LUMINA SARMIZEGETUSEI REGIA SI FRUMUSETEA TRANSALPINEI

Oct 02, 2012 No Comments by

In data de 18 OCTOMBRIE 2012  te invitam sa patrunzi in lumea stramosilor nostri geto-daci cu ocazia excursiei organizate de Agentia de turism Interad la Sarmizegetusa Regia si Cetatuie (Costesti). Deplasarea se desfasoara pe parcursul a patru zile si plecarea are loc din Bucuresti. In prima zi vom opri la Trovantii din Costesti (jud. Valcea) – fascinantele “pietre care cresc” si vom admira frumusetea inaltimilor, traversand muntii pe Transalpina. Apoi ne vom mangaia sufletele la Mormantul Parintelui Arsenie Boca de la Prislop si la Grota Sfantului Ioan.

A doua zi ajungem in “Inima civilizatie strabune” la Sarmizegetusa Regia. Descoperim istoria si legendele asezariilor geto-dace din Muntii Orastiei. Intelegi importanta si rolul pe care l-au avut inaintasii nostri in evolutia omenirii.

Cetatea Cetatuie (Costesti) si Templele de aici te asteapta sa le simti puterea demna de prima capitala geto-daca, in cea de-a treia zi a deplasarii.

In drum spre Bucuresti, poposim la Templul Ursitelor (Inimii, Cristalelor) de la Sinca Veche  unde gasim un vestigiu precrestin cu o vechime care se presupune ca ar avea aproximativ 7000 de ani.

Cu ocazia acestei deplasari vom recompensa fidelitate clientilor nostri si pentru faptul ca au avut incredere in noi:

  1. PERSOANELE CARE AU PARTICIPAT IN 2011 SI 2012 IN CEL PUTIN O EXCURSIE IN FIECARE AN VOR BENEFICIA DE  O REDUCERE DE 50%.
  2. PERSOANELE CARE AU PARTICIPAT IN ANUL 2012  IN CEL PUTIN 4  EXCURSII VOR BENEFICIA DE O REDUCERE DE 40%.

Asa cum am organizat si in deplasaririle anterioare oferim bonusuri neanuntate si surprize spre incantarea participantilor.

Dar ceea ce este cu adevarat important este chiar trairea pe care o ai in aceste locuri binecuvantate si  va rog sa nu cadeti in “capcana” vanatorilor de suveniruri si senzational.

Senzationalul este in interiorul vostru. Noi incercam in cadrul acestor calatorii sa atragem atentia asupra acestui fapt. Aceste locuri fac doar sa va ajute sa constientizati potentialul care se afla in voi si astfel sa va regasiti.

Aceste excursii sunt organizate din Suflet si pentru Suflet, din dorinta sincera de a ajuta omul si nu din oportunism. Pentru noi SPIRITUALITATEA reprezinta un domeniu in care trebuie manifestata RESPONSABILITATEA si RESPECTUL fata de valorile umane. NU privim, lucrul cu omul, ca pe ceva “la moda”, asa cum unii il considera drept o noua afacere tocmai buna se speculatii financiare sau de promovare a imaginii.

Deplasarile noastre iti ofera mai mult decat ti-ai imaginat!

Detalii: http://www.interad.ro/excursiicentre-energetice-romania/sarmizegetusa-regia-prislop.html

SERVICII INCLUSE IN TARIF: cazare, transport cu autocarul / microbuz, servicii ghidaj.

*Servicii surpriza incluse in tariful aceastei deplasari: un gratar (prepate din carne) in seara zilei de 20 octombrie 2012 pregatit de organizatori si un desert.

 

Organizator al excursiilor: Agentia de turism Interad – experienta 11 ani in servicii turistice si transport persoane, fiind detinatoarea unui parc propriu de van-uri, microbuze si autocare.

Insotitor grup si initiator programe, incepand cu anul 2011: Dimitria Puchiu

Telefon: 0723 831 965

e-mail: office@interad.ro

Servicii turistice si transport persoane: http://www.interad.ro/

http://www.interad-microbuze.ro/inchirieri-van.html

http://www.interad-microbuze.ro/inchirieri-microbuze.html

http://www.interad-autocare.ro/

http://www.interad-transferuri.ro/transfer-romania.html

http://www.interad-rentacar.ro/

SERVICII
Nici un raspuns pentru “LUMINA SARMIZEGETUSEI REGIA SI FRUMUSETEA TRANSALPINEI”

Lasa un comentariu