Sfaturi generale ce duc la implinirea rugaciunilor miraculoase

Mar 23, 2012 No Comments by

Trebuie sa credeti ca Dumnezeu a auzit deja rugaciunea voastra si v-a si dat raspunsul. “Toate cate cereti, rugandu-va, sa credeti ca le-ati primit deja si le veti avea”, a zis Iisus (vezi Marcu, cap. 11, verset 24)

Dedicati 20 – 30 minute/zi rugaciunii pe care ati ales-o (numai o rugaciune trebuie folosita pt indeplinirea unei dorinte!).

Rostiti o rugaciune miraculoasa in fiecare zi, pana cand apare solutia. Numai dupa ce ati primit raspuns la rugaciunea facuta, puteti folosi una din celelalte rugaciuni miraculoase. Trebuie sa fiti singur, ca sa nu fiti intrerupt. E important sa fiti relaxat, pt ca mesajul sa poata patrunde in Subconstient si sa dea rezultatele dorite.

De indata ce v-ati relaxat intr-o pozitie confortabila, in intimitate, trebuie sa va convingeti singur ca dorinta e deja indeplinita. Intr-o problema financiara, de ex. imaginati-va ca datoriile voastre au fost deja achitate; inchipuiti-va ca aveti destui bani de cheltuiala si traiti bucuria si sentimentul de plenitudine, confort si liniste datorat acestui fapt. Poate pare greu de imaginat acest lucru, dar e necesar sa facem acest efort.

 

De indata ce ati reusit, restul o sa vi se para usor. Dupa ce ati reusit sa va convingeti ca necazurile au fost inlocuite de bucurii, cititi rugaciunea incet si cu incredere. Dupa ce ati terminat, ganditi-va din nou ca problemele au fost rezolvate si ca totul e in regula cu viata voastra. Apoi reintrati in viata de zi cu zi.

Dumnezeu va poate raspunde mai curand sau mai tarziu, dupa vointa Sa (si nu dupa programul nostru). Puteti primi raspunsul dupa doar o saptamana, insa trebuie sa fiti pregatiti, sa asteptati si mai multe luni daca e nevoie.

Daca renuntati sa va rugati dupa o saptamana sau doua, El nu va va raspunde niciodata! Nu fiti preocupati de cum vi se va raspunde !!!

Vremea miracolelor nu a trecut inca! In fiecare zi se intampla MINUNI!

Fiecare dintre aceste rugaciuni a produs un miracol de un fel sau altul pt cei care au incercat si au staruit.

Spirit
Nici un raspuns pentru “Sfaturi generale ce duc la implinirea rugaciunilor miraculoase”

Lasa un comentariu