Descopera BARBATUL din TINE! O incursiune prin intermediul arhetipurilor masculine! 30 apr-1 mai cu Devapath-facilitator Osho si creatorul Osho Diamond Breath TM

Apr 10, 2012 No Comments by

Fiecare dintre noi avem in interior‚ arhetipurile masculine, cu ele ne-am nascut, sunt o parte din noi fie ca le (re)cunoastem constient sau nu. E nevoie doar sa le re-actualizam, sa ni le reamintim si sa le aducem in prezent, integrandu-le pe deplin in noi, barbatii!

Ce vei experimenta in acest seminar?

In acest program te vei reconecta cu esenta ta masculina, experimentand cele 4 mari arhetipuri masculine: Rege, Razboinic, Magician si Iubit.  Evolutia completa si matura a unui barbat presupune experimentarea fiecarui arhetip in parte. Cu totii avem unele dominante, pe care, o data ce le-am descoperit le putem exersa pentru a le duce la un nivel superior sau putem sa descoperim noi calitati ale arhetipurilor mai putin dezvoltate.

Practic, poti sa ai hotararea, forta si energia Razbonicului; atitudinea de joc, deschiderea emotionala si pasiunea Iubitului/Amantului; dar si puterea prezentei, blandetea si forta Regelui precum si abilitatile, viziunea si intuitia Magicianului intelept. De fapt, o sa iti construiesti singur propria combinatie de elemente potrivite eu-lui si directiei tale actuale.

Cu ce te va ajuta in viata ta re-cunoasterea celor 4 arhetipuri masculine?

–      Iti vei recunoaste arhetipul dominant si iti vei (re)descoperi calitatile tale specifice. Astfel vei putea intelege anumite comportamente din trecut, de la parti dominante si placute la anumite aspecte pe care le-ai considerat „slabiciuni”.

–      Vei invata cum sa iti traiesti viata in oricare din arhetipuri, beneficind la maxim de potentialul tau de barbat

–      Vei putea alterna stari/comportamente specifice fiecarui arhetip, explorand noi si noi calitati ce se afla adormite in tine

–      Vei fii mai ferm si increzator in calitatile tale, cedand mai putin presiunilor si conditionarilor exterioare, dar pastrand deschiderea catre cei din jurul tau

Mai exact, vom lucra:

– exercitii de constientizare a starilor-arhetip

– cu trezirea energiei si a starii de prezenta prin metode active de respiratie

– cu execitii de psihodrama, terapie corporal-emotionala

– cu tehnici specifice metodei Osho Diamond Breath

Cine este Devapath?  

M-am nascut în Germania, ca profesie sunt medic si Terapeut Osho de mai bine de 30 de ani. Astazi sunt de asemenea Director al Scolii Internationale Osho de Respiratie si Energie.

Am fost co-fondatorul mai multor Centre de Crestere Interioara din Germania si, pentru câtiva ani directorul Centrului pentru Transformare de la Multi-versitatea Osho – Puna, India.

Dezvoltându-ma dinspre Medicina catre Meditatie astazi directia mea este pe terapia spirituala- pentru prevenirea bolilor si crearea unei stari de bine si împlinirea nevoii de transformare a calitatii viettilor noastre.

Am creat OSHO Diamond Breath TM (Respiratia de Diamant Osho) si am dezvoltat o terapie multidimensionala orientata pe meditatie ce include lucru cu Power Breathing, Vindecare Relational?a Aquaprana Ocean Healing si Terapia Zen-Tantra.

Informatii despre Devapath aici: www.devapath.de

Cand?

Luni  30 apr. 2012, 18.30-22.00

Marti, 1 mai 2012 , 08:00-18:00

Inscrierea se face incepand cu 17.30 si se termina la 18.15. Imbracaminte sa fie comoda, cat mai lejera. Sa aveti la voi 2 tricouri de bumbac de schimb, slapi…etc

Unde?

Locatia va fi anuntata la inscriere.

Cât?

75 Eur.(sau 330 Ron)

Inscrierile au loc pana pe data de 21 aprilie. Înscrierea se face prin plata unei sume de 165 lei cu confirmare la adresa de e-mail events@zorbabuddha.ro sau la tel. 0722.519.299. Plata se face cash sau prin transfer bancar.

Devapath va avea si sesiuni individuale de 1 h. 30’ cu cine doreste in functie de timpul disponibil. Costul unei sesiuni este de 70 Eur. (sau 310 Ron.)

Organizator

ZORBA BUDDHAtransformare personala si meditatie      

In parteneriat cu  

BARBATUL ADEVARAT

Pentru detalii: Cristian Veet, events@zorbabuddha.ro si tel 0722.519.299   sau  Adrian Bacanu adibacanu@gmail.com, 0740237426

Spirit
Nici un raspuns pentru “Descopera BARBATUL din TINE! O incursiune prin intermediul arhetipurilor masculine! 30 apr-1 mai cu Devapath-facilitator Osho si creatorul Osho Diamond Breath TM”

Lasa un comentariu