Salonul classic, Japonez, Indian sau Micul Paris ? Sau…direct in gradina cu trandafiri si cires inflorit?

Mar 26, 2013 No Comments by

Ceainaria GreenTea gazduieste patru saloane decorate special sa te poarte cu gandul in alte lumi si o gradina plina de trandafiri si levantica. Fie ca alegi sa-ti petreci cateva ore intr-unul din saloane sau in gradina, de primavara pana toamna tarziu, aici vei gasi peste 100 de sortimente de ceai si multe alte bunatati. Pentru ca in interior sa persiste aroma  ceaiului proaspat infuzat, in ceainarie se fumeaza doar narghilea.

In cazul in care vrei sa ai biscuiti sau prajiturele de casa la micul dejun sau te-ai indragostit iremediabil de ceaiul pe care tocmai l-ai consumat, il poti lua acasa intr-un pachet special de 50g. Daca vrei sa faci cadouri hand made, accesorii pentru ceai sau decoratiuni, tot aici le gasesti, in micul boutique aflat la parter sau daca ai uitat sa iei ceva, acceseaza varianta online.

Ceainaria este deschisa de luni pana vineri de la ora 10:00 la ora 23,  iar sambata si duminica incepand cu  ora 12:00, pana la ora 23:00.

Ceainaria GreenTea

www.greentea.ro

Str. Dr. Burghelea Nr.24, Sector 2, Bucuresti

Tel. 021/ 320 93 96 , 0749 09 02 02

Magazin online de ceaiuri, accesorii si decoratiuni

magazin.greentea.ro

Tel. 0743 338 777

SERVICII
Nici un raspuns pentru “Salonul classic, Japonez, Indian sau Micul Paris ? Sau…direct in gradina cu trandafiri si cires inflorit?”

Lasa un comentariu