Raza de energie de la Piramida Bosniaca a Soarelui

Noi 23, 2012 No Comments by

Au creat strămoşii noştri piramidele pentru a strânge sau pentru a trimite energia? O nouă descoperire arată înspe ultima direcţie:

O echipă internaţională de fizicieni au descoperit imposibilul, conform viziunii ştiinţifice, în ceea ce priveşte Piramidele Bosniace. La situl Piramidei Soarelui, echipa a detectat o rază de energie ce porneşte din vârful construcţiei. Măsurătorile acesteia au relevat următoarele date:

Raza – 4.5 metri

Frecvenţa – 28 KHZ

Raza este continuă şi puterea ei creşte cu cât urcă şi se îndepărtează de piramidă (ceea ce conform legilor fizicii este imposibil).

Potrivit echipei, această descoperire conduce către ideea cum că oamenii care au construit această piramidă au creat o maşinărie ce încă funcţionează şi azi (un fel de perpetum-mobile).

Dar întrebarea care rămâne este la ce a fost folosită această rază şi la ce poate folosi ea? Să sperăm că oamenii de ştiinţă vor găsi un răspund în cursul investigaţiei ce are loc în Bosnia.

Pentru a putea citi mai multe informaţii şi descoperiri în legătură cu piramidele Bosniace puteţi merge aici (articol în limba engleză):

http://piramidasunca.ba/eng/latest-news/item/7778-world-history-and-bosnian-pyramids-2011.html

ştirea originală: http://mitchey179.quazen.com/arts/architecture/impossible-energy-beam-detected-at-bosnia-pyramids/

de Filip Razvan

Spirit
Nici un raspuns pentru “Raza de energie de la Piramida Bosniaca a Soarelui”

Lasa un comentariu