Masajul Ayurvedic- un rasfat pentru corp si minte

Dec 06, 2013 No Comments by

Tehnicile masajului Ayurvedic implica folosirea meditatiei si a practicii yoga. De asemenea se folosesc ierburi si uleiuri. Masajul Ayurvedic ajuta la relaxarea muschilor corpului, creste regularea sangelui și elimina toxinele din organism. Ayurveda este o ramură a medicinii care este considerata a fi extrem de sigura și poate fi utilizata de către toti oamenii indiferent de vârstă. Potrivit unor surse diverse, Ayurveda isi are originea în India ….. mii de ani de indieni înțelepți. Oameni din toată lumea, au beneficiat foarte mult de pe urma domeniului Ayurveda și este considerat a fi un concept în continuă creștere.

A oferi un masaj ayurvedic este destul de complicat si implica folosirea a numeroase produse.  Un profesionist ayurvedic foarte bine instruit vă poate garanta un masaj relaxant. Pentru a va oferi un masaj ayurvedic, este foarte important să aflaţi mai multe despre acest subiect. Ayurveda este un subiect vast care poate fi studiat din diverse carti care se gasesc cu uşurinţă in librarii. Există mii de verdeturi Ayurvedic şi fiecare dintre ele au o specialitate. Dupa ce ati citit despre subiect, este de asemenea important sa invatati despre organele interne ale corpului dvs si cum pot fi tratate sau calmate printr-un masaj ayurvedic. Ierburile și uleiurile sunt utilizate într-o mare măsură. Masajele cu sac bolus sunt unele dintre cele mai populare tehnici demasaj ayurvedic. Pot fi realizate cu ajutorul pudrelor din plante și orez cu adaos de medicamente și uleiuri. Nu puteti sa va faceti un masaj ayurvedic profesional singur, dar există câteva tehnici pe care le puteți face la domiciliu.  Luati o ceașcă de ulei de susan la care adaugati o ceasca de ulei de muștar, cu o jumătate de lingură de asafetida. Masati amestecul pe tot corpul cu ajutorul unui membru al familiei sau unui prieten. Masati cu presiune fiecare parte a corpului. Uleiul va calma muschii corpului și va va oferi o liniște deplină. Aceasta metoda poate fi aplicata copiilor si tinerilor. In afara de masaj, luati un vârf de cuțit din acest amestec și aplicati-l pe buric înainte de a merge la culcare.

Uleiurile joacă un rol foarte important în masajul Ayurvedic și sunt cunoscute deoarece calmeaza sistemul nervos central al ființei umane. Presiunea trebuie să fie aplicata pe spate, picioare, brațe și cap folosind palmele, coatele și degetele. Puteți folosi, de asemenea, bastoane de lemn, pietricele si pietre pentru a aplica o presiune suplimentară. Potrivit unor surse diverse, Ayurveda este cunoscut deoarece îmbunătățeste întregul corp uman și vindeca diferitele boli. Este foarte recomandat sa primiti un masaj Ayurvedic de la un profesionist instruit care va va furniza un masaj potrivit corpului dvs.

Beneficiile extraordinare ale masajului Ayurvedic 

 Specialiștii dermatologi si terapeutii sunt de parere că nimic nu ofera o ingrijire mai buna pielii decat masajele și terapiile. Masajul ayurvedic traditional face parte din aceste terapii, care sunt esentiale pentru sanatate si frumusete si in acelasi timp pentru un stil de viata echilibrat. Masajul Ayurvedic nu este doar un masaj de tip vechi, dar se merita sa il incercati de asemenea pentru dieta si mentinerea stilului de viata. Există numeroase beneficii ale masajului Ayurvedic, inclusiv longevitatea, anti-imbatranirea si hidratarea pielii. Mai jos gasiti detaliat unele dintre beneficiile masajului ayurvedic:

Inversează, previne îmbătrânirea și crește longevitatea.

Inlatura oboseala și stresul de la locul de muncă și in viață per ansamblu.

Promovează o vedere buna.

Ofera tenului o stralucire aparte.

Functioneaza pe mai multe niveluri pentru a reduce stresul, pentru a îmbunătăți funcționarea sistemului imunitar și a revitaliza organismul.

Creste circulatia sangelui si pielea devine in mod natural moale si radianta.

 Imbunatateste concentrarea.

Va veti simti corpul mai tanar, activ si energic.

Crește temperatura corpului si imbunatateste circulatia.

Este un bun remediu pentru insomnie.

Prin frecarea pielii cu ulei se previne deshidratarea și întărește nervii

www.centrulshakti.ro

hot-oil-ayurvedic---logo

SERVICII
Nici un raspuns pentru “Masajul Ayurvedic- un rasfat pentru corp si minte”

Lasa un comentariu