BONSI TRAVEL – Calatorind, te regasesti pe tine insuti!

Iul 31, 2012 No Comments by

Agentia de turism BONSI TRAVEL ROMANIA  iti propune explorarea unor locuri deosebite din tara noastra, intr-un cadru organizat, alaturi de insotitori de grup avizati care te vor conduce dincolo de obisnuit. Aventura, misterul si surprizele pe care le-am pregatit vor face din aceste incursiuni, pentru multi, experiente de neuitat.

In tara noastra exista multe locuri misterioase, incarcate de istorie si magie. Dintre toate acestea am ales, pentru inceput, trei obiective, trei pachete turistice deosebit de incitante:

1. Muntii Buzaului, intre mister si realitate – 23-26 august 2012 (3 nopti,4 zile)

2. Descopera Cetatile Dacice din Muntii Orastiei – 5-12 august 2012 (7 nopti, 8 zile) sau 13-16 septembrie 2012 (3 nopti,4 zile)

3. Ceahlaul – Muntele Sacru al dacilor -20-23 septembrie 2012 (3 nopti,4 zile)

Incursiunile pe care ti le propunem vizeaza mai mult decat vizitarea unor vestigii istorice sau admirarea unor peisaje incantatoare; in aceaste intalniri cu neobisnuitul si misterul, cu sufletul adevarat al poporului roman, vei avea ocazia sa privesti in spatele valului pe care istoria oficiala l-a pus peste adevar. Vei avea prilejul sa te intalnesti cu oameni deosebiti.

Te asteptam alaturi de noi!

Regaseste-te pe tine insuti in spatiile sacre ale acestei tari!

Afla mai multe despre aceste calatorii aici :www.bonsiromania.ro/programe-turistice.html

Pentru mai multe informatii si rezervari ne poti contacta:

Telefon: 0732.601.254

Email: office@bonsiromania.ro

Spirit
Nici un raspuns pentru “BONSI TRAVEL – Calatorind, te regasesti pe tine insuti!”

Lasa un comentariu