FILOZOFIE HOLISTICA

Mar 29, 2012 No Comments by

Sunt Mihaela Popa, psiholog, psihoterapeut, trainer si coach la Centrul de psihologie si dezvoltare personala Body Mind Spirit si te invit sa lucram impreuna cu scopul atingerii echilibrului interior si armoniei, in viata de zi cu zi.

Centrul de psihologie si dezvoltare personala Body Mind Spirit urmareste o abordare holistica a personalitatii umane . Filozofia holistica este de hrani si ocroti intreaga fiinta: TRUP, MINTE SI SPIRIT.

Daca ignoram oricare dintre aceste componente, suntem incompleti, ne lipseste intregirea. Nu are nici o importanta de unde incepem, atata timp cat includem si celelalte componente pe parcurs.

Daca incepem cu trupul, vom dori sa lucram cu nutritia pentru ca vrem sa facem cele mai bune alegeri pentru trupul nostru. De aceea putem discuta despre niste sedinte de coaching sau psihosomatica pentru a fi sanatosi trupeste, pentru a obtine o greutate corporala echilibrata.

Pentru minte, putem explora tehnici de vizualizare, imaginerie asistata, tehnici psihologice precum Gestalt, Hipnoza, Re-nasterea, Psihodrama, Terapie prin arta sau Interpretarea viselor.

Pe taram spiritual exista meditatia si conectarea la sursa ta superioara etc.

Vreau doar sa stii ca exista foarte multe cai de explorare. Daca una dintre ele nu ti se potriveste, incearca alta. Toate aceste sugestii s-au dovedit a fi benefice. Nu pot sa-ti spun care va fi buna pentru tine. Asta este ceva ce tu insuti va trebui sa afli.

www.bodymindspirit.ro

Spirit
Nici un raspuns pentru “FILOZOFIE HOLISTICA”

Lasa un comentariu