Excursie la Grota Parintelui Arsenie Boca in 16 – 18 noiembrie 2012

Oct 30, 2012 No Comments by
  • INTERAD este prima si unica agentie de turism care organizeaza o deplasare spirituala la Grota Parintelui Arsenie Boca din Muntii Fagaras.
  • Traseu: Bucuresti – Slanic Prahova – Sambata de Sus – Sinca Veche – Bucuresti.

Transportul se efectueaza cu autocar / microbuz care are dotari turistice de lux (scaune din piele naturala, aer coditionat, DVD, statie amplificare etc.) si cele doua nopti de cazare sunt rezervate la hotel de 3* in Sambata de Sus.

Formatul excursiei este unul turistic care imbina notiuni de autocunoastere si dezvoltare personala cu informatii si documentare despre obiectivele vizitate.

Plecarea are loc din Bucuresti in data de 16 noiembrie 2012 si vom vizita Salina de la Slanic Prahova, Manastirea Brancoveanu, Izvorul Parintelui Arsenie Boca, masa de piatra, iazul in forma de inima si ceasul realizate de mana parintelui la Sambata de Sus. Salina de la Slanic Prahova are o incarcatura energetica deosebita, fiind recunoscuta proprietatea purificatoare a sarii. In acest loc concentratia salina este cea mai mare din Romania si in excursiile pe care le-am mai facut aici au iesit in fotografii foarte multe sfere de lumina, care sunt structuri info-energetice din alte planuri. Am descris pe scurt acest fenomen al misterioaselor sfere luminoase intrunul din articolele scrise in acest an si pe care il puteti citi pe site-ul agentiei: http://www.interad.ro/excursiicentre-energetice-romania/articole/sfere-de-lumina.html

A doua zi de dimineata urcam la Grota Parintelui Arsenie Boca. Programul acestei zile este optional in functie de starea vremii, dar si pentru fiecare turist in parte in functie de starea sanatatii si de echipamentul de care dispune.  Traseul se parcurge, cu pasul pe carare de munte, in aproximativ 3 – 4 ore/sens, deci vom fii plecati intreaga zi pe Valea Sambetei. Rugam participantii sa tina cont de atentionarea noastra si de conditiile de participare la programul optional al acestei deplasari, sa fie echipati cu imbracaminte si incaltaminte adecvata traseelor montane: obligatoriu bocanci de munte si un rucsac pentru apa si gustari.

Aceasta carare catre Inalturi trebuie parcursa cu respect si dragoste pentru intreaga Creatie si Slujitorii Luminii. Ambitiile de a ne demostra noua sau celor din jur ca am atins un “Varf al Luminii”, aici nu isi au locul. Trufia si orgoliliile te doboara de fiecare data cand iau locul smereniei si motivatiei izvorate din suflet.

Cei care nu vor sau nu pot sa participe la acest traseu au program liber in Sambata de Sus.

In a treia zi regasim vestigiului precrestin de la Templul Ursitelor (Inimii, Cristalelor) de la Sinca Veche, cu a sa vechime de aproximativ 7000 de ani dupa unele opinii, care te intampina si te indeamna sa-i simti harul.

In fiecare excursie experientele si revelatiile traite de participanti sunt din cele mai placute, determinandu-i sa revina in deplasarile organizate de agentia noastra, chiar de mai multe la aceleasi obiective. Elementele de noutate pe care le creem sau care sunt create de Univers determina ca fiecare excursie sa fie unica si sa surprinda placut pe turisti. Astfel, in circuitul din luna iulie 2012 la Sambata de Sus, l-am avut alaturi de noi pe Domnul Gheorghe Iovu care a oferit un concert surpriza intruna din seri, iar pe parcursul deplasarii Doamna Geta Heimerl a transmis povestile locurilor si a personajelor legendare venite din “Lumea de Acasa”. De asemenea, urcusul catre Grota Parintelui Arsenie Boca a fost perceput de toti participantii ca un drum etalon al propriei evolutii.

Va asteptam si pe dumneavoastra pentru a primii si simtii darul acestor locuri binecuvantate.

Detalii: http://www.interad.ro/excursiicentre-energetice-romania/salina-de-la-slanic-prahova—samabata-de-sus—grota-chilia-parinetelui-arsenie-boca-din-muntii-fagaras—templul-ursitelor-de-la-sinca-veche.html

 

Organizator al excursiilor: Agentia de turism Interadexperienta 11 ani in servicii turistice si transport persoane, fiind detinatoarea unui parc propriu de van-uri, microbuze si autocare.

Insotitor grup si initiator programe, incepand cu anul 2011: Dimitria Puchiu

Telefon: 0723 831 965

e-mail: office@interad.ro

Servicii turistice si transport persoane: http://www.interad.ro/

http://www.interad-microbuze.ro/inchirieri-van.html

http://www.interad-microbuze.ro/inchirieri-microbuze.html

http://www.interad-autocare.ro/

http://www.interad-transferuri.ro/transfer-romania.html

http://www.interad-rentacar.ro/

SERVICII
Nici un raspuns pentru “Excursie la Grota Parintelui Arsenie Boca in 16 – 18 noiembrie 2012”

Lasa un comentariu