Totul pentru tine. Terapie pentru trup, minte si spirit

Sep 24, 2012 No Comments by

Este timpul sa te ocupi de tine! Primesti o carte cadou si un voucher de masaj relaxare de la Editura Herald. Totul pentru tine! Terapie pentru trup, minte si spirit! Alege pachetul de carti care simti ca ti se potriveşte.

In aceasta toamna la Editura Herald nu cad frunze, cad carti bune si surprize. Ca intotdeauna, tu esti in centrul atentiei!

De multe ori suntem atat de prinsi in rutina zilnica si in responsabilitatile cotidiene incat uitam sa fim generosi cu noi insine si sa ne cream momente de relaxare. O pauza este importanta – o gura de aer proaspat, o activitate noua, o carte buna sau o sedinta de masaj de relaxare poate fi exact ceea ce ne trebuie sa mergem mai departe.

Este timpul sa te ocupi de tine! Rasfata-te cu o lectura noua care sa iti implineasca cele mai profunde dorinte. Si de data aceasta noi iti oferim resursele necesare. Descopera linistea si echilibrul prin intermediul cartilor si tratamentelor pe care, cu multa grija, le-am selectat special pentru tine!

Alege pachetul de carti care simti ca ti se potriveste!
Profita de reducerile semnificative ale acestei campanii!

In plus, la fiecare pachet comandat primesti cadou, ca semn al pretuirii noastre, cartea “Darul iubirii” de Gibran Kahlil si o sedintă masaj relaxare la Eden Spa Bucuresti.

Adu stelele la tine acasa

Din frageda copilarie am fost fascinati de stele si de legaturile noastre cu universul. Cat de mult viata noastra este influentata de aceste conexiuni subtile?! In astrologie se cauta si se gasesc raspunsuri de mii de ani. Paseste printre stele si lasa-te invaluit de mister. Un cer instelat poate oglindi cine esti!

Pachetul contine:

Astrologia Personalitatii
Casele astrologice
O Mandala Astrologica
Astrologie Natala (Brihat Jataka)
Astrologia si Sexul

+ Darul iubirii (cadou)
+ O sedinta masaj relaxare la EDENSPA (cadou)

Terapie Trup-Minte-Spirit

Omul este format din suflet, minte si trup. Pentru o dezvoltare armonioasa este nevoie sa dam atentie tuturor celor trei planuri. De multe ori, in stadiul actual, omul se preocupa in mod constient doar de soarta corpului sau fizic, pe celelalte lasandu-le sa se descurce singure. Descopera cum poti creste sanatos pe toate planurile fiintei tale!

Pachetul contine:
Principiile Homeopatiei
Tu si medicul din tine
Terapia prin flori
SUNDAO. Respiratia daoista si practica vindecarii
Osteopatia pentru copii

+ Darul iubirii (cadou)
+ O sedinta masaj relaxare la EDENSPA (cadou)

Sanatate si implinire

Sanatatea precara, existenta in prezent la majoritatea oamenilor, este consecinta necunoasterii si neglijarii diverselor conjuncturi si conditii de viata ale omului. Cum apar bolile, care este natura lor si cum pot fi gasite solutii pentru o vindecare rapida si eficienta? Afla posibilele raspunsuri pe care unii specialisti in materie ni le propun!

Pachetul contine:

Anatomia unei boli
Depresia. Evadare din Infern
Sexualitate & Psihanaliza
Despre educatie
Yoga si sanatatea

+ Darul iubirii (cadou)
+ O sedinta masaj relaxare la EDENSPA (cadou)

Cunoaste-te pe tine insuti!

Omul este o fiinta in cautarea sensului vietii sale si va ajunge la implinirea completa numai gasind raspunsuri la intrebarile sale fundamentale. Paseste cu incredere pe calea descoperirii de sine si rezultatele te vor surprinde prin schimbarea pozitiva adusa in viata ta!

Pachetul contine:

Cine sunt eu? – Cautarea Sacra
Cunoasterea de sine
Centrul Fiintei
Dincolo, in adancul nostru
Devino ceea ce esti

+ Darul iubirii (cadou)
+ O sedinta masaj relaxare la EDENSPA (cadou)

 

Descopera-ti natura psihologica!

In aceste vremuri moderne, una din cele mai la indemana cai pentru a descoperi temeiul nostru psihologic si modul de functionare a mintii noastre este prin psihologie si ramurile acesteia. Descoperind natura noastra interioara, putem sa atingem noi culmi si sa ne descatusam de limitarile iluzorii pe care singuri ni le-am creat.

Pachetul contine:
Despre psihanaliza
Psihoterapie & Consiliere Psihodinamica
Analiza Tranzactionala – Psihoterapie & Consiliere
Psihoterapie & consiliere existentiala
Psihoterapie & consiliere centrata pe persoana

+ Darul iubirii (cadou)
+ O sedinta masaj relaxare la EDENSPA (cadou)

Viata si destin

Pentru multi, viata este un cumul de erori, abateri de la legea naturala. Exista conflicte cu sine, cu semenul, cu mediul, cu sacrul. Acumulandu-se, erorile provoaca confuzie si suferinta. Din fericire, e posibil sa dizolvi negativitatea din viata ta si sa restaurezi starea de bine si bucuria de a fi.

Pachetul contine:

Terapia destinului
Hara – Centrul vital al omului
Intre Dumnezeu si cosmos
Divinul Feminin – Viziuni si profetii in traditia sapientiala
Muntele sacru

+ Darul iubirii (cadou)
+ O sedinta masaj relaxare la EDENSPA (cadou)

Despre Editura Herald

Infiintata din 1994, Editura Herald are un  profil editorial structurat si coerent, dublat de calitatea inalta a lucrarilor, in acest fel si-a asigurat o pozitionare distincta pe piata si o prezenta marcanta la incidenta unor domenii ca spiritualitate, religie, teologie, filozofia culturii, ezoterism. Cele 20 de colectii tematice sunt structurate in asa fel incat sa ofere cunoasterea detaliata a unui domeniu anume. ( www.edituraherald.ro )

Referinte:

„Peste 20 de colectii cu titluri dintre cele mai incitante.” (Observator cultural);

„Editura Herald, stapana nisei cartilor de spiritualitate…” (New York Times Book Review)

Mai multe detalii accesează : http://edituraherald.ro/2012_pachete_terapia.asp

 

Reduceri
Nici un raspuns pentru “Totul pentru tine. Terapie pentru trup, minte si spirit”

Lasa un comentariu