Deplasare in “Triunghiul Initiatic din Bucegi”. Reduceri inscrieri timpurii Tabere de Autocunoastere – Interad

Iun 04, 2013 No Comments by

Regaseste frumusetea si potentialul tau interior, calatorind in “TRIUNGHIUL INITIATIC DIN BUCEGI” (29 – 30 iunie 2013) impreuna cu Agentia de Turism Interad in Tinutul Sacru al energiilor primordiale din Muntii Bucegi: Pestera Ialomitei – Sfinx – Omu. Chipurile impietrite ale muntilor vegheaza din timpuri imemoriabile asupra plaiului stramosesc, iar celor ce le strabat potecile le ofera posibilitatea sa se descopere. Pentru a intelege adevarul acestor cuvinte trebuie sa vii, sa simti si sa te bucuri de propriile revelatii. Nici o descriere sau informatie teoretica nu se compara cu propriile constientizari. Pe parcursul traseului strabatut in 10-12 ore ai posibilitatea sa te observi si sa reflectezi asupra cine esti cu adevarat. DETALII DEPLASARE IN TRIUNGHIUL INITIATIC  

Oferta LAST MINUTE pentru Tabara CALATORIA SPIRITULUI TRACIC” in Insula Thassos-Balchik plecare 7 iunie 2013 (10 zile) – ULTIMILE 2 LOCURI DISPONIBILE!

Participantii sunt insotiti de Dimitria Puchiu si Cristian Pompei.

Te bucuri de 10 zile de istorie, spiritualitate si relaxare!

Programul include: transport, cazare cu mic dejun si ghidaj.

DETALII CALATORIE INSULA THASSOS

Te invitam sa participi si sa beneficiezi de REDUCERI pentru INSCRIERI TIMPURII (oferte EARLY BOOKING) valabile pana in data de 5 iunie 2013, pe care le organizam o singura data in acest an:

  • 3 – 7 iulie 2013: TRANSALPINA – PRISLOP – SARMIZEGETUSA REGIA – CETATEA COSTESTI – CETATEA FETELE ALBE – CETATEA BLIDARU – TRANSALPINA(VEZI DETALII);
  •  2 – 4 august 2013: TRANSFAGARASAN – GROTA PARINTELUI ARSENIE BOCA – TEMPLUL DORINTELOR DE LA SINCA VECHE(VEZI DETALII).

Interad tabara Prislop

Dupa 5 iunie 2013 mai poti prinde tarife reduse in majoritatea taberelor organizate de Agentia de turism INTERAD, care includ obiective inedite. Sunt locuri si evenimente la care ajungem o singura data in acest an:

Interad Tabara Sfinx

Programele organizate includ: transport, cazare si ghidaj.

IMPORTANT!

  • Pentru persoanele care doresc sa vina direct la obiectivele vizitate, cu transport propriu, vom stabili un tarif  in functie de programul la care doresc sa participe.
  • In taberele pe care le organizam pot participa si copii.
  • OFERTA  EARLY BOOKING SE CUMULEZA CU REDUCEREA 10% IN BAZA CARDULUI DE FIDELITATE
  • REDUCERE GRUPURI: REDUCERI 5% pentru grupuri mai mari de 6 persoane.

PROIECT NOU!

1 – 6 SEPTEMBRIE 2013 – Program organizat de Agentia de Turism INTERAD si Centrul de Dezvoltare Personala ORDO – TABARA DE RECONECTARE CU STRABUNII

Programul include: transport, cazare, ghidaj spiritual ( DIMITRIA PUCHIU) si cursuri sustinute de: ORESTE TEODORESCU, DORU BEM si CRISTIAN POMPEI.

Detaliile ofertelor noastre pot fi vizualizate pe www.interad.ro

Agentia de Turism INTERAD organizeaza aceste excursii si tabere care sunt de fapt conferinte / seminarii si care au ca tema principala  AUTOCUNOASTEREA, astfel incat pe parcursul deplasarii participantii beneficiaza simultan de incarcatura energetica si spirituala a locurilor, cat si de informatii pe intreaga perioada a calatoriei despre: obiectivele turistice, autocunoastere, gandire pozitiva, evolutie personala si spiritualitate.

COFERINTA “DESTIN SI AUTOCUNOASTERE. DESCOPERA ROMANIA.” – organizata de Agentia de Turism INTERAD si CRISTIAN POMPEI

Data: 22 iunie 2013, ora 16:30

Locatia: Bucuresti, Muzeul “Grigore Antipa” – Sala Multimedia

INTRAREA LIBERA

Detalii programe conferinte, tabere de autocunoastere si evolutie spirituala :

www.interad.ro    Telefon: 0723 831 965     e-mail: office@interad.ro

Ne intalnim si pe Facebook!

Informatii de ultima ora referitoare la activitatile si serviciile pe care le organizeaza Agentia de Turism INTERAD (tabere, conferinte, cursuri, oferte speciale – reduceri, oferte turistice…) sunt postate pe cele doua adrese:

1.      Interad All Inclusive

https://www.facebook.com/interad.allinclusive  –  va confirmam “PRIETENIA”

2.      Interad

https://www.facebook.com/pages/Interad/323001284470948 – va multumim pentru “LIKE”

Prietenii se intalnesc acum mai usor!

SERVICII
Nici un raspuns pentru “Deplasare in “Triunghiul Initiatic din Bucegi”. Reduceri inscrieri timpurii Tabere de Autocunoastere – Interad”

Lasa un comentariu