Revelion in inima DACIEI… Sarmizegetusa Regia 2013!

Aug 30, 2012 No Comments by

PIETRELE DACILOR VORBESC,  DAR SUNTEM NOI OARE CAPABILI SA LE INTELEGEM ?
Despre Sarmizegetusa stim atat de putine, poate pentru ca inca nu suntem pregatiti sa aflam. Intr-o buna zi, ne vom trezi din adormire si vom intelege ca acesta este un loc unic in lume. Vom intelege cat de saraca e lumea de doua mii de ani incoace, de cand noi ne-am dat uitarii istoria. ABIA ATUNCI, SARMIZEGETUSA VA INCEPE SA NE VORBEASCA …

Anul acesta, petrece Revelionul intr-un loc special… Iti propunem o  intalnire cu istoria, cu radacinile, cu stramosii…Dacii adevarati traiesc inca pe aceste meleaguri, iar tu poti sa ii intalnesti!

Ti-am pregatit un program special de vizitare a cetatilor dacice alaturi de dl Vladimir Brilinsky,  program traditional romanesc specific zonei, bucate si bauturi bine alese tot din zona… si multe alte evenimente surpriza.

Vladimir Brilinsky – jurnalist, fost redactor sef al revistei Dacia Magazin, este un foarte bun cunoscator al istoriei dacilor si a traditiilor ancestrale care se pastreaza si astazi in Muntii Orastiei. Cunoscut ca “Paznic” al cetatilor dacice de 22 de ani, Nunu’ Brilinsky este o sursa inepuizabila de informatii inedite despre adevarata istorie a acestor meleaguri.

Afla mai multe informatii aici: http://locuridetaina.ro/?p=1415

Email: office@bonsiromania.ro

Telefon: 0732.601.254

 

BONSI TRAVEL ROMANIA

Calatorind, te regasesti pe tine insuti!

B ucuria de a calatori constient!
O rientarea spre valorile autentice romanesti
N asterea unui nou concept, turismul constient
S ervicii unice, diverse si accesibile
I nspirati de tainele si istoria Romaniei

SERVICII
Nici un raspuns pentru “Revelion in inima DACIEI… Sarmizegetusa Regia 2013!”

Lasa un comentariu