Excursie pe taramuri Dobrogene in perioada 2 – 4 noiembrie 2012

Oct 23, 2012 No Comments by
  • Traseu: Bucuresti – Dervent – Pestera Sfantului Andrei – Adamclisi – Constanta – Histria – Enisala – Hamyris – Celic Dere – Capidava – Bucuresti.
  • Transport: autocar / microbuz cu dotari turistice de lux (scaune din piele naturala, aer coditionat, DVD, statie amplificare etc.)
  • Cazare: 2 nopti la hotel 3*/4*
  • Pe parcursul excursiei se vizioneaza documentare si se transmit informatii despre obiectivele vizitate, notiuni de autocunoastere si dezvoltare personala.

Agentia de turism Interad te invita, in data de  2 NOIEMBRIE 2012 , sa calatoresti  trei zile in fascinantul tinut al Dobrogei scaldat in lumina soarelui de toamna. Pe traseul acestei excursii intalnim obiective incarcate de spiritualitate, istorie si legenda care asteapta sa-ti spuna povestea lor. Toti cei care participa au ocazia sa inteleaga trecutul prin intermediul propriilor trairi si sa perceapa prezentul prin revelatiile daruite de locurile binecuvantate.

Astfel, la Manastirea Dervent, Sfantul Andrei a lasat in urma sa un izvor si tot aici au ramas, drept marturie a martiriului primilor crestini, crucile de piatra a caror faima a atras in decursul timpului pe toti cei care cautau alinare sufletului si trupului. In incinta bisericii se afla o Icoana a Maicii Domnului  facatoare de minuni.

Pestera Sfantului Apostol Andrei cu cele noua izvoare in care erau botezati primii crestini de catre “Sfantul Lupilor” si Cetatea Adamclisi sunt incluse in programul primei zile. In prima noapte ne vom odihni la malul Marii Negre. A doua zi vom porni catre Cetatile Histria si Enisala, Manastirea Halmyris, care adaposteste moastele celor mai vechi sfinti descoperiti pe teritoriul Romaniei: Epitect si Ariston. Seara vom poposi in Tulcea. In a treia zi a circuitului ajungem in fata Icoanei Mantuitorului care se lumineaza singura de la Manastirea Celic Dere, apoi vizitam Cetatea Capidava pe care regretatul Dumitru Branc a identificat-o ca fiind Chakra 7 a Romaniei.

In aceasta excursie avem onoarea sa-l avem alaturi pe Vicepresedintele Asociatia Radacinile Neamului Romanesc – Domnul Iuri Floroiu, recunoscut aparator al valorilor romanesti, autor al mai multor articole / documentare dedicate fenomenelor paranormale si enigmelor planetei. De asemenea, este invitat in cadrul emisiunilor TV, cea mai recenta aparitie fiind la ”Codul lui Oreste” din 28 septembrie 2012.

Organizator al excursiilor: Agentia de turism Interad – experienta 11 ani in servicii turistice si transport persoane, fiind detinatoarea unui parc propriu de van-uri, microbuze si autocare.

Insotitor grup si initiator programe, incepand cu anul 2011: Dimitria Puchiu

Telefon: 0723 831 965

e-mail: office@interad.ro

Servicii turistice si transport persoane:

SERVICII
Nici un raspuns pentru “Excursie pe taramuri Dobrogene in perioada 2 – 4 noiembrie 2012”

Lasa un comentariu