Excursiile lunii noiembrie: la Grota Parintelui Arsenie Boca, Sarmizegetusa Regia, Castelul Corvinilor

Noi 13, 2012 No Comments by
  • Agentia de turism INTERAD este prima si unica agentie de turism care organizeaza excursii spirituale si de autocunoastere care ofera mai multe servicii intr-un singur pachet: cazare hotel/pensiune 3*/ 4*; transport turistic cu microbuze si autocare clasificate; ghidaj si informatii – atat despre obiectivele vizitate cat si din domeniul parapsihologiei si evolutiei personale; vizionari de documentare; discutii libere; accesul catre locuri mai mult sau putin cunoscute cu incarcatura energetica benefica trupului si sufletului; invitati care impartasesc participantilor din cunoasterea lor despre paranormal si terapii alternative; uneori si concerte live sustinute de meloterapeutul Gheorghe Iovu, exclusiv pentru cei inscrisi in excursie, precum si multe alte surprize.

In excursia din 16 – 18 noiembrie 2012 vom vizita Salina de la Slanic Prahova, Manastirea Brancoveanu, Izvorul Parintelui Arsenie Boca, masa de piatra, iazul in forma de inima si ceasul realizate de mana parintelui la Sambata de Sus. Salina de la Slanic Prahova are o incarcatura energetica deosebita, fiind recunoscuta proprietatea purificatoare a sarii. In acest loc concentratia salina este cea mai mare din Romania si in excursiile pe care le-am mai facut aici au iesit in fotografii foarte multe sfere de lumina, care sunt structuri info-energetice din alte planuri. Am descris pe scurt acest fenomen al misterioaselor sfere luminoase intrunul din articolele scrise in acest an si pe care il puteti citi pe site-ul agentiei: http://www.interad.ro/excursiicentre-energetice-romania/articole/sfere-de-lumina.html

A doua zi de dimineata urcam la Grota Parintelui Arsenie Boca. Programul acestei zile este optional in functie de starea vremii, dar si pentru fiecare turist in parte in functie de starea sanatatii si de echipamentul de care dispune.  Traseul se parcurge, cu pasul pe carare de munte, in aproximativ 3 – 4 ore/sens, deci vom fii plecati intreaga zi pe Valea Sambetei. Rugam participantii sa tina cont de atentionarea noastra si de conditiile de participare la programul optional al acestei deplasari, sa fie echipati cu imbracaminte si incaltaminte adecvata traseelor montane: obligatoriu bocanci de munte si un rucsac pentru apa si gustari.

Cei care nu vor sau nu pot sa participe la acest traseu au program liber in Sambata de Sus.

Drumul cartre Grota Parintelui Arsenie Boca din Fagaras a fost perceput de catre cei care au ajuns impreuna cu noi in luna Iulie 2012, ca fiind “un drum etalon al propriei evolutii”.

In a treia zi regasim vestigiului precrestin de la Templul Ursitelor (Inimii, Cristalelor) de la Sinca Veche, cu a sa vechime de aproximativ 7000 de ani dupa unele opinii, care te intampina si te indeamna sa-i simti harul.

Detalii: http://www.interad.ro/excursiicentre-energetice-romania/salina-de-la-slanic-prahova—samabata-de-sus—grota-chilia-parinetelui-arsenie-boca-din-muntii-fagaras—templul-ursitelor-de-la-sinca-veche.html

Excursia din perioada 29.11 – 02.12.2012 va ofera posibilitatea sa castigati un premiu pentru circuitele pe care le vom organiza la centrele energetice din Romania in anul 2013 si sa va bucurati de prezenta unor invitati deosebiti.

IN ACEASTA EXCURSIE TOTI PARTICIPANTII VOR BENEFICIA DE PREMII.

LOCUL 1: un loc gratuit intr-o excursie organizata la centrele energetice din Romania, in anul 2013.

LOCUL 2: reducere de 75% pentru o persoana, intr-o excursie organizata la centrele energetice din Romania in 2013.

LOCUL 3: reducere de 50% pentru o persoana, intr-o excursie organizata la centrele energetice din Romania in 2013.

RESTUL PARTICIPANTILOR PRIMESC O REDUCERE DE 25% PENTRU O PERSOANA INTR-O EXCURSIE IN 2013 ORGANIZATA LA CENTRELE ENERGETICE DIN ROMANIA.

Obiectivele turistice ale acestei excursii sunt: Trovantii din Costesti; Ansamblu Brancusi – Coloana Infinitului, Poarta Sarutului, Masa tacerii; Manastirea Prislop – mormantul Parintelui Arsenie Boca si Grota Sf. Ioan de la Prislop; Cetatea Dacica si Templele de la SARMIZEGETUSA REGIA; Castelul Corvinilor si in Brasov, in functie de timp, fie vom urca cu telecabina la Discul Solar de pe Tampa fie vom vizita “Prima Scoala Romaneasca”.

Ziua Nationala – 1 DECEMBRIE o vom sarbatorii la Sarmizegetusa Regia, locul de nastere al acestei natiuni si seara ne retragem la focul semineului pentru a asculta concertul live sustinut de minunatul meloterapeut Gheorghe Iovu si “Povestile din Lumea de Acasa” transmise de parapsihologul Geta Heimerl.

Detalii: http://www.interad.ro/excursiicentre-energetice-romania/mormantul-parintelui-arsenie-boca—prislop-sarmizegetusa-regia-costesti-premii-pentru-2013.html

Pe parcursul celor doi ani de cand organizam aceste excursii am avut un timp frumos indiferent de prognoza meteo anuntata, astfel incat am putut vizita toate obiectivele propuse. Acest lucru ne confirma inca o data faptul ca, in ceea ce intreprindem, prin organizarea acestor calatorii spirituale si de autocunoastere, suntem sustinuti de Cei din Lumina.

In acelasi timp am remarcat ca persoanelor care le este dat sau care sunt pregatite sa ajunga in aceste locuri le sunt “aranjate” toate caile pentru a se inscrie in excursiile noastre cum ar fii: invoire de la serviciu; bani pentru a platii excursia; infrangerea diverselor frici legate de starea vremii, mersul cu autocarul, aglomeratie, etc. Si cu sigurata toate acestea decurg intr-un ritm atat de firesc pentru ca NIMIC NU ESTE INTAMPLATOR si  IN VIATA NU EXISTA COINCIDENTE.

Organizator al excursiilor: Agentia de turism Interadexperienta 11 ani in servicii turistice si transport persoane, fiind detinatoarea unui parc propriu de van-uri, microbuze si autocare.

Insotitor grup si initiator programe, incepand cu anul 2011: Dimitria Puchiu

Telefon: 0723 831 965

e-mail: office@interad.ro

Servicii turistice si transport persoane: http://www.interad.ro/

http://www.interad-microbuze.ro/inchirieri-van.html

http://www.interad-microbuze.ro/inchirieri-microbuze.html

http://www.interad-autocare.ro/

http://www.interad-transferuri.ro/transfer-romania.html

http://www.interad-rentacar.ro/

SERVICII
Nici un raspuns pentru “Excursiile lunii noiembrie: la Grota Parintelui Arsenie Boca, Sarmizegetusa Regia, Castelul Corvinilor”

Lasa un comentariu