Ritmul fericirii 2012 Training intensiv cu Bodhi Sarango, instructor international de viata Bucuresti, 1 – 3 iunie 2012

Apr 24, 2012 No Comments by

Daca esti cu adevarat total, intens, se poate intampla in 3 zile…OSHO

Suntem foarte bucurosi sa va anuntam ca Bodhi Sarango se intoarce in Romania pentru inca un seminar de transformare intensiva, in perioada 1-3 iunie 2012. Multi dintre membrii Humanity’s Team si-au exprimat interesul pentru acest eveniment si iata ca se intampla!

Atmosfera magica de anul trecut ne-a fermecat pe toti cei care am participat, deoarece Bodhi este un maestru atat al tehnicilor cat si al muzicii extraordinare, care se adapteaza nevoilor grupului, astfel incat am experimentat 3 zile pline de energie, ras si plans, pasiune si exprimare. Este un eveniment extraordinar de Unime in care inima se deschide larg si cuprinde viata pe de-a-ntregul.

Bodhi Sarango este fondatorul sistemului “Path of Transformation” (Calea Transformarii) – Un nou sistem Corp-Minte-Suflet – Terapie prin Meditatie. Grupa Intensiva oferita de Bodhi integreaza metode moderne de expoarare individuala: Metoda ODanza, tehnici de inteligenta emotionala si vindecarea Copilului Interior, explorare prin transa shamanica, metode variate de respiratia constienta, abordare transpersonala – principii esentiale din terapia karmica si tehnici meditative de constiinta Osho Zen.

Acesta grupa intensiva este o oportunitate deosebita de a experimenta practic pe multe nivele starea intensa de prezenta, cum sa fim realisti in starea de non-minte sau supraconstiinta. Redescoperiti cele mai ascunse nivele potentiale din voi si actualizati-le practic. Eliberati-va potentialul  interior si recreati-va destinul!

– Metoda ODanza ;
– Inteligenta emotionala ;
– Vindecarea a Copilului interior ;
– Terapie karmica transpersonala ;
– Vindecare prin transa shamanica ;
– Life Coaching – Eliberarea potentialului tau ascuns ;
– Superconstienta – deschiderea catre Frecventa Genius – Modul creativ ;
– Esenta Tantrei – echilibrarea Masculinului cu Femininul si Armonia realista;
– Constienta Osho Zen – Izvorul de Lumina;
– Procesul Integrarii – program individual practic pentru Transformare Continua

Iata cateva marturii de la participantii grupei de anul trecut:

Emotional, profund, transformator, explorator, eliberator grup la evenimentul Transformarea Intensiva din acest weekend. Am plonjat in adancurile noastre si ne-am inaltat plutind spre culmi. Am purificat si am umplut golul lasat. Multumim Bodhi pentru ca ne-ai oferit sufletul tau. A fost primit cu dragoste, gratie si recunostinta.Te asteptam cu drag inapoi in Romania, in sufletele noastre esti deja. Dar pana sa pleci ne vom bucura din nou impreuna la ODanza in seara aceasta, celebrand viata, lasandu-ne sufletele sa infloreasca pe muzica minunata pe care ne-o oferi :) Namaste ” Alina Ghidion

A fost cel mai puternic act de vindecare si impamantare pe care l-am experimentat. Trecerea de la perceperea intelectuala a lucrurilor la trezirea , accederea si eliberarea structurilor interioare, pe care inca le retineam ingropate in subconstient in  mod deliberat [ …],  a fost exact ce imi trebuia acum si de asta am si venit…” Mihaela Lazarec

M-am simtit excelent cu voi zilele astea, iar experienta pe care am trait-o a fost exact ceea ce imi trebuia in acest moment cand incerc sa ma lamuresc ce e cu mine :), sa ma “trezesc din somn” si sa traiesc pur si simplu.” Daniela Dina

Multumesc Bodhi, esti un geniu sacru asa cum incercai tu sa ne spui noua pe timpul pregatirii. Nu stiu de unde ai venit, cum ai venit si de ce ai venit si in Romania, apoi nu am stiu de ce am venit eu, unde am venit eu si cum am venit eu la acest curs, insa asa cum a fost si ce mi s-a intamplat acolo, a fost un miracol.
Un miracol, in care TU ai o mare contributie, fiindca ai fost intens si implicat si dur uneori si critic, dar numai asa ne-ai facut sa vibram la un alt nivel de traire, simtire si constiinta.
Te rog sa te reintorci, fiindca acum sunt addict la invataturile Osho, asa cum stii tu sa le predai.” Simona Ilie

Pentru prima data am resimtit Unimea in celulele mele! Pentru un moment  m-am spart in mii de bucatele care s-au disipat in Univers si m-am contopit cu tot ceea ce este, in timp ce experimentam o stare de plans si ras in acelasi timp. Foarte intens si profund a fost acest seminar, care mi-a oferit ocazia sa ma privesc indeaproape, sa ma ascult si sa ma intreb, sa rad si sa plang cu mine, sa ma admir si sa ma iubesc, in timp ce ma descopar. Am ramas cu bucuria in suflet si cu pofta de viata. Multumesc Bodhi pentru prezenta ta vindecatoare care ne-a reconectat cu noi insine. Recomand acest  eveniment din toata inima.I salute the Buddha within you.” Catalina Sursilov

bodhi_sarangoIn ultimii cativa ani, Bodhi Sarango a condus grupuri, tabere de meditatie si a oferit sesiuni individuale in multe tari precum Marea Britanie, India, China (Hong Kong), Brazilia, Italia, Rusia, Lituania, Portugalia, Spania si multe altele, iar din 2011, Bodhi sustine seminarii in intreaga lume. Gasiti intreg programul pe site-ul oficial www.bodhisarango.com

Bodhi Sarango detine un Masterat in IT si are alte cateva calificari in Management. Timp de 12 ani a fost Trainer, Manager Executiv si senior IT manager in cateva companii multinationale, lucrand in multe tari din Vestul si Estul Europei.

Din 1999, dupa ce si-a inceput calatoria pe calea spirituala cu Osho, viata lui s-a transformat multidimensional.

Scolit in diverse programe de pregatire in Centre din Europa si in Osho Multiversity din India, Bodhi a devenit facilitator experimentat a Meditatiilor Active Osho,  terapiilor Osho no Mind (fara minte) si Mystic Rose (Trandafirul mistic), focalizindu-se in grupele sale pe tehnicile de Inteligenta Emotionala si Terapie Karmica Regresiva, pe diverse tehnici de vindecare a Copilul Interior si a metodelor transpersonale.

Cand: 1-3 iunie 2012

Program:
Vineri, 1 iunie: 18,00 – 22,00
Sambata: 2 iunie: 9,00 – 20,00 (cu pauze de masa/gustare)
Duminica: 3 iunie: 9,00 – 20,00 (cu pauze de masa/gustare)

Unde: Bucuresti, Centrul Osho Joy, Str. Constantin Aricescu nr. 20, etaj 1

Cat costa: 500 RON
Membrii cotizanti ai Humanity’s Team primesc 5% reducere.

Veniturile din acest eveniment vor sprijini activitatea curenta a asociatiei Echipa Omenirii si proiectele sale.

Tinuta: lejera, comoda, sport.

Organizator: HUMANITY’S TEAM Romania contact@humanitysteam.ro

Numarul de participanti este limitat la 20 de persoane. Rezerva-ti locul din timp!

Pentru inscriere, va rugam sa completati formularul de mai jos, iar apoi va rugam sa confirmati inscrierea in cel mai scurt timp prin achitarea unui avans de 30% (155 RON) in contul asociatiei Echipa Omenirii, CIF 27890300, IBAN RO21RNCB0065120374630001 BANCA BCR BUCURESTII NOI. Va multumim si va asteptam!

 

FORMULAR DE INSCRIERE

Spirit
Nici un raspuns pentru “Ritmul fericirii 2012 Training intensiv cu Bodhi Sarango, instructor international de viata Bucuresti, 1 – 3 iunie 2012”

Lasa un comentariu