Misterele din Padurea Baciu

Sep 04, 2012 No Comments by

Sunt putine paduri care au farmecul si misterul Padurii Baciu. Mai mult decat atat, evenimentele neobisnuite consemnate de-a lungul anilor fac din aceasta padure, conform opiniei domnului Prof. univ. dr. Adrian Patrut, presedintele Societatii Romane de Prapsihologie, poate cea mai activa zona din lume unde au fost inregistrate fenomene la granita intelegerii. Echipele de specialisti care au cercetat aceasta zona au reusit sa inregistreze, video sau foto, fenomene neobisnuite, greu de explicat stiintific.

‘’In opinia noastra, Padurea Baciu ar putea fi un portal energetic, o zona in care lumile se intrepatrund, iar materializarea unor fenomene neobisnuite sau uimitoare se produce cu o mult mai mare usurinta si frecventa decat in alte locuri.O alta concluzie foarte importanta pe care am desprins-o din experienta multora este aceea ca padurea raspunde intr-un mod specific adevaratei naturi a celor care o viziteaza. Cu alte cuvinte, posibilitatea de a avea experiente extraordinare, speciale are legatura cu cine este cel care o viziteaza si cu adevaratele sale intentii.’’ Daniel Roxin

Dar cel mai bine este sa ii descoperim misterele mergand acolo, ceea ce va si propunem sa faceti alaturi de noi, intr-un cadru organizat.

Pentru o perioada de trei zile de explorare, 20-23 septembrie 2012, Bonsi Travel si Daniel Roxin va invita intr-o calatorie in Padurea Baciu. Fiecare zi a explorarii va viza o anumita zona speciala a padurii unde turistii vor avea posibilitatea sa faca cercetari, fotografii sau filmari, beneficiind de explicatiile si indrumarile insotitorului de grup- Daniel Roxin.

Aflati mai multe informatii aici: http://locuridetaina.ro/?p=107

Email: office@bonsiromania.ro

Telefon: 0732.601.254

www.locuridetaina.ro / www.bonsiromania.ro

 

BONSI TRAVEL ROMANIA

Calatorind, te regasesti pe tine insuti!

B ucuria de a calatori constient!
O rientarea spre valorile autentice romanesti
N asterea unui nou concept, turismul constient
S ervicii unice, diverse si accesibile
I nspirati de tainele si istoria Romaniei

Spirit
Nici un raspuns pentru “Misterele din Padurea Baciu”

Lasa un comentariu