Ayurmed – specialistul dumneavoastra in Medicina Ayurvedica

Dec 04, 2012 No Comments by

Medicina Ayurveda este sistemul medical traditional indian sau medicina traditionala indiana. Cu o vechime de peste 5000 de ani, ea reprezinta unul din cele mai vechi sisteme de medicina alternativa. Medicina alternativa se deosebeste de medicina alopata, conventionala prin metodele de diagnostic si tratament pe care le foloseste, din care amintim fitoterapia, aromoterapia, meloterapia, cromoterapia, masajul etc., fitoterapia fiind cea mai cunoscuta si raspandita.

Medicina Ayurveda sau medicina traditionala indiana reprezinta un sistem medical holistic, care abordeaza omul in ansamblul sau, adresandu-se organismului (format din trup, minte si spirit) in intregime, si nu doar organului suferind sau bolii.

Medicina Ayurveda este un sistem de medicina alternativa care pune un mare accent si pe preventie, nu numai pe tratament, ajutand astfel omul sanatos sa isi pastreze sanatatea si echilibrul, iar pe cel bolnav sa le recapete.

Prin solutiile naturale pe care le ofera medicina Ayurveda si remediile ei omul este ajutat sa isi regleze functiile si sa se autovindece.

In  scopul promovarii medicinei traditionale indiene si in special a fitoterapiei indiene  firma STAR INTERNATIONAL MED va vine in intampinare cu o gama de remedii fitoterapeutice ayurvedice, marca AYURMED,100% naturale, obtinute prin procesarea la temperatura ambianta a plantelor folosite, tehnica ce inlatura riscurile de modificare sau pierdere a principiilor active din acestea.

Remediile fitoterapeutice ayurvedice, marca AYURMED, promovate de firma STAR INTERNATIONAL MED actioneaza bland asupra organismului, redandu-i vitalitatea si sanatatea pierduta. Ele determina imbunatatirea functiilor organismului si au actiuni purificatoare, vitalizante, vitaminizante, afrodisiace si reintineritoare.

Scopul principal al firmei STAR INTERNATIONAL MED este acela de a va face cunoscute beneficiile fitoterapiei in general si le fitoterapiei indiene in special. Din acest motiv firma va pune la dipozitie urmatoarele produse 100% naturale, marca AYURMED, ce va ajuta in a va mentine sanatatea intregului organism astfel:

  • aparatul respirator (COUGHEND),
  • sistemul digestiv (GASCURE, LIVECOM, TRIFYLA, WORM END),
  • sistemul cardiovascular si sange(LYON HEART, PRESSURE DOWN, GLOBY FORTE)
  • imunitate (MARGUSA,  ASHWAGANDA, SPIRULINA, HAPPY KID)
  • aparatul urogenital feminin si masculin (URINOSALM,SHECURE, KAMAIANY, FEMININE TOUCH, PROSTATOSALM, POTENT POWER)
  • sistemul articular (ARTRISALM, NON DOLOR)
  • afectiuni metabolice (DAITAB, SLEMOL)
  • sistemul nervos (MEMO ON).

www.star-ayurveda.ro

SERVICII
Nici un raspuns pentru “Ayurmed – specialistul dumneavoastra in Medicina Ayurvedica”

Lasa un comentariu