Gandire pozitiva prin NATURAL LIVING TREE

Feb 07, 2013 No Comments by

Ca filială a NATURAL LIVING TREE™, Arborele™ a fost fondat de Cristina G Hlusak.

Scopul acestei filiale este răspândirea gândirii pozitive și în România, organizând conferințe, şedinţe, prezentări, ateliere de lucru, de voluntriat şi cursuri.

Viziunea filialei Arborele™ este ca această ramură a NATURAL LIVING TREE™ să fie accesibilă și în România, oricui dorește să-și îmbunătățească viața, sau manifestă interes în domeniul sănătăţii, al dezvoltării personale, profesionale și spirituale.

Arborele™ ne poate ajuta să ne schimbăm viața cu viteza luminii, folosind instrumente prezentate și organizate de NATURAL LIVING TREE™ – Arborele™.

Ar putea fi lucruri mai importante decât aborii în viaţă, dar fără ei ar lipsi un element integral. Pătrunzând în adâncurile pământului, în înălţimile cerurilor, Arborele™ este ca o punte între lumea fizică şi lumea spirituală. Energia puternică a Arborelui NATURAL LIVING TREE™ poate fi folosită pentru protecţie, inspiraţie, învăţare şi vindecare.

În afara ramurilor fizice care alcătuiesc structura filialei NATURAL LIVING TREE™ – Arborele™, există şi ramuri spirituale. Acestea cuprind meditaţii, instrumente şi tehnici care ne dau acces la mintea subconştientă; ne permit să ne schimbăm gândurile, convingerile şi tiparele de viaţă, acele tipare de viață care slăbesc exprimarea adevăratei noastre esenţe.

NATURAL LIVING TREE™ oferă ajutor energic și interdimensional, urmând pașii neceseari evoluției noastre, fără să interferze cu convingeri religioase, afilieri sau alte organizații.

Când pornim într-o călătorie a inimii și a minții prin ramurile Arborului NATURAL LIVING TREE™, indiferent de “mijlocul de transport” pe care-l aplicăm, construim o nouă lume. Ca în orice călătorie, avem însă “regulile sau legile drumului”, credinţa într-o putere mai înaltă decât noi înşine !

Cu Arborele™ NATURAL LIVING TREE™ putem crea viaţa pe care o dorim !

PREZENTARE CRISTINA G HLUSAK

În 2008, Cristina G Hlusak a obținut diploma de Maestru cu Certificat de Știință ThetaHealing®, de la Institutul de Cunoaștere THInK (ThetaHealing® Institute of Knowledge) din SUA, Idaho Falls. Cristina G Hlusak prezintă Theta Healing de mulți ani, în multe locuri din lume, inclusiv în România !

Pe plan profesional, Cristina G. Hlusak şi-a început cariera ca inginer constructor în Bucureşti, România. A fost căsătorită cu unul dintre cei mai mari arhitecți ai lumii, Robert P Hlusak, care a realizat mari construcții în lume, printre care Hotelul Venițian din Las Vegas și Macau, China. De la Robert a învățat să pună în practică tot ceea ce a studiat în București. Mai târziu, ca studentă a Universității Internaţionale de Business/Afaceri din Las Vegas, s-a mutat din Statele Unite în Regiunea Autoadministrată Macau din China, unde s-a alăturat Grupului Vaford Hong Kong, în calitate de consultant pentru dezvoltarea afacerilor în construcții.

Pe plan personal, Cristina G Hlusak a fost din totdeauna intuitivă. S-a dedicat de-alungul anilor călăuzirii şi sprijinirii dezvoltării personale şi spirituale, cu mult entuziasm. Astăzi, ca formator profesional în diverse terapii complementare și alternative, cariera sa urmează o cale complet diferită, oferind numeroase căi de îmbunătăţire a vieţii oamenilor.

Cristina G Hlusak colaborează cu Sonia Rossi, Preşedinte şi Fondatoare firmei My Life, cu sediul în Italia, cu care a organizat diverse conferințe și cursuri pentru Theta Healing cu Vianna Stibal, The Reconnection® cu Eric Pearl, Terapia cu Îngeri cu Doreen Virtue, Quantum Entrainment cu Frank Kinslow, Quantic Power cu Dr. Roy Martina, Past Life Regression cu Dr. Brian Weiss, Matrix Energetics cu Dr. Richard Bartlett, Human Design cu Dr. Nicholas Caposiena, Anthony Robbins, Leon Nacson, Louis Hay, Rosemary Altea, Dr. Wayne W Dyre, JJ Doctors & Dr. D Hurtak, Konstantin Korotkov, Dannion & Kathryn Brinkley, Raymond Moody, Lynn McTaggart, Gary Quinn, Neale Donald Walsch, Vincent Bridges, Dan Winter, James Twayman, Gregg Braden, James Redfield, Marlene Lombardi, și mulți alți autori.

Cristina G Hlusak și-a asumat numeroase responsabilități asociate cu ridicarea planetei Pământ la un alt nivel vibrațional, dedicându-se evoluției conștiinței Pământului, de care depinde întregul sistem solar, și este gata să ne ajute să evoluăm la un nivel vibrațional superior, să ascensionăm.

PREZENTARE THETA HEALING

Theta Healing este un sistem puternic de auto-dezvoltare, educație și conștiință aplicată.

Theta Healing ne ajută să conștientizăm că oricine dispune de capacități intuitive ce pot fi folosite pentru transformări spirituale, emoționale și fizice. Ca un mod de viață, Theta Healing ne ajută pe noi, familia și prietenii.

Theta Healing este o tehnică de lucru asupra convingerilor și sentimentelor, ne permite să identificăm blocaje, lucrând la toate nivelurile: de Bază, Genetic, Istoric și al Sufletului.

S-a remarcat un interes crescut pentru felul în care gândurile noastre pot schimba starea fizică, pentru a obține sănătate optimă. Dovezi științifice demonstrează cum emoțiile, sentimentele și puterea gândului au o influență directă asupra sănătății fizice. Credința și sentimentele conferă puterea de a înlocui emoții, sentimente și gânduri negative cu unele pozitive, benefice.

Există cinci tipuri de unde cerebrale diferite: Beta, Alpha, Theta, Delta și Gamma. Aceste unde cerebrale ale minții umane sunt în continuă mișcare; creierul produce constant unde pe toate aceste frecvențe. Tot ce facem și tot ce spunem este reglat prin frecvențele undelor cerebrale.

Prin Theta Healing intrăm într-un stadiu meditativ de relaxare profundă, în care creierul emite preponderent unde theta. Starea Theta, este starea în care activitatea creierului scade până aproape de momentul somnului. Această stare aduce receptivitate crescută, flashuri ce se aseamănă cu visele, inspirație și amintiri de mult uitate. Starea theta a fost indentificată ca poartă catre învățare și memorie, fiind granița dintre conștient și subconștient. În aceasta stare ca într-un vis treaz, flashuri cu imagini trec prin fața ochilor minții, suntem receptivi la informații, mai mult decât suntem în starea noastra normală.

Theta Healing ne aduce intr-o stare profundă de meditație, ne dă o senzație de “plutire”. Datorită sării expansive, mintea trece dincolo de granițele corpului. Theta Healing produce starea ce rezidă în subconștient, și are un rol important în programele de modificare a comportamentului. Este o stare a învățării supreme, a amintirii viselor, a auto-sugestionării în mod pozitiv, starea de veghe, unul dintre cele mai extraordinare domenii pe care le putem explora.

Meditațiile în undele cerebrale Theta reprezintă creativitatea și puterea de a învăța, reduce stresul, trezește intuiția și alte perceptii extra-senzoriale.

Puterea înțelepciunii subconștientului poate să vindece orice boală, ne face să fim plini de viață, cu forță de viață !

Pentru mai multe informații, accesați site-ul www.thetahealing.ro sau www.arborele.ro.

Contactați-ne la:

cristina@hlusak.com

cristina@thetahealing.ro

NATURAL LIVING TREE LLC

GABRIELA CRISTINA HLUSAK

REPREZENTANT THETA HEALING ROMÂNIA

www.thetahealing.ro

7582 Las Vegas Blvd. S., Suite # 279,

Las Vegas, Nevada, 89123, SUA

Toll Free și Fax: +1-800-595- 675.

Telefon: +1-702-538-0999

Website: www.naturallivingtree.com

Email: info@naturallivingtree.com

Linkuri:

GABRIELA CRISTINA HLUSAK FACEBOOK:

http://www.facebook.com/cristinahlusak

NATURAL LIVING TREE PAGINA FACEBOOK:

http://www.facebook.com/NaturalLivingTree

THETA HEALING ROMÂNIA PAGINA FACEBOOK:

http://www.facebook.com/ThetaHealingBucuresti

NATURAL LIVING TREE LINKEDIN:
http://www.linkedin.com/in/naturallivingtree/

NATURAL LIVING TREE TWITTER:

https://twitter.com/NaturalLivingTr

NATURAL LIVING TREE MEETUP:

http://www.meetup.com/NATURAL-LIVING-TREE/

LINKURI INTERNAȚIONALE:

http://www.arboreletheta.ro/arborele/ramurile-arborele.html

SERVICII
Nici un raspuns pentru “Gandire pozitiva prin NATURAL LIVING TREE”

Lasa un comentariu