Excursii spirituale si de autocunoastere in toamna anului 2012

Sep 20, 2012 No Comments by

Agentia de Turism INTERAD va propune sa descoperiti in aceasta toamna  locuri incarcate de spiritualitate din Romania. Conditiile in care se desfasoara aceste excursii sunt deosebite: deplasarile au loc cu mijloace de transport clasificate, conform normelor internationale, care au dotari turistice; cazarea turistilor este asigurata in hoteluri sau pensiuni de trei sau patru stele; relaxarea este garantata prin ascultarea muzicii terapeutice si de relaxare a lui Gheorghe Iovu, Karunesh, Vangelis… si prin vizionarea documentarelor care au legatura cu tematica calatoriilor.

Astfel, participantii au acces la mai multe cai de cunoastere in acelasi timp: seminar, concert, dezbateri libere, consultatii si energia specifica a  locurilor.

Va invitam sa priviti aceasta minunata tara si dinr-o alta persepectiva decat cea istorica si geografica. De fapt, in aceste calatorii ai posibilitatea sa te descoperi, sa constientizezi potentialul pe care-l ai in interiorul tau si fara a participa la rugaciuni/meditatii colective.

Important de retinut este faptul ca, Agentia de turism Interad nu reprezinta nici o scoala de spiritualitate sau maestru. Noi oferim posibilitatea excursionistului sa descopere ” Maestrul din el” si sa recapete increderea in propria persoana.

Din relatarile celor care au participat am inteles ca toti au resimtit o stare generala benefica dupa intoarcerea din excursie, unii au avut anumite revelatii si au primit diverse confirmari, altora li s-au activat sau amplificat anumite perceptii extrasenzoriale, in functie de nivelul evolutiv al fiecaruia.

In aceste locuri incarcate energetic cei care doresc pot gasi “cheia” care-i va conduce catre evolutia personala.

Totul este mai simplu decat crezi, trebuie doar sa vrei!

1. 29 SEPTEMBRIE 2012 ( 2 ZILE ) –  PESTERA IALOMICIOAREI, SFINXUL, LACUL  BOLBOCI, tunelul de la Cheile Tatarului.

OPTIONAL: Traseul SFINX – VARFUL OMU – PESTERA: aproximativ 6 ore de mers. Acest traseu mai este recunoscut de cei initiati, ca fiind unul dintre “Drumurile Initiatice”.

 

2. 05 OCTOMBRIE 2012 (3 zile) CAZANELE DUNARII, CAPUL LUI DECEBAL, Manastirea MRACONIA, Manastirea SF. ANA, BAILE HERCULANE, PODUL LUI DUMNEZEU si PESTERA PODULUI de la PONOARELE, ANSAMBLUL BRANCUSI: Coloana Infinitului, Poarta Sarutului, Masa Tacerii,  MANASTIREA si PESTERA POLOVRAGI, optional: Cetatea dacica de la Polovragi,  ceramica de HOREZU

 

3. EXCURSIE PREMIU 18 OCTOMBRIE 2012 ( 4 zile ) – TROVANTII din COSTESTI, Pestera Polovragi – “PESTERA LUI ZALMOXE”, TRANSALPINA, Manastirea Prislop (Mormantul PARINTELUI ARSENIE BOCA si grota Sfantului Ioan de la Prislop), CETATILE DACICE SARMIZEGETUZA REGIA si COSTESTI, Templul de la SINCA VECHE.

PRIN ACEASTA EXCURSIE SE RECOMPENSEAZA CLIENTII FIDELI:

IN ACEASTA DEPLASARE PERSOANELE CARE AU PARTICIPAT IN 2011 SI 2012 IN CEL PUTIN O EXCURSIE IN FIECARE AN VOR BENEFICIA DE  O REDUCERE DE 50%.

De asemenea, sunt invitati sa participe toti cei interesati de “Leaganul Civilizatie” – SARMIZEGETUSA REGIA.

 

4.  DOBROGEA: 2 NOIEMBRIE 2012 ( 3 zile ) – Manastirea DERVENT, PESTERA SF. ANDREI, Marea Neagra, Cetatea HISTRIA, Cetatea ENISALA, Manastirea HALMYRIS, Manastirea CELIC DERE, Cetatea CAPIDAVA

 

5. 16 NOIEMBRIE 2012 ( 3 zile) Salina de la Slanic Prahova, Sambata de Sus ( Manastirea Brancoveanu, Izvorul, Masa si Iazul in forma de inima realizate de Parintele Arsenie Boca), Templul de la Sinca Veche.

OPTIONAL : GROTA PARINTELUI ARSENIE BOCA din Muntii Fagaras;

6. Premii pentru 2013 – 29 NOIEMBRIE 2012 ( 4 zile ) Trovantii din Costesti, Horezu, Ansamblul Brancusi ( Coloana Infinitului, Poarta Sarutului si Masa Tacerii), Castelul Corvinilor, Manastirea Prislop (mormantul Parintelui Arsenie Boca si grota Sf. Ioan de la Prislop), SARMIZEGETUSA REGIA, Brasov

IN ACEASTA EXCURSIE TOTI PARTICIPANTII VOR BENEFICIA DE PREMII.

SERVICII INCLUSE IN TARIF: cazare, transport cu autocarul / microbuz, servicii ghidaj.

Organizator al excursiilor: Agentia de turism Interad – experienta 11 ani in servicii turistice si detinatoarea unui parc propriu de van-uri, microbuze si autocare.

Insotitor grup si initiator programe incepand cu anul 2011: Dimitria Puchiu

Detalii program excursii: http://www.interad.ro/excursiicentre-energetice-romania.html

Telefon: 0723 831 965

e-mail: office@interad.ro

Servicii turistice si transport persoane: http://www.interad.ro/

http://www.interad-microbuze.ro/inchirieri-van.html

http://www.interad-microbuze.ro/inchirieri-microbuze.html

http://www.interad-autocare.ro/

http://www.interad-rentacar.ro/

SERVICII, Spirit
Nici un raspuns pentru “Excursii spirituale si de autocunoastere in toamna anului 2012”

Lasa un comentariu