Modificări minore pentru schimbări majore

Mai 21, 2013 1 Comment by

De foarte multe ori se spune, ca daca faci o modificare, uneori si minora, in viata ta, vei beneficia de o schimbare majora.

Arta Feng Shui iti pune si ea la dispozitie o serie de remedii, pentru a te ajuta in acest sens.

Termenul de remediu se refera la orice modificare pe care o aduci in casa ta, folosind principiile Feng Shui. Uneori, ele sunt mai simple, cum ar fi curatarea casei sau introducerea unui buchet proaspat de flori, alta data sunt mai radicale, cum ar fi schimbarea locuintei, pentru a incepe o viata noua.

Implementarea rapida si eficienta a remediilor incepe cu folosirea Metodei Modificărilor Minore. Aceste metode nu sunt deloc costisitoare si nu presupun modificări structurale ale casei.

Iata care sunt remediile Modificărilor Minore:

Energia luminii remediile din aceasta grupa introduc modificari ale luminozitatii si ale felului in care se refracta lumina in casa ta. Orice intensificare a luminii si a stralucirii unei zone amplifica energia chi din locul respectiv. Nu intamplator, oglinzile sunt unul dintre elementele cele mai versatile folosite de Feng Shui. In functie de intentia cu care sunt folosite, pot genera o forta de atractie, de respingere, de marire, de ridicare, de expansiune, de protectie sau de binecuvantare. La fel, lumanarile si sferele de cristal, pot mari si expansiona lumina vizibila.

Energia sunetului – in aceasta categorie intra clopoteii de orice feluri ce pot crea o energie a vitalitatii, stimulatoare si protectoare.

Forta vietii – plantele, florile, acvariile reprezinta o parte a fortei vietii si sunt folosite pentru a amplifica, vindeca, hrani si ridica nivelul de chi dintr-un anumit loc.

Energia hidraulica – fantanile, cascadele, fluxurile de apa aduc o energie noua, abundenta, in casa sau biroul tau.

Obiectele grele – confera stabilitate, soliditate, calmarea unei situatii greu de suportat si pot fi folosite in acest sens piese de mobilier greu, pietrele sau statuile.

Obiectele electrice – remediile din aceasta categorie include toata aparatura electrocasnica si electronica. Toate acestea creeaza o atmosfera activa, generatoare de chi

Culorile – in Feng Shui, fiecare culoare are o anumita semnificatie si poate fi utilizata in scopuri multiple.

Mirosurile – presupun folosirea betisoarelor parfumate si a uleiurilor esentiale

Atingerea – insemana atingerea unor obiecte cu textura deosebita, cum ar fi matasea, catifeaua; acestea stimuleaza creativitatea si sistemul imunitar

Adevaratul secret al succesului in implementarea remediilor Feng Shui consta in focalizarea energiei, a atentiei si a emotiilor. Daca implementezi remediile Feng Shui cu mintea in alta parte sau fara sa crezi in ele, ele vor avea efecte reduse. In schimb, daca iti vei focaliza actiunea, gandidnd pozitiv si increzator, eficienta remediilor va spori foarte mult.

Spirit

Un raspuns pentru “Modificări minore pentru schimbări majore”

  1. moni says:

    concluzia finala este cea mai importanta si universala.

Lasa un comentariu