Satya – restaurant si ceainarie pentru trup si suflet

Noi 13, 2012 No Comments by

“Satya reprezinta aspiratia noastra de a oferi lumii un loc in care bucuria clipei prezente, sanatatea prin mancarea special pregatita, linistea unui ambient cald, primitor si cunoasterea unui stil de viata benefic, sunt adevaratele valori.

Dorim sa oferim acel decor in care spatiul si timpul sa capete alte dimensiuni in care sa ne putem decupla de tumultul si agitatia cotidiana si sufletul sa jubileze.

In relaxarea ambientala a spatiilor din restaurant si ceainarie, conceptul “slow-food” isi recapata valentele si astfel invitatii nostri isi pot darui respectul de sine cuvenit.

In tempo-ul alert in care traim, intr-o abundenta de artificial, contrafacut, intr-o lume a neglijentei de sine si stress si in obscurul unei ignorante mentinute, Satya se doreste a fi OAZA de calm, relaxare si sanatate prin mancarea aleasa, prin exotismul ceainariei, prin terapiile, masajele speciale si Samadhi Flotation-Tank din Spa si prin cunoasterea pe care evenimentele organizate in acest spatiu o ofera.

Un spatiu in care cultura si arta invioreaza existenta cotidiana si readuce bucuria spiritului trezit.

Din aceste considerente motto-ul conceptului SATYA este: “ALCHIMIE PENTRU TRUP SI SUFLET”

Va asteptam sa descoperiti mai mult si sa va creati propria poveste alaturi de noi, colorata cu experiente, speram noi, pline de bucurie si armonie.”

www.satya.ro

SERVICII
Nici un raspuns pentru “Satya – restaurant si ceainarie pentru trup si suflet”

Lasa un comentariu