Rasfat “all inclusive” pentru o zi intreaga

Feb 07, 2014 No Comments by

Închide ochii şi imaginează-ţi cum ar fi să te topeşti de plăcere la o întreagă zi de răsfăţ. Într-o atmosferă de poveste, să fii dezmierdată de o întreagă echipă de experţi în răsfăţ, plutind pe valurile muzicii înălţătoare, învăluită de arome şi decoruri magice  … Acum deschide ochii … esti doar la un pas distanţă de o astfel de experienţă.

Beautyferia introduce în premieră conceptul “All Inclusive” in zona de estetică şi SPA. Pentru că obiectivul nostru principal este să oferim clienţilor noştri în mod continuu servicii impecabile şi unice pentru a se simţi cu adevărat aşa cum sunt, speciali.

Fie că îţi doreşti să străluceşti la un eveniment, să te incarci cu energie pozitivă sau sa faci o sesiune intensivă de remodelare, pachetul Rasfat “All Inclusive” pentru o zi este biletul tău către o experienţă care merită povestită şi pe care îţi vei dori să o repeţi cat mai repede pentru că te vei gândi şi vei retrăi senzaţiile fabuloase zile şi poate săptamani întregi dupa această escapadă desăvârşită.

Ce îţi oferim

O zi întreagă de răsfăţuri pe care tu le alegi din fabulosul nostru meniul de terapii estetice faciale, corporale şi SPA. Adică poti alege orice, în orice combinaţie consultându-te cu un specialist Beautyferia pentru ca efectele să fie la superlativ. Iar printre sesiunile de răsfăţ total te vei delecta cu gustări si licori delicioase şi sănătoase pentru a întregii efectele miraculoase ale unei zile extraordinare. Dacă ţi se pare că exageram puţin, te asigurăm că nici pe departe, însă există un singur mod de a afla, nu-i aşa …

Pachetul Rasfaţ “All Inclusive” pentru o zi este o sărbătoare pentru trupul, mintea si spiritul tău.

Deasemenea dacă vrei să faci o surpriză absolut delicioasă şi unică unei persoane cu adevărat dragi sau vrei să impresionezi pe cineva într-un mod copleşitor pachetul Răsfăţ “All Inclusive” pentru o zi conţine magia necesară pentru a îndeplini această dorinţă.

Deci, tu când îţi rezervi biletul la escapada ta de super-răsfăţ ?

Exemplu de program pentru o zi de răsfăţ total:

  • Tratament pentru maini “Silk Infusion”  (30′)
  • Ritual de masaj Reiki / Lomi-Lomi / Senses / Pindas / Lapte si miere (90′)
  • Masaj reflexogen (30′)
  • Împachetare cu ciocolată (60′)
  • Sesiune de savurat gustari si licori marca Beautyferia (30 – 45′)
  • Sesiune intensivă de remodelare corporală – Eximia + PowerShape 3Max (90′)
  • Tratament facial exclusivist – Pevonia Botanica (90′)
  • Pensat şi vopsit sprâncene (45′)

Pret servicii cu promotia test : 1140 Lei

Noi considerăm că propunerea noastră are o valoare nepreţuită, însă preţul acestui pachet unic sau a oricarei alte combinatii pe care o doresti  este de 700 lei. Surpriza de lansare este că vom oferi acest pachet într-o perioadă limitată, până la 25.02.2014, dar nu mai mult de 100 de pachete, la preţul promotional de:

550 lei.

SERVICII
Nici un raspuns pentru “Rasfat “all inclusive” pentru o zi intreaga”

Lasa un comentariu