Spune ADIO celulitei! Testare gratuita 10 minute – inscrie-te acum!

Mai 21, 2013 No Comments by

Vreau să încerc terapia Velashape II!

Testează cel mai bun tratament anticelulitic si de remodelare corporală din lume!

După o iarnă lungă, în care corpul nostru a asilmilat grăsimi și centimetrii în plus, îți propunem soluția ideală pentru subțierea coapselor, gambelor și a taliei – VELASHAPE II, cel mai puternic tratament anticelulitic din lume (atestat FDA, Food and Drug Administration, forul suprem care se ocupă cu aprobarea și reglementările din domeniul alimentelor, medicamentelor și aparaturii medicale în SUA).

Ce este Velashape II?

Elos Beauty Clinic vă pune la dispoziție terapia anticelulitică nr. 1 în lume, prima şi unica soluţie non-chirurgicală pentru remodelare corporală şi tratamentul celulitei aprobat FDA.
Acţionat cu ajutorul tehnologiei revoluţionare elōs (combină Radiofrecvenţa Bi-Polară (RF), Energia Luminii Infraroşii, plus Masaj Mecanic şi Vacuum), VelaShape IIechipament produs de Syneron (lider în producţia de echipamente medical-estetice) tratează atât ţesuturile profunde, asigurând o reducere măsurabilă a straturilor de grăsime, circumferinţa cât şi straturile superioare ale pielii, determinând reducerea celulitei. Este un tratament medical-terapeutic de profunzime, confortabil, fără timp de recuperare, noninvaziv, cu efecte spectaculoase.

Radiofrecvența încălzește dermul, facilitând restructurarea și remodelarea pielii, infraroșul stimulează activitatea celulară și creșterea metabolismului energiei stocate în celulele adipoase, vacuumul pulsat îmbunătățește fluxul sanguin și limfatic, favorizând eliminarea reziduurilor, iar rolele mecanice permit realizarea unui tratament anticelulitic agreabil, prin masarea profundă a pielii.

Număr de ședinte recomandate: 6-8 ședinte, după caz, în funcție de gradul de celulită depistat.

În studii clinice multiple, 85% dintre cei trataţi au relatat scăderea circumferinţei cu cel puţin 2 cm la coapse, respectiv scăderi de până la 7,2cm. Tratament post-sarcină cu rezultate spectaculoase.

Zonele cu probleme post-naştere sunt partea inferioară a abdomenului şi fesele, iar Velashape II poate remodela aceste zone cu rezultate extraordinare. Alătură-te milioanelor de mame care şi-au remodelat corpul şi si-au recâştigat încrederea în sine!

Recomandat, de asemenea, după intervenţii chirurgicale, tratamentul fiind extrem de eficient după operaţii de înlăturare a grăsimii de pe corp.

Detalii tratament VELASHAPE II găsiţi pe www.elos.ro

_MG_8039

Velashape II este tehnologia folosită și recomandată chiar de către starurile de la Hollywood, aparatul având rezultate dovedite clinic și științific. Datorită funcțiior sale multiple, acesta este extrem de apreciat de vedete internaționale precum Kim Kardashian, Sharon Stone și Demi Moore, dar și de vedete din România precum Andreea Mantea, Adelina Pestrițu, ex-Bebelușa Oana Ioniță, Luana Ibacka, Paula Chirilă etc.

De ce să alegi Velashape II:* este unicul tratament care diminuează celulita/stratul adipos din zonele inaccesibile altor terapii: bărbia dublă, genunchii, spate-zona lombară;* terapie recunoscută de FDA

* asigură rezultate vizibile și măsurabile încă de la prima sedință

* se combină ușor cu alte terapii estetice;

* diminuează vergeturile;

* reduce circumferința în zonele tratate

* este singurul tratament cu rezultate spectaculoase în timp record (celulita scade cu un grad după numai 6 ședințe)

 

Toate femeile își doresc un corp de invidiat, însă majoritatea se confruntă cu problemele generate de această inestetică afecțiune: celulita. Ai încercat numeroase terapii care nu au avut însă rezultatul așteptat?Încearcă acum terapia revoluționară Velashape II și scapă de celulită! Înscrie-te la terapia de probă – 10 minute gratuit, organizată de clinica Elos Beauty și vei putea vedea uimitoarele efecte ale tratamentului încă de la prima ședință! 

Încearcă acum Terapia de probă! Programează-te la: maridana@elos.ro

Contact: Elos Beauty Clinic

Tel: 0729232889

SERVICII
Nici un raspuns pentru “Spune ADIO celulitei! Testare gratuita 10 minute – inscrie-te acum!”

Lasa un comentariu