De azi ma hranesc cu energia iubirii

Mar 12, 2013 3 Comments by

“Eu sunt energie pura. Imi eliberez aceasta energie facand lucrurile care imi plac. Recunosc in mod constient energia plina de iubire din viata mea, si cu aceasta ocazie vechile blocaje si resentimente care ma trageau in jos se dizolva de la sine. Atunci cand ma simt obosit, ma odihnesc. Din cand in cand, imi ofer permisiunea de a nu face absolut nimic. Astazi energia mea este stralucitoare si …”

Spirit

3 Responses pentru “De azi ma hranesc cu energia iubirii”

 1. Mariuta says:

  Mi-a placut foarte mult citatul din De azi ma hranesc cu energia iubirii. Sigur ca sunt cuvinte frumoase, cand le citesti parca chiar te inalti. Ce ne facem insa cu practica, cand ne intoarcem in familiile noastre unde ne asteapta problemele celorlalti membri ai familiei, cand mergi la serviciu si seful sau colegii te provoaca, fara ca tu sa vrei acest lucru, la o cearta de toata frumusetea prin care ei isi descarca, la randul lor, frustrarile, supararile, propriile probleme! Unde sa te ascunzi de vampirii energetici, cand poate sunt chiar copii, sotul sau parintii tai?

 2. Maya says:

  Inspirant articolul.
  Pentru Mariuta
  Practica este esentiala.Cand simti ca o ei la vale si nu-ti mai poti mentine crezul ca te hranesti cu energia iubirii inseamna ca ai uitat de el.Reaminteste-ti de cate ori este cazul.
  Nu trebuie sa te ascunzi cand viata iti arunca in fata provocari ,genul colegi certareti ,sef suparat…..etc.
  Cat despre copii ,sot,parinti nu au cum sa-ti fie vampiri energetici.Te iubesc si unde-i iubire este energie buna.Poti doar sa-ti schimbi perpectiva din care te uiti la ei.Si asta cere exercitiu.Rezultatele nu intarzie sa apara,este necesara perseverenta.

 3. Maya says:

  Am uitat sa-ti spun ca tocmai provocarile te fac mai puternica.

Lasa un comentariu