hotararea.

Am sa va spun povestea lui. Ea devenit povestea consacrarii mele ca terapeut de animale.

Il stiu pe Pepi de cand era un ghemotoc alb si orb, vesnic flamand deoarece mama lui a avut o nastere traumatizanta si el a fost singurul supavietuitor. Initial s-a nascut fara respiratie sortit mortii ca toti fratii sai. Numa indarjirea stapanului sau l-a tinut in viata. Adrian s-a apucat sa-i faca respiratie artificala si incet, incet a inceput sa respire. Oricum, ca si cand soarta lui nu era supravietuirea, a fost un animal timid, fricos, neindemanatic si dependent total de stapin. Odata cu mutarea la curte parea a deveni un animal normal. Asta pana in ziua cand, cazind de pe un gard, si-a lovit o labuta care incet s-a umflat si   n-a mai putut sa mearga. La radiogrfii nu se vedea nimic. De-a lungul a doua luni, sanatatea lui s-a inrautatit pana intr-acolo incat nu se mai ridica. Pentru a-l hrani, Adrian ii tinea capul cu mana. Aceasta stare a durat cateva luni. Un nou set de analize au concluzionat ca medicina nu are leac pentru el si Adrian a fost sfatuit sa-l eutanasieze. A refuzat cu brutalitate si revolta. Atunci am hotarat sa ma ocup si eu de el. M-am apucat sa-l tratez prin Tehnica Radianta. Ii faceam cate doua sedinte pe zi. Incet, putin cate putin, a redevenit pisoiul de alta data. Apoi iar a patit ceva. A disparut de acasa, pe un ger cumplit. Stiind cat este de neajutorat  toata lumea s-a gandit ca va muri de foame si de frig prin nameti. Din nou m-am apucat sa-l ajut manifestand intoarcerea lui. S-a intors… dupa cinci saptamani de iarna cumplita. Era infiorator de slab dar si-a revenit. Nu degeaba se spune ca pisica are noua suflete. Intre timp, incurajata de succesul meu si ducandu-mi-se vestea m-am apucat cu mai multa incredere si de alte cazuri. Oameni si animale, functie de solicitari. Intre timp am studiat Theta Healing. Acest mod de tratament si meditatie inseamna pentru mine acasa. Este o scurtatura si un cumul a tuturor disciplinelor pe care le-am studiat. A fii Cocreator alaturi de Creatorul a Tot ceea ce Este iti da incredere, siguranta, puterea de a indrazni sa abordezi cazuri dificile. Oricum, visul meu este sa tratez animale, intr-o clinica. Sau  in orice cadru specializat creat pentru animale.

Sufeltul meu plange si azi pentru ca acum multi ani, cand eram o ignoranta, nu    am putut sa-l salvez Maxi, cel mai drag animal al meu. De dragul lui, si pentru ca alti stapani de animale sa nu mai treaca prin ce am trecut eu, imi consacru din ce in ce mai mult timp animalelor si vindecarii lor.

Rita Seffer

Mail:rita.craiuseffer@yahoo.fr

Tel: 0721 517 684

www.fengshuiholistic.ro

 

Spirit
Nici un raspuns pentru “Vindecarea animalelor prin tehnici de medicina alternativa”

Lasa un comentariu