Urmele Uriasilor de la Corbii de Piatra

Mar 19, 2013 No Comments by

La inceput de primavara, in 23 martie 2013, pornim pe urmele civilizatiilor stravechi si descoperim harul  ascuns in “Triunghiul Initiatic”: CETATUIA – NAMAIESTI – CORBII DE PIATRA.

Traseul pe care il vom parcurge catre Corbii de Piatra presupune vizitarea mai intai a altor doua complexe rupestre: Cetatuia si Namaiesti.

La Cetatuia vedem “Cavalerul Trac” care vegheaza “Pestera Mosului”. Revelatia descoperirii acestui “loc de Lumina” a avut-o atat Domnitorul Tarii Romanesti Negru Voda, cat si numerosi sihastri. Unul dintre acestia este “Ioanichie Schimonah”, ale carui moaste au fost descoperite intruna dintre pesterile din peretele abrupt de stanca si care sunt depuse in biserica manastirii. De asemenea, aici se afla urmele pasilor lasate de Negru Voda in piatra, pe “Stanca/ Crucea Dorintelor”. Mai multe date istorice si legendele acestui loc in care spiritualitatea a traversat timpul, dezvaluim pe parcursul deplasarii.

Manastirea Namaiesti atrage foarte multi credinciosi, care au gasit raspusul rugaciunilor lor in fata  Icoanei Facatoare de Minuni a Maicii Domnului.

La Corbii de Piatra semnele existentei Uriasilor sunt vizibile: piciorul de urias, fragment dintr-un cap de urias, scaunele uriasilor etc. Biserica rupestra are particularitati care o scot in evidenta, dar pe care trebuie sa le vezi si sa simti personal.

Complexele rupestre Cetatuia, Namaiesti si Corbii de Piatra pastreaza urmele lasate din perioada precrestina de stramosii nostri care au ales aceste locuri pentru “conectarea cu Divinitate”. Aceste locuri au o incarcatura energetica si spirituala deosebita.

Informatiile primite in timpul deplasarii si trairile proprii te ajuta sa te imbogatesti cu inca un graunte din marea Cunoastere Universala.

DETALII PROGRAM EXCURSIE

Insotitor: Dimitria PUCHIU – specialist in bioterapie si info-energetica

Inregistrarea emisiunii Codul lui Oreste – invitat Dimitria Puchiu

PRIMA DEPLASARE A LUNII APRILIE:

05 – 07 aprilie 2013 – “Comorile spirituale ale Dobrogei” DETALII PROGRAM TABARA

Agentia de Turism INTERAD organizeaza aceste excursii si tabere care sunt de fapt conferinte / seminarii si care au ca tema principala  AUTOCUNOASTEREA, astfel incat pe parcursul deplasarii participantii beneficiaza simultan de incarcatura energetica si spirituala a locurilor, cat si de informatii pe intreaga perioada a calatoriei despre: obiectivele turistice, autocunoastere, gandire pozitiva, evolutie personala si spiritualitate.

TREBUIE SA VEZI CA SA CREZI!

REDUCERI pentru posesorii CARDULUI DE FIDELITATE INTERAD.

Oferta Early Booking INSULA THASSOS – “Calatoria spiritului tracic” – valabila pana la  15 aprilie 2013 DETALII PROGRAM

Oferta Early Booking REVELION 2014 “ Vatra strabunilor la pragul dintre ani” – valabila pana la 1 mai 2013 DETALII PROGRAM

Te invitam sa vizitezi si pagina JURNAL DE CALATORIE.

Detalii programe conferinte, tabere de autocunoastere si evolutie spirituala :

www.interad.ro    Telefon: 0723 831 965     e-mail: office@interad.ro

TERAPII ALTERNATIVE – BIOENERGIE consultatii si cursuri

SERVICII
Nici un raspuns pentru “Urmele Uriasilor de la Corbii de Piatra”

Lasa un comentariu