Comorile spirituale ale Dobrogei

Oct 16, 2012 No Comments by

Dobrogea ne captiveaza cu locurile sale pline de spiritualitate, istorie si legenda, care ne asteapta sa-i descoperim frumusetea. Agentia de turism Interad organizeaza, in data de  2 NOIEMBRIE 2012 , o excursie care se desfasoara pe parcursul a trei zile.

Plecam din Bucuresti si in prima zi vizitam Manastirea Dervent, unde se afla Crucile Vindecatoare, Izvorul tamaduitor si Icoana Maicii Domnului (1820) facatoare de minuni; Pestera Sf. Andrei cu cele noua izvoare in care erau botezati primii crestini de catre “Sfantul Lupilor”- Sfantul Apostol Andrei si Cetatea Adamclisi. Seara vom inopta in Costanta, iar a doua zi vom porni catre Cetatile Histria si Enisala, Manastirea Halmyris, care adaposteste moastele celor mai vechi Sfinti descoperiti pe teritoriul Romaniei: Epitect si Ariston. Seara vom poposi in Tulcea. In a treia zi a circuitului ajungem in fata Icoanei Mantuitorului care se lumineaza singura de la Manastirea Celic Dere, apoi vizitam Cetatea Capidava.

excursie Pestera Sfantului Andrei

Pe intreg teritoriul Romaniei, din varful Carpatilor pana la malul Marii Negre, avem marturii ale maretiei acestui popor. Insemnele Luminii se afla la tot pasul si astepta ca fiecare dintre noi sa-i desluseasca mesajul. Puterea lor ne ajuta sa vedem Lumina din noi. Urmele lasate de civilatiile precrestine si cele crestine vin sa ne cladeasca drumul catre evolutia firesca catre Inalt. Radacinile Sufletului acestui neam le regasim in noi si intelegem astfel ca: “In adanc este Inaltul!”

Dobrogea te fascineaza tocmai prin frumosul simplitatii reliefului acestui tinut incarcat de vestigii ale trecutului care au atat de multe de transmis, pentru ca noi sa intelegem mai bine care ne este “rostul pe Pamant”.

Detalii aici

Organizator al excursiilor: Agentia de turism Interad – experienta 11 ani in servicii turistice si transport persoane, fiind detinatoarea unui parc propriu de van-uri, microbuze si autocare.

Insotitor grup si initiator programe, incepand cu anul 2011: Dimitria Puchiu

Telefon: 0723 831 965

e-mail: office@interad.ro

Servicii turistice si transport persoane: http://www.interad.ro/

http://www.interad-microbuze.ro/inchirieri-van.html

http://www.interad-microbuze.ro/inchirieri-microbuze.html

http://www.interad-autocare.ro/

http://www.interad-transferuri.ro/transfer-romania.html

http://www.interad-rentacar.ro/

SERVICII
Nici un raspuns pentru “Comorile spirituale ale Dobrogei”

Lasa un comentariu