Sarmizegetusa Regia, o poarta catre suflet

Sep 13, 2012 No Comments by

Agentia de turism Interad organizeaza, incepand cu anul 2011, excursii la centre energetice si de spiritualitate din Romania. Dintre toate destinatiile pe care le avem, cea mai aproape de sufletul nostru este Sarmizegetusa Regia.

In perioada 20 – 23 septembrie 2012 (perioada Echinoctiului de Toamna) te invitam sa participi intr-un circuit deosebit la Sarmizegetusa Regia. Primul popas il vom face la Trovantii din Costesti (jud. Valcea), un loc in care poti observa dealul din care se desprind fascinantele “pietre care cresc”, apoi vom patrunde in “pestera vindecarilor si a vindecatorilor” cum ne place sa o mai numim pe miraculoasa Pestera Polovragi, cunoscuta si sub denumirea de “Pestera lui Zalmoxe”. In aceeasi zi ne reculegem la mormantul Parintelui Arsenie Boca de la Manastirea Prislop si la Grota Sf. Ioan de la Prislop. A doua zi vom vizita prima capitala a geto-dacilor Cetatea Costesti (Cetatuie) si in ziua Echinoctiului vom urca la Sarmizegetusa Regia. Momentul astrologic are un rol insemnat in fluxul energetic si informational, facilitand o constientizare mai ampla a Cunoasterii de dincolo de valul uitarii.

Calatoria la Sarmizegetusa Regia trebuie privita ca un etalon al drumului fiecaruia prin viata. Doar un drum care presupune si un efort fizic iti dezvaluie forta interioara si starea de spirit. In cazul acestei deplasari 4 km. vor fii parcursi cu pasul, asemeni dacilor de odinioara. Faptul ca, suntem impreuna in cadrul unui grup ne creaza posibilitatea sa descoperim ca fiecare din noi este mai mult decat credea el ca este. Ne intoarcem la acea unitate fireasca dintre oameni, candva pierduta prin separarea creata in decursul mileniilor. Practic in timpul parcurgerii drumului catre un obiectiv descoperi in tine noi valente si noi potente pe care le manifesti ulterior, si descoperi ca “TINTA ESTE DRUMUL!”

Intorcandu-ne acasa, la indeletnicirile noastre zilnice, descoperim ca impreuna cu partenerii nostri de drum, prin oglinda pe care ne-am oferit-o unii altora si prin Lumina care ne-a fost daruita de aceste locuri suntem mai puternici, mai frumosi si mai hotarati in viata.

Astfel, constati ca prin aceste excursii organizate la centrele energetice te redescoperi pe tine, impreuna cu locurile si oamenii de valoare ai Romaniei.

Trezeste-te romane pentru ca ai toate motivele sa te simti mandru de ceea ce esti, de radacinile tale si de oamenii acestei binecuvantate tari, privind cu incredere catre viitorul care sta in mainile tale!

Tarif 1 = 749 lei / persoana in camera dubla / tripla cu baie comuna pe hol;

Tarif 2 = 819 lei / persoana in camera dubla / tripla cu baie proprie;

 

SERVICII INCLUSE IN TARIF 1 si 2: cazare, transport cu autocarul, servicii ghidaj.

Persoanele care doresc sa vina direct la pensiune trebuie sa se inscrie si sa achite la agentie tariful fara transport, respectiv:

Tarif 3 = 399 lei / persoana in camera dubla / tripla cu baie comuna pe hol, fara transport;

Tarif 4 = 449 lei / persoana in camera dubla / tripla cu baie in camera, fara transport;

 

SERVICII INCLUSE IN TARIF 3 si 4: cazare si servicii ghidaj in zona cetatilor.

Organizator al excursiilor: Agentia de turism Interad – experienta 11 ani in servicii turistice si detinatoarea unui parc propriu de van-uri, microbuze si autocare.

Insotitor grup si initiator programe, incepand cu anul 2011: Dimitria Puchiu

Detalii program excursii: http://www.interad.ro/excursiicentre-energetice-romania.html

Telefon: 0723 831 965

e-mail: office@interad.ro

Servicii turistice si transport persoane: http://www.interad.ro/

http://www.interad-microbuze.ro/inchirieri-van.html

http://www.interad-microbuze.ro/inchirieri-microbuze.html

http://www.interad-autocare.ro/index.html

http://www.interad-rentacar.ro/index.html

http://www.interad-transferuri.ro/transfer-romania.html

SERVICII
Nici un raspuns pentru “Sarmizegetusa Regia, o poarta catre suflet”

Lasa un comentariu