Deplasare Initiatica: Cetatuia – Namaiesti – Corbii de Piatra

Mar 12, 2013 No Comments by

In data de 23 martie 2013 Agentia de turism INTERAD organizeaza o deplasare la complexele rupestre din “Triunghiul Initiatic”: CETATUIA – NAMAIESTI – CORBII DE PIATRA.

Complexele rupestre Cetatuia, Namaiesti si Corbii de Piatra pastreaza urmele lasate din perioada precrestina de stramosii nostri care au ales aceste locuri pentru “conectarea cu Divinitate”. Aceste locuri au o incarcatura energetica si spirituala deosebita.

La Namaiesti in biserica rupestra se afle o Icoana a Fecioarei Maria care este considerata Facatoare de Minuni.

La Corbii de Piatra semnele existentei Uriasilor sunt vizibile si palpabile.

Faptul ca, in timp aceste locuri au fost descoperite si de crestini care au pastrat destinatia lor ca lacasuri de rugaciune, certifica inca o data menirea acestor spatii harazite comunicari cu Dumnezeu si Planurile Superioare. Aici puntea de legatura dintre Divinitate si om a ramas deschisa de milenii.

Te invitam sa simti vibratia acestor locuri!

DETALII PROGRAM EXCURSIE

Agentia de Turism INTERAD organizeaza aceste excursii si tabere care sunt de fapt conferinte / seminarii si care au ca tema principala  AUTOCUNOASTEREA, astfel incat pe parcursul deplasarii participantii beneficiaza simultan de incarcatura energetica si spirituala a locurilor, cat si de informatii pe intreaga perioada a calatoriei despre: obiectivele turistice, autocunoastere, gandire pozitiva, evolutie personala si spiritualitate.

Descrierea in cuvinte a  trairilor interioare si a revelatiilor pe care le au cei care vin in aceste tabere, am incercat sa le redau printr-un scurt JURNAL DE CALATORIE, explicand cum s-a desfasurat (de exemplu) primele tabere din acest an la Sarmizegetusa Regia si Sambata de Sus, astfel incat toti cei interesati sa inteleaga ca impreuna cu noi cunostintele dobandite sunt vii (percepute direct, personal)  si completeaza informatia asimilata la nivel de teorie.

TREBUIE SA VEZI CA SA CREZI!

 

Insotitor: Dimitria PUCHIU – specialist in bioterapie si info-energetica

Inregistrarea emisiunii Codul lui Oreste – invitat Dimitria Puchiu

 

Pentru cei care doresc se alature programului grupului si vin cu TRANSPORT PROPRIU calculam tarife speciale.

Agentia de Turism INTERAD ofera REDUCERI 5% pentru inscrierile in Taberele – Conferinte de autocunoastere  in perioada desfasurarii Festivalului TMA – Festivalul de Medicina Alternativa (14 – 17 martie 2013) care are loc in Bucuresti la ROMEXPO, PAVILION D2 si E1.  Ne gasiti la Standul ORDO (Oreste Teodorescu si Doru Bem). Reducerea se aplica in cazul achitarii integrale a taberei/taberelor. Reducerea de 5% se cumuleaza cu restul reducerilor.

Va invitam sa participati la Conferinta “Destin si Autocunoastere. Descopera Romania.” – sustinuta de Dimitria Puchiu,  in cadrul Festivalului TMA de la ROMEXPO Pavilionul E1, in data de 16 martie 2013, ora 12:00.

IMPORTANT:

DVD cu filmul realizat de Parapsihologul si Bioenergoterapeutul ROMULUS POPESCU: “Brancusi – un ecou din eternitate” il puteti gasi la standul nostru, in perioada Festivalului TMA 14 – 17 martie 2013, la un tarif  PROMOTIONAL.

 

REDUCERI pentru posesorii CARDULUI DE FIDELITATE INTERAD.

REDUCERE 5% pentru INSCRIERILE CU PLATA INTEGRALA in perioada Festivalului TMA (ROMEXPO) 14 – 17 martie 2013

!!! REDUCEREA 5% SE CUMULEAZA CU RESTUL REDUCERILOR!!!!

Oferta Early Booking INSULA THASSOS “Calatoria spiritului tracic” – valabila pana la 28 februarie 2013 DETALII PROGRAM

Oferta Early Booking REVELION 2014 “ Vatra strabunilor la pragul dintre ani” – valabila pana la 1 mai 2013 DETALII PROGRAM

Detalii programe conferinte, tabere de autocunoastere si evolutie spirituala :

www.interad.ro    Telefon: 0723 831 965     e-mail: office@interad.ro

TERAPII ALTERNATIVE – BIOENERGIE consultatii si cursuri

SERVICII
Nici un raspuns pentru “Deplasare Initiatica: Cetatuia – Namaiesti – Corbii de Piatra”

Lasa un comentariu