Excursie Pestera Ialomicioarei – Sfinx – Varful Omu – 29-30 septembrie 2012

Sep 18, 2012 No Comments by

Agentia de turism Interad va ofera posibilitatea de a parcurge un drum pe care multi maestri il identifica cu unul dintre Drumurile Initiatice. Dupa ce traim Echinoctiului de Toamna la Sarmizegetusa Regia in excursia organizata in 20-23.09.2012, va invitam sa parcurgeti alaturi de noi  un nou traseu deosebit de aceasta data in Muntii Bucegi.

Plecarea are loc din Bucuresti in data de 29 septembrie 2012 si ne indreptam catre Platoul Babele.

In aceasta zi ne intalnim cu Sfinxul iar optional, in functie de starea vremii, cu cei care pot face fata efortului fizic si sunt echipati adecvat pentru o drumetie montana vom parcurge traseul: Sfinx – Vf. Omu – Pestera in aproximativ 6 ore de mers. Acest traseu nu este obligatoriu pentru toti participantii. Cei care vor sa petreaca restul zilei cum doresc au program liber si se pot intoarce cu telecabina la microbuzul care ii va conduce la unitatea de cazare.

A doua zi o vom dedica vizitarii Pesterii Ialomitei, Tunelului din Cheile Tatarului si Lacului Bolboci.

Trebuie inteles ca pentru a primi harul/initierile acestor locuri nu este nevoie de ritualuri sau meditatii de grup. Totul este mult mai simplu decat ne-am imaginat!

Aceste locuri te pot ajuta sa descoperi Maestrul din tine, daca iti doresti acest lucru, sau doar sa te intorci mai bogat sufleteste.

Pentru doua zile esti in “inima muntilor” si ai posibilitatea sa vezi frumusetea si maretia acestei zone de vis. Este greu de descris in cuvinte tot ceea ce vezi, cel mai bine este sa fii prezent si sa ai propriile trairi care te ajuta sa mergi mai departe in aceasta viata.

Va asteptam in excursiile lunii septembrie 2012:

  1. Echinoctiul de toamna la SARMIZEGETUSA REGIA in perioada 20-29 septembrie 2012 pe traseul Bucuresti – Trovantii din Costesti ( Valcea ) – Pestera lui Zamolxe ( Polovragi ) – Coloana Infinitului – Poarta Sarutului – Masa Tacerii – Mormantul Parintelui ARSENIE BOCA – Cetatea dacica Costesti si SARMIZEGETUSA REGIA.

Detalii excursie:

http://www.interad.ro/excursiicentre-energetice-romania/echinoctiu-toamna-2012-sarmizegetusa.html

 

  1. Platoul BUCEGI in perioada 29-30 septembrie 2012 pe traseul Bucuresti – Babele – Sfinxul – Varful Omul – Pestera Ialomitei – Tunelul din Cheile Tatarului – Lacul Bolboci

Detalii program excursie 29 sept. 2012:

 http://www.interad.ro/excursiicentre-energetice-romania/pestera-ialomicioarei.html

Organizator al excursiilor: Agentia de turism Interad – experienta 11 ani in servicii turistice si detinatoarea unui parc propriu de van-uri, microbuze si autocare.

Insotitor grup si initiator programe, incepand cu anul 2011: Dimitria Puchiu

Telefon: 0723 831 965

e-mail: office@interad.ro

Servicii turistice si transport persoane: http://www.interad.ro/

http://www.interad-microbuze.ro/inchirieri-van.html

http://www.interad-microbuze.ro/inchirieri-microbuze.html

http://www.interad-autocare.ro/index.html

http://www.interad-rentacar.ro/index.html

http://www.interad-transferuri.ro/transfer-romania.html

SERVICII
Nici un raspuns pentru “Excursie Pestera Ialomicioarei – Sfinx – Varful Omu – 29-30 septembrie 2012”

Lasa un comentariu