BERMUDELE DIN MAREA NEAGRA

Apr 03, 2012 No Comments by

În zona dintre Insula Şerpilor şi Sulina, mai mulţi pescari au trecut prin experienţe stranii

În Marea Neagră, undeva între Insula Şerpilor şi Sulina există o zonă cu un magnetism ciudat, care a dat naştere unor dispariţii bizare, asemenea celor din Triunghiul Bermudelor, din Oceanul Atlantic. Legenda spune că mulţi oameni şi ambarcaţiuni au dispărut în mod misterios în această zonă.

În anii ’70, Ivan Sanderson, unul dintre cei mai cunoscuţi cercetători ai Triunghiului Bermudelor, a elaborat o hartă cu douăsprezece regiuni malefice, printre care se numără şi o zonă din Marea Neagră, situată lângă Insula Şerpilor.

Cercetătorii ruşi şi ucraineni au ajuns la concluzia că este vorba despre o suprafaţă de aproximativ 8-10 km – relativ triunghiulară – în care se manifestă o formă stranie de magnetism, mult modificat faţă de cel detectat ca fiind “normal”.

Experţii susţin că falia magnetică formată în misteriosul triunghi din Marea Neagră se deschide de la o fracţiune de secundă până la câteva minute, timp în care absoarbe orice obiect sau vietate aflată în zonă. Această anomalie magnetică “se deplasează” lent prin Marea Neagră şi, la ora actuală, spre litoralul românesc, mai precis spre Sulina.

Surprinzătoare sunt şi unele povestiri ruseşti din secolele XIII şi XIV care relatează despre un “vârtej” care trăgea la fundul mării păsări, corăbii şi mici insule. Cu toate acestea, locuitorii din Sulina, printre care şi vechi pescari, nu ştiu prea multe.

Sursa:libertatea.ro

Spirit
Nici un raspuns pentru “BERMUDELE DIN MAREA NEAGRA”

Lasa un comentariu