Relax and Smile iti recomanda Tehnica Raindrop

Feb 15, 2013 No Comments by

Raindrop combina trei elemente terapeutice de mare eficienta: uleiurile esentiale, tehicile manuale  si punctele de acupunctura, pacientul beneficiind de trei terapii intr-una singura.

Gary Young este naturopatul care a dezvoltat aceasta tehnica pe baza cercetarilor effectuate cu privire la uleiurile esentiale ca agenti antimicrobieni si a informatiilor fascinante pe care le-a învatat de la intelepti indieni.

Miscarile speciale de netezire pe care le propune el, impreuna cu puterea terapeutica a uleiurilor esentiale nediluate si cu stimularea Vitaflex, amplifica efectele fiecarei tehnici in parte, obtinandu-se relaxare, corectarea aliniamentului spinal, efecte antivirale si imbunatatirea starii emotionale.

In cei 18 ani de cand este folosita, aceasta tehnica a rezolvat sute de cazuri de scolioza, dureri cronice de spate si a scapat multi oameni de chirurgie.

Uleiurile esentiale au rezolvat cazuri considerate de multi medici ca fara speranta.

Energia uleiurilor esentiale poate  patrunde in corp prin aplicare directa, prin inhalare sau prin ingerare, oricare ar fi metoda aleasa, ea sprijina starea de sanatate fizica, emotionala si spirituala.

In compozitia uleiurilor pot intra sute de compusi chimici iar puterea lor consta in acesti compusi si in sinergia lor.

Uleiurile esentiale au capacitatea de a patrunde prin membrana celulelor corpului imprastiindu-se prin sange si tesuturi.datorita structurii foarte asemanatoare cu cea a membranelor celulare  si datorita dimensiunii reduse a moleculelor lor.

In Raindrop uleiurile se plica pe talpi si dealungul coloanei vertebrale si se imprastie in corp in cateva minute.

 Odata ajunse in corp, uleiurile esentiale stimuleaza secretia de anticorpi, neurotransmitatori,endorfine, hormoni si enzime.

Datorita numerosilor compusi chimici, chimicalele sintetice pot actiona doar intr-un singur fel si pot produce dezechilibre.  Spre deosebire de ele, uleiurile esentiale, datorita complexitatii lor,pot lucra in asa fel incat daca unul din compusii chimici organici actioneaza prea puternic, un altul ii va contracara efectul, neperturband echilibrul corpului.

Cand sunt inhalate, uleiurile patrund prin receptori, la celulele nervoase care vor trimite impulsuri electrice catre  bulbul olfactiv aflat in creier; acesta la randul sau transmite impulsuri catre centrul gustativ, catre amigdala( unde sunt stocate memoriile afective ) si catre alte parti ale sistemului limbic. Sistemul limbic este conectat la acele parti din creier care controleaza  ritmul inimii, tensiunea arteriala, echilibrul hormonal, respiratia, nivelul stresului, memoria.  Astfel se explica faptul ca multe din persoanele care au experimentat acesta terapie au avut si eliberari emotionale si au revenit la o atitudine pozitiva, s-au simtit mai plini de speranta si de vitalitate.

Numeroase cercetari au relevat faptul ca uleiurile esentiale reprezinta unul din cele mai puternice instrumente de inhibare a microbilor si o arma de combatere a numeroaselor tipuri de infectii ale tesuturilor. Raindrop este o tehnica foarte puternica si in acelasi timp neinvaziva care foloseste tocmai acesta actiunea antivirala, antibacteriana si antiinflamatorie a mai multor uleiuri esentiale alese special pentru a determina organismul sa-si mentina curbura spinala normala..

Studii mai recente au demonstrat ca unele tipuri de anomalii in aliniamentul coloanei se datoreaza unor virusi si bacterii ce se afla in stare latenta pozitionati de-a lungul coloanei vertebrale. Acesti germeni patogeni determina inflamarea si respectiv contorsionarea si desfigurarea coloanei.

Gary Young a ales noua uleiuri cu grad therapeutic : oregano, cimbru, busuioc, menta piperata, salcie himalaiana, chiparos, maghiran, amestecul de uleiuri numit valor si cel numit aroma siez . Aceste uleiuri omoara bacteriile, reduc inflamatia, relaxeaza musculatura, elimina durerea si senzatia de discomfort din incheieturi, usureaza respiratia si sustin sistemul imunitar. Combinatia de uleiuri aduc si  o stare  generala de bine reducand stresul, echilibrand energia si diminuand nelinistea mintii.

Uleiurile esentiale se aplica pe coloana vertebrala prin picurare de la o distant de aproximativ 15 cm, de unde si denumirea de raindrop care in traducere inseamna picatura de ploaie. Uleiurile se plica si pe zona de proiectie a coloanei vertebrale aflata pe talpi si apoi se stimuleza aceata zona prin tehnica de masaj denumita Vitaflex.

Vitaflexa se bazeaza pe stimularea organelor interne prin punctele lor de proiectie de pe talpi sau de pe  maini; ea se poate aplica si de-alungul meridianelor energetice. In Raindrop se stimuleaza zona de proiectie a coloanei vertebrale aflata pe talpi, dupa ce pe aceasta s-a aplicat cate un ulei essential, pana la aplicarea tuturor celor 9 uleiuri.

Este o tehnica prin care se raspandesc in mod eficient beneficiile uleiurilor esentiale in tot corpul. Ea isi are originea in Tibet, cu mii de ani in urma; a patruns in medicina estica chiar inaintea acupuncturii, iar in anii  saizeci  ea a fost perfectionata de Stanley Burroughs.

Iata cum se poate explica pe scurt ce se intampla :

 Cand varful degetelor se conecteza la punctele reflexogene, aplicand uleiurile esentiale si miscarile specifice acestei tehnici, un impuls electric se elibereaza trimitand energie in caile neuroelectrice. Incarcatura electrica ( este vorba de bioenergie) urmeaza caile sistemului nervos catre punctul unde exista o intrerupere a circiutului electric,intrerupere datorata unui blocaj energetic care are la baza fie depunerea de toxine, tesut depreciat sau pierdere..de oxigen.

Desi are elemente commune cu reflexoterapia, Tehnica Vitaflex se deosebeste si este chiar mai eficienta decat aceasta din urma.Ea combina frecventa energetica a uleiurilor cu cea a persoanei care face si cea a persoanei  care primeste tratamentul, creind rezultate rapide si uimitoare. . Deoarece masajul Raindrop actioneaza direct asupra punctelor reflexe de pe talpa prin tehnica VitaFlex cat si direct asupra muschilor spinali  stimulandu-se simultan si sistemul limbic prin inspirarea remediilor – efectul obtinut este maxim.

Dupa un astfel de tratament organismul trece printr-o etapa de purificare-detoxifiererealiniere a coloanei ce se prelungeste pana la 7 zile. Este recomandat a se tine post sau o dieta usoara si inainte si dupa terapie pentru a beneficia la maxim de potentele uleiurilor folosite. Efectele unei aplicari pot dura cateva luni bune pentru o persoana, în timp ce alta poate avea nevoie de mai multe sedinte, de aplicari repetate saptamanal, pana ce organismul începe sa raspunda la tratament, ceea ce poate dura de la cateva saptamani pana la un an.

Efectele dtehnicii raindrop:

  1. reducerea durerilor de spate prin realinierea coloanei vertebrale si relaxarea tesuturilor musculare ,
  2. stoparea gripei sau a racelii,
  3. bucurie, mai multa energie
  4. indepartarea stresului si a starii de anxietate, curatare a tesuturilor,
  5. reducerea discomfortului din articulatii,
  6. sustinerea sistemului imunitar, imbunatatirea capacitatii de concentrare,
  1. echilibrarea balantei energetice.

Pentru acest tip de masaj se folosesc numai uleiuri esentiale de puritate terapeutica Young Living, obtinute prin distilare la temperatura si presiune scazuta conform standardelor AFNOR si ISO.

Este un lucru obisnuit ca persoanele cu scoliozã care beneficiazã de Raindrop sa castige aproximativ 2,5 cm, sau chiar mai mult, în înaltime, si asta în urma unei singure aplicari. Multe alte persoane au raportat ca nu au mai simtit durere ori senzatia de congestie în zona respectiva, ba chiar au scapat de raceala si gripa, dupa ce li s-a aplicat aceasta terapie. Acesta este si motivul pentru care Terapia Raindrop a starnit interesul celor care lucreaza în domeniul medicinei alternative.

Tehnica Raindrop se poate personaliza, pentru a raspunde cat mai bine la diferite probleme de sanatate, care nu au legatura directa cu problemele de spate. Infectii pulmonare, probleme cu digestia,probleme hormonale, insuficiente hepatice, precum si altele se pot trata, substituind uleiurile esentiale standard folosite în terapia Raindrop, cu alte uleiuri  speciale pentru organul respectiv. Obiceiurile sanatoase de nutritie si o minte deschisa,o gandire pozitiva, pot ajuta corpul si derma sa accepte uleiurile mai bine si mai repede.

Mai multe informatii si programari la tel 0742 231 027

sau la : contact@relaxandsmile.ro

www.relaxandsmile.ro

SERVICII
Nici un raspuns pentru “Relax and Smile iti recomanda Tehnica Raindrop”

Lasa un comentariu