SHAKTI – Povestea noastra

Oct 25, 2012 No Comments by

“A exprima Shakti, înseamna sa fii liber si împacat cu ceea ce esti si sa-ti atingi potenialul cel mai inalt”, pornind de la acest gând, noi propunem o abordare complexa clientilor nostri.

Shakti a creat o oază de pace în tumultul bucurestean.

Centrul vă ofera posibilitatea de a vă îngriji atât de frumusetea exterioară, prin serviciile clasice ale unui salon de infrumusetare (coafor, cosmetica, machiaj de ocazie, machiaj mirese, masaj anticelulitic, masaj de drenaj limfatic etc ) cât si de cea interioară, prin intermediul unor servicii cum ar fi reiki, masaj ayurvedic, reflexoterapie, terapie craniosacrala etc.Astfel, centrul va ofera mult mai mult decat un salon de coafura sau un salon de cosmetica obisnuite.

‘Shakti’ este un cuvant de provenienta sanscrita si vine de la verbul ‘shak’ – ‘a putea’, acesta reprezinta forta divina si este energia cosmica primordiala, fortele dinamice care se afla in spatele miscarii intregului Univers.

Shakti este un concept sau o personificare a puterii creatoare divine feminine. In cultura sanscrita, Shakti este sursa primordiala a tuturor lucrurilor, principiul universal al energiei, puterii si al creativitatii.

Astfel, Centrul Shakti este locul in care va puteti ingriji de aspectului fizic dar in acelasi timp, aveti ocazia de a va regăsi echilibrul interior prin relaxare si dezvoltare personală. Atmosfera este una inedita, timpul petrecut in centrul nostru va va transporta pe un tărâm al linistii interioare si al armoniei.

www.shakti.com.ro

 

———————————————————————————————–

TERAPIA CRANIOSACRALA

 Terapie blanda care are ca scop intensificarea activitatii sistemului cranio-sacral si prin aceasta restabilirea functionarii optime a sistemului nervos si a celorlalte sisteme si organe ale corpului. Desi foloseste manipulari cu presiune foarte usoara, este o terapie cu efecte radicale in optimizarea sistemului de autovindecare si prin aceasta in refacerea starii fizice, mentale si spirituale. Este adecvata tuturor grupelor de varsta si se adreseaza atat oaspetilor cu probleme de sanatate cat si celor care doresc sa-si mentina un tonus de viata normal, sa faca fata mult mai usor stress-ului zilnic.

Terapia Cranio Sacrala a fost dezvoltata de dr. John E. Upledger, in urma studiilor stiintifice pe care le-a condus la Universitatea de Stat Michigan din Statele Unite, intre anii 1975 si 1983.

Terapia CranioSacrala este o metoda foarte blanda de evaluare si imbunatatire a functionarii sistemului fiziologic al corpului, numit sistem craniosacral – compus din membranele meningeale, structurile care controleaza presiunea intracraniana si lichidul cefalorahidian care inconjoara si protejeaza creierul si maduva spinarii, ceea ce duce la imbunatatirea functionarii sistemului nervos central.
Terapeutul, cu o atingere usoara, monitorizeaza ritmul craniosacral, si prin tehnici delicate de manipulare a tesutului fascial, a suturilor craniene si a lichidului cefalorahidian, faciliteaza eliminarea restrictiilor si a dezechilibrelor.
Eliberarea Somato Emotionala permite atat eliberari ale restrictiilor de la nivel fizic, cat si eliberari semnificative ale componetelor emotionale. Odata ce Eliberarea Somato Emotionala incepe, activitatea sistemului craniosacral se opreste brusc iar trauma care a produs restrictii si dezechilibre in sistemul craniosacral se vindeca. Terapia Cranio Sacrala are o aplicabilitate foarte mare, adresandu-se atat persoanelor sanatoase cat si persoanelor cu probleme majore.

Aceste tratatemte sunt foarte benefice pentru afectiuni simple cum ar fi o durere de cap, pana la probleme majore, acute, dureri cornice de spate, disfunctii ale sistemului nervos central, disfunctii ale sisteului endocrin, accidente traumatice ale creierului si ale maduvei spinarii, scolioza, oboseala cronica, depresie, autism. Dat fiind faptul ca actiunea terapiei este indreptata direct asupra sistemului nervos central, aplicabilitatea acesteia este fara margini.

 In cadrul centrlui Shakti, terapia Cranio Sacrala este efectuata de catre Raducu Florian, care si-a inceput formarea ca terapeut din anul 1998.
Din anul 2000 a lucrat in calitate de terapeut practician al terapiilor complementare si a continuat sa se formeze in cadrul mai multor scoli de masaj, bioterapie si terapie Cranio Sacrala. A absolvit facultatea de psihologie in anul 2006 si si-a continuat dezvoltarea personala atat teoretic cat si practic printr-un master si prin propria terapie in cadrul Asosciatiei de Psihoterapie Analitica. (C.G.Jung)

SERVICII
Nici un raspuns pentru “SHAKTI – Povestea noastra”

Lasa un comentariu