Calatorind te regasesti!

Sep 27, 2012 No Comments by

Agentia de turism Interad si-a propus sa ofere persoanelor interesate de autocunoastere si spiritualitate posibilitatea de a redescoperii Romania si dintr-o alta perspectiva decat cea istorica si geografica. Pe parcursul deplasarilor vizitam obiective deosebite, mai mult sau mai putin cunoscute, dar care au o puternica incarcatura energetica si informationala.

Mergand pe minunatul pamant romanesc iti aduci aminte de stramosi si descoperi ca ai toate motivele sa fii mandru de radacinile tale.

Astfel, in data de  05 OCTOMBRIE 2012 (3 zile)  poti sa participati intr-o frumoasa si interesanta excursie in care, la cazanele Cazanele Dunarii, vezi Capul lui Decebal si partunzi in Grota Veterani, grota in care a vietuit o perioada si Zalmoxe si unde se afla o deschidere spre cer in peretele de stanca, asemanatoare cu cea de la Temnlul Inimii de la Sinca Veche. Ansamblul Brancusi de la Targu Jiu (Coloana Infinitului, Poarta Sarutului, Masa Tacerii) te impresioneaza prin puntea care o creeaza peste timp, unind trecutul cu viitorul. Pestera Polovragi, denumita si “Pestera lui Zalmoxe” a servit drept loc de refugiu in vremuri de restriste, dar si de aplicare a tratamentelor pe toate planurile. Nu intamplator deasupra pesterii se afla Cetatea dacica de la Polovragi, la care va propunem sa urcati cu ocazia acestei deplasari.

Detalii:

http://www.interad.ro/excursiicentre-energetice-romania/cazanele-dunarii-ponoarele-toamna.html

De asemenea, descoperi istoria si legendele vetrei strabune, despre care incepem sa descifram cate ceva, calatorind la Sarmizegetusa Regia, Costesti si Templul de la Sinca Veche in 18 OCTOMBRIE 2012  pentru 4 zile. In drum spre Costeti vom opri la Trovanti – fascinantele “pietre care cresc”, apoi ne vom mangaia sufletele la Mormantul Parintelui Arsenie Boca de la Prislop si la Grota Sfantului Ioan. La Templul Ursitelor (Inimii, Cristalelor) de la Sinca Veche  gasim un vestigiu precrestin cu o vechime imemorabila, care se presupune ca ar avea aproximativ 7000 de ani.

Detalii: http://www.interad.ro/excursiicentre-energetice-romania/sarmizegetusa-regia-prislop.html

Ne bucura relatarile participantilor din deplasarile anterioare care ne confirma, ca unul din motto-urile agentiei nostre este cat se poate de adevarat: “Calatorind, te regasesti!”

Prin “regasire” ei au constientizat mai multe aspecte:

  1. Trairile personale pe care le-au avut in locurile vizitate, le-au adus aminte de anumite aspecte ale unei vietii anterioare, pe care o recunosteau ca fiind familiara.
  2. Prin activarea senzatiei de deja vu, au realizat ca au un potential interior, pe care pana acum unii probabil nu-l costientizasera. Acest fapt, le-a demonstrat ca suntem fiinte complexe si dincolo de trupul fizic.
  3. Calatoria in cadrul unul colectiv si datorita diferitelor situatii ivite (uneori datorate dificultatii drumului care te solicita sau modului in care faci fata diferentelor de opinie) iti arata aspecte ale caracterului si personalitatii. Regasesti calitati pe care nu stiai ca le ai, cum ar fii spiritul de intrajutorare, intelegerea aproapelui, forta si echilibrul interior etc.

Regasind in tine toate aceste valori te intorci, in mediul in care iti traiesti aceasta existenta, imbogatit si reintregit spiritual, mai puternic, cu o viziune mult mai ampla asupra Vietii.

 

SERVICII INCLUSE IN TARIF: cazare, transport cu autocarul / microbuz, servicii ghidaj.

Organizator al excursiilor: Agentia de turism Interad – experienta 11 ani in servicii turistice si transport persoane, fiind detinatoarea unui parc propriu de van-uri, microbuze si autocare.

Insotitor grup si initiator programe, incepand cu anul 2011: Dimitria Puchiu

Telefon: 0723 831 965

e-mail: office@interad.ro

Servicii turistice si transport persoane: http://www.interad.ro/

http://www.interad-microbuze.ro/inchirieri-van.html

http://www.interad-microbuze.ro/inchirieri-microbuze.html

http://www.interad-autocare.ro/

http://www.interad-transferuri.ro/transfer-romania.html

http://www.interad-rentacar.ro/

Motto-urile Agentiei Interad sunt:

SERVICII
Nici un raspuns pentru “Calatorind te regasesti!”

Lasa un comentariu