Descoperi ca esti mai mult decat credeai

Oct 09, 2012 No Comments by

In toate excursiile realizate de catre Agentia de turism Interad la centre energetice din Romania, insotitori ai grupurilor sunt chiar organizatorii: Dimitria si Adrian Puchiu. Accentul se pune pe informatii de spiritualiate, autocunoastere si dezvoltare personala.

Participand in aceste circuite, observi cat de importanta este deplasarea in grup, deoarece impartasirea experientelor pe care le traieste fiecare iti pot confirma propriile trairi. Astfel, constati ca exista o unitate in diversitate. Faptul ca, toti participantii se deplaseaza cu un singur mijloc de transport te ajuta sa te deconectezi mai repede, ascultand muzica de relaxare, vizionand documentare in timpul deplasarii si participand la schimbul de informatii care loc in autocar. Deja cand ajungi la primul obiectiv traiesti sentimentul ca te aflii printre prieteni si nu mai esti singur printre straini.

Farmecul acestor deplasari este dat si de spontaneitatea unor momente si aparitia unor situatii nepremeditate de organizatori, dar care cu siguranta sunt “aranjate” dintr-un Plan Superior mult mai bine decat gandirea omeneasca, facand astfel ca fiecare circuit sa fie unic si cat mai captivant.

In data de 18 OCTOMBRIE 2012  te invitam sa te regasesti la Sarmizegetusa Regia si Cetatuie (Costesti) si sa afli importanta rolului pe care l-au avut inaintasii nostri in evolutia omenirii.

In prima zi, dupa ce vom opri la Trovantii din Costesti (jud. Valcea) – fascinantele “pietre care cresc”, traversam muntii parcurgand fascinanta TRANSALPINA. Ne vom alina sufletele la Mormantul Parintelui Arsenie Boca de la Prislop si la Grota Sfantului Ioan.

A doua zi ajungem in “Inima civilizatie strabune” la Sarmizegetusa Regia. Descoperim istoria si legendele asezariilor geto-dace din Muntii Orastiei, iar in a treia zi Cetatea Cetatuie (Costesti) si Templele de aici te asteapta sa le simti puterea demna de prima capitala geto-daca.

*Servicii surpriza incluse in tariful aceastei deplasari: un gratar (prepate din carne) in seara zilei de 20 octombrie 2012 pregatit de organizatori si un desert.

Caldura vestigiului precrestin de la Templul Ursitelor (Inimii, Cristalelor) de la Sinca Veche, cu a sa vechime de aproximativ 7000 de ani, te intampina si te indeamna sa-i simti harul.

Detalii: http://www.interad.ro/excursiicentre-energetice-romania/sarmizegetusa-regia-prislop.html

Dobrogea ne captiveaza cu locurile sale pline de farmec si care asteapta sa-i descoperim frumusetea in data de  2 NOIEMBRIE 2012 pentru o perioada de 3 zile in care vedem: Manastirea Dervent, unde se afla Crucile Vindecatoare, Izvorul si Icoana Maicii Domnului (1820) facatoare de minuni, Pestera Sf. Andrei cu izvorul in care erau botezati primii crestini de catre Sfantul Lupilor, Cetatile Histria si Enisala, Manastirea Halmyris, care adaposteste moastele celor mai vechi Sfinti descoperiti pe teritoriul Romanie: Epitect si Ariston. Manastirea Celic Dere, unde este Icoana Mantuitorului care se lumineaza singura, va fii vizitata in a treia zi a circuitului, impreuna cu Cetatea Capidava.

Detalii: http://www.interad.ro/excursiicentre-energetice-romania/manastirea-dervent—pestera-sfantului-andrei—adamclisi—marea-neagra—cetatea-histria—cetatea-enisala—manastirea-halmyris—manastirea-celic-dere.html

Spre GROTA PARINTELUI ARSENIE BOCA din MUNTII FAGARAS plecam in 16 NOIEMBRIE 2012. Intinerariul cuprinde vizitarea Salinei de la Slanic Prahova, Izvorul Tamaduitor al Pr. Arsenie Boca, iazul in forma de inima, masa de piatra, amforele si ceasul facute de Parintele Arsenie (care se afla la Manastirea Brancoveanu si la care nu ajung toti cei care viziteaza manastirea, deoarece amplasarea lor nu este facuta publica). Cazarea va fii in Sambata de Sus la pensiune 3* cu mic dejun bufet inclus. A doua zi, avem programata deplasarea optionala la Grota Parintelui Arsenie Boca din Muntii Fagaras. Pentru a ajunge la “Chilia Parintelui din munte” trebuie sa fiti echipati adecvat traseelor montane  (obligatoriu cu pantaloni si bocanci de munte) si starea sanatatii sa va permita, pentru ca vom parcurge traseul in 4 ore/sens. Datorita acestor conditii cat si celor meteorologice precizam ca deplasarea este optionala. Pentru cei care nu doresc sa participe sau daca vremea nu permite urcarea, vom avea timp liber la dispozitie in Sambata de Sus. In a treia zi a excursiei mergem la Templul de Sinca Veche, care mai este denumit si “Templul Ursitelor”, “Templul Cristalelor” sau “Templul Inimii”.

Detalii: http://www.interad.ro/excursiicentre-energetice-romania/salina-de-la-slanic-prahova—samabata-de-sus—grota-chilia-parinetelui-arsenie-boca-din-muntii-fagaras—templul-ursitelor-de-la-sinca-veche.html

In data de 29 NOIEMBRIE 2012 ( 4 zile ) organizam o excursie la Sarmizegetusa Regia in cadrul careia avem o TOMBOLA cu PREMII pentru TOTI PARTICIPANTII (GRATUITATI si REDUCERI pentru excursii din 2013).  In prima zi vedem Trovantii din Costesti si Ansamblul Brancusi din Tg. Jiu: Coloana Infinitului, Poarta Sarutului si Masa Tacerii.  Castelul Corvinilor si Manastirea Prislop unde se afla mormantul Pr. Arsenie Boca vor fii vizitate in a doua zi a circuitului, iar a treia zi o vom dedica SARMIZEGETUSEI REGIA. Traseul de intoarcere catre Bucuresti va trece prin Brasov.

Detalii: http://www.interad.ro/excursiicentre-energetice-romania/mormantul-parintelui-arsenie-boca—prislop-sarmizegetusa-regia-costesti-premii-pentru-2013.html

 

Organizator al excursiilor: Agentia de turism Interad – experienta 11 ani in servicii turistice si transport persoane, fiind detinatoarea unui parc propriu de van-uri, microbuze si autocare.

Insotitor grup si initiator programe, incepand cu anul 2011: Dimitria Puchiu

Telefon: 0723 831 965

e-mail: office@interad.ro

Servicii turistice si transport persoane: http://www.interad.ro/

http://www.interad-microbuze.ro/inchirieri-van.html

http://www.interad-microbuze.ro/inchirieri-microbuze.html

http://www.interad-autocare.ro/

http://www.interad-transferuri.ro/transfer-romania.html

http://www.interad-rentacar.ro/

SERVICII
Nici un raspuns pentru “Descoperi ca esti mai mult decat credeai”

Lasa un comentariu