Seminarul FORMĂ şi SPIRIT – Reechilibrare energetică şi îmbunătăţiri rapide de sănătate

Mai 02, 2012 No Comments by

Reunirea perfectă dintre spirit şi corp reprezintă condiţia de bază a unei stări echilibrate de sănătate!  De mai bine de 1000 de ani, în tradiţia spirituală a Chinei purificarea meridianelor, dinamizarea centrilor energetici şi clădirea unei fundaţii spirituale solide se realizează prin intermediul unei tehnici complexe de alchimie interioară denumită XING SHEN ZHUANG.

Această practică spirituală va fi transmisă în cadrul seminarului FORMĂ şi SPIRIT, susţinut de către Emanuel Iftodi, discipol al maeştrilor Wang Ting June (alături de care a studiat Xing Shen Zhuang), Lao Tsu – maestru shaolin cu care a practicat qigongul electric şi Wang Liping, maestrul chinez de la care a învăţat alchimia interna Nei Dan (impreuna cu Secretul Florii de Aur). Practicanţii vor fi iniţiaţi în arta echilibrării energetice cu ajutorul copacilor şi tehnici de meditaţie. Beneficiile profunde ale exerciţiilor psihosomatice Xing Shen Zhuang se resimt pe loc. Probleme de sănătate precum dureri de coloană sau dezechilibre la nivelul diferitor organe din corp se ameliorează rapid şi chiar dispar în totalitate.

Tehnicile spirituale predate în cadrul seminarului Formă şi Spirit sunt menite să aducă flexibilitate fizică, mentală şi emoţională, relaxare, pace şi dobândirea puterii interioare. De asemenea, ele pregătesc corpul la nivel energetic pentru a susţine trăirile şi experienţele meditative autentice necesare in practica alchimiei interne!

Vino la seminarul FORMĂ ŞI SPIRIT şi trăieşte experienţa autentică a reechilibrării şi purificării energetice profunde! Când? 8 – 10 mai 2012, ora 19:00. Unde? BUCUREŞTI, str. Mihail Sebastian, nr. 130, et. 1. Preţul seminarului este 300 RON cu reducere de 30% pentru studenţi şi pensionari şi 40% pentru a doua persoană cu care vii!

Pentru înscriere sună la nr. de telefon 0752 436 581 sau trimite email la info@xingshenzhuang.ro. Pentru mai multe detalii accesează site-ul www.xingshenzhuang.ro

Spirit
Nici un raspuns pentru “Seminarul FORMĂ şi SPIRIT – Reechilibrare energetică şi îmbunătăţiri rapide de sănătate”

Lasa un comentariu