Portret de maestru – Cristina Groza

Mar 17, 2014 No Comments by

Singurul Specialist Feng Shui din Romania acreditat international cu titulatura de Maestru Feng Shui , de catre IFSA ( Asociatia Internationala de Feng Shui )

Consultanta Feng Shui de specialitate

 Feng Shui Barnett and Partners ofera consultanta de specialitate pentru firme, corporatii, hoteluri si locuinte private. Raportul de evaluare oferit de noi imbina solutia traditionala Feng Shui cu propuneri concrete de re-amenajare a spatiului interior.

Feng Shui reprezinta un sistem stravechi de cunostinte provenind din China referitor la influenta mediului asupra starii de bine a oamenilor. Chinezii au dezvoltat stiinta care sustine ca in mediul in care traim exista numeroase forte naturale sau energii. Unele dintre ele genereaza prosperitate si armonie iar altele pot cauza ghinion si obstacole. Asemenea energii,  sau „ stele zburatoare” in termeni tehnici, exista oriunde in mediul unde existam si traim. Aceste stele zburatoare sunt impartite in: stele de munte ( cele care se ocupa de armonia umana ) si stele de apa ( responsabile de prosperitate ).

Ce inseamna o consultatie Feng Shui?

Evaluarea feng shui este un proces de identificare a energiilor pozitive si negative dintr-o locatie incluzand recomandari in vederea cresterii energiei pozitive si minimizarii efectelor energiei negative in scopul cresterii prosperitatii  si armonizarii relatiilor dintre oameni (sanatate, relatii , studii, statut social etc).

In Feng Shui exista 9 epoci care se schimba ciclic odata la 20 de ani. Incepand cu 2004 si pana in 2024 ne aflam in epoca lui 8. Energiile considerate pozitive in aceasta epoca sunt 8,9 si 1, energiile mai putin benefice dar fara influente asa negative sunt 4 si 6  iar energiile cu influente profund  negative sunt 2,3, 5 si 7. Energiile benefice trebuiesc dinamizate iar energiile negative trebuiesc anihilate.

Analiza Feng Shui completa si cat mai exacta a unui apartament sau cladiri de birouri, necesita deplasarea unui specialist Feng Shui la fata locului, pentru  masuratori indispensabile intocmirii raportului Feng Shui.

Pentru realizarea acestei analize sunt necesare:

1. Anul aproximativ al incheierii constructiei cladirii.
2. Planul apartamentului sau al cladirii.
3. Masurarea de catre specialist a orientarii fatadei cladirii, cu ajutorul busolei magnetice folosita in Feng Shui (luo pan-ul).

Un consultant Feng Shui bine pregatit va realiza intotdeauna pe langa analiza Feng Shui a apartamentului, casei, spatiului de birouri, magazinului etc, si analiza Coloanelor Destinului persoanelor care locuiesc sau isi desfasoara activitatea in spatiul respectiv. Coloanele Destinului prin informatiile pe care le pun la dispozitie infirma sau confirma atat clientului cat si consultantului corectitudinea analizei Feng Shui. O ANALIZA FENG SHUI FARA ANALIZA COLOANELOR DESTINULUI ESTE INCOMPLETA!

In cat timp apar rezultatele in urma aplicarii corecte si complete a remediilor?

Dupa aplicarea corecta a remediilor recomandate de consultant, la scurt timp se remarca o deblocarea a energiilor ( noi oportunitati, persoane potrivite,  contracte neasteptate sau mult asteptate, deblocari finaciare etc.) totusi rezultatele complete apar in cateva luni.

La cine apelam pentru o consultanta traditionala Feng Shui ?

Pentru a evita Maestrii autodeclarati sau asa zisii “specialisti”, Marele Maestru Feng Shui Yap Cheng Hai a recomandat in cadrul Congresului International de Feng Shui din Singapore, care a avut loc in noiembrie 2011, cateva criterii prin intermediul carora putem identifica un Specialist Feng Shui competent: verificarea reputatiei, recunoasterea de catre ceilalti Maestrii din domeniu, portofoliul si acreditarea Specialistului  respectiv de catre un for autorizat in domeniu (ex: AIFS- Asociatia Internationala de Feng Shui).

“O doza de scepticism ne protejeaza intotdeauna. O expertiza feng shui corecta se afla sub semnul logicii si bunului simt. Cereti intotdeauna explicatii amanuntite despre consultanta solicitata. Un bun expert feng shui va putea fi capabil sa va explice logic procesul din spatele acestei stiinte. Testati, testati si iar testati, inclusiv pe Maestri!” – Cristina Groza – arhitect Maestru Feng Shui

“Asemeni doctorului de oameni, Maestrul Feng Shui este doctorul casei” GM Yap Cheng Hai

 

De ce sa faci Feng Shui-ul casei?

Pentru a pastra sau a readuce armonia in casa.
– In cazul conflictelor continue, disputelor in interiorul familiei sau cu vecinii
– Dificultatile in invatare intampinate de copii
– Pierderile, hotiile

Pentru a te recupera / reveni din problemele de sanatate.
– slabiciune constanta generala

Pentru a imbunatati cariera, afacerea.
– in cazul in care aveti probleme cu banii
– probleme in a gasi un serviciu

PRETURI CONSULTANTA

De ce sa faci feng Shui pentru afacerea ta?

Pentru a readuce si pastra armonia
– in cazuri conflictuale, stress, certuri intre angajati,
– conflicte continue intre angajati si manageri,
– atmosfera generala neprietenoasa, lipsa motivatiei,
– pierderi, jafuri, agresiuni, spargeri…

Pentru a creste productivitatea
– in cazul dificultatilor in a angaja oameni calificati si capabili,
– o constanta nefunctionare a calculatoarelor si a aparatelor electrice…

Pentru a imbunatati situatia financiara
– profit scazut si pierderi financiare,

 

Doriti o consultatie Feng Shui?

Avem un specialist Feng Shui foarte bine pregatit, de formatie arhitect. Specialistul nostru, Cristina Groza este singurul Specialist Feng Shui din Romania acreditat international cu titulatura de Maestru Feng Shui de catre IFSA si unul dintre cei doi Maestrii Feng Shui acreditati in Europa.

Din 2010 Cristina Groza a devenit singurul instructor autorizat in Romania de Raymond Lo si Asociatia Internationala de Feng Shui al cursurilor de Feng Shui Traditional si Coloanele Destinului.

Alaturi de Cristina Groza se afla o intreaga echipa printre care si fosti studenti de-ai Marelui Maestru Raymond Lo, care lucreaza impreuna pentru  bunastarea dumnevoastra.

Pentru consultanta, ne puteti contacta pe e-mail la office@fengshui-bp.ro Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau telefonic la numerele 0767.907.719.

www.fengshui-bp.ro

SERVICII
Nici un raspuns pentru “Portret de maestru – Cristina Groza”

Lasa un comentariu