Seara de colinde si povesti cu Geta Heimerl la Satya

Dec 11, 2012 No Comments by

In data de 13 decembrie 2012, incepand cu orele 18:30, PovesteaTa.ro, prin Geta Heimerl (psiholog, scriitor, editor CD-uri, colaboratoare a unor reviste de marca din Europa, Australia, Romania, si a Centrului Gifted Education pentru copiii supradotati, unde preda “Abilitati lingvistice – Inteligenta lingvistica”), va invita la Colinde si Povesti cu Ingerii Craciunului.

Evenimentul, care va avea loc la Satya, este dedicat copiilor saraci si celor din orfelinate pentru a se bucura impreuna cu noi de Spiritul Craciunului.

Prin povestile pentru a Creste, a Cunoaste si a Iubi ale Getei Heimerl, invitam parintii si copii prezenti la eveniment sa aduca daruri (jucarii, hainute, dulciuri), iar fiecare Dar sa fie o Bucurie.

Toti cei prezenti vor asculta colindele cantate de Codruta Ruseanu.

Psihologul Jacques Salome, cunoscut si ca autor de povesti spunea:

„Atat pentru copii, cat si pentru adulti, povestile sunt un mijloc extraordinar de a creste, a se maturiza. Unele povesti pot sa-si arate roadele imediat, altele vor avea nevoie de timp pentru a lasa sa se vada efectele. Altele par a se pierde, cand de fapt se instaleaza confortabil in tara copilariei noastre pentru a rezona apoi in viata noastra de adult si a traversa, ireversibil, intreaga memorie a uitarilor noastre”…

www.povesteata.ro

Intrarea la eveniment este libera!

Spirit
Nici un raspuns pentru “Seara de colinde si povesti cu Geta Heimerl la Satya”

Lasa un comentariu