Casa Naturala

Aug 23, 2012 No Comments by

Casa Naturala este acea constructie al carei concept si proiect este in Armonie Deplina cu locul in care va fi amplasata si va fi construita, in Deplina Armonie cu cei care o vor locui. Casa trebuie sa fie o continuare, o modulare armonica a formelor locului, sa se dizolve in peisaj si in Firea Inconjuratoare, sa fie non-invaziva, sa fie tamaduitoare. La punerea in opera a proiectului este bine sa participe viitorii locatari si rudele acestora.

Este important ca ei sa atinga si sa modeleze lutul. Calcandu-l cu picioarele goale ei transmit pamantului toate informatiile si frecventele structurilor lor fizice, biosice si noesice iar lutul va emite ulterior acele frecvente tamaduitoare de care acestia au nevoie. Casa Naturala este invelisul nostru mineral protector, este o structura vie cu un discurs dinamic in planul frecventelor ce raspunde prompt tuturor variatiilor vibratiilor noastre.

Cu cat frecventele nostre sunt mai inalte cu atat mai durabila, mai datatoare de pace interioara si bucurie va fi Casa noastra Naturala. Cu cat va primi mai mult Drag si mai multa Iubire cu atat ne va darui mai multe valuri de frecvente inalt-tamaduitoare. Casa noastra este asemenea trupului si sufletului nostru, este o Structura Sacra, este Templul Fiintei aflate in aceasta viata sub Semnul OM.

La constructia Casei Naturale vor fi folosite doar materiale naturale: piatra, lemn, argila. Termoizolatiile vor fi din saltele de canepa sau din lana. Mobilierul va fi din lut si lemn. Tesaturile din fibre naturale de bumbac, in si canepa. Instalatiile vor fi din cupru. Pot fi folosite doar materiale care nu contin compusi de sinteza.

Exista o multitudine de obiecte traditionale confectionate din materiale naturale care pot inlocui toate tinichelele teflonate in care ne otravim mancarea si este bine sa alegem sa le folosim pe acelea daca dorim sa ne acordam la frecventa Mamei Pamant. Casa Naturala este extensia fireasca a Pamantului Mama si deopotriva a Fiintei OM, este Spatiul Sacru in care primim Lumina.

Sursa: www.dhyanna.ro

Spirit
Nici un raspuns pentru “Casa Naturala”

Lasa un comentariu