Promotia lunii octombrie – NONI Aromatizat CADOU!

Oct 23, 2012 No Comments by

Avem bucuria sa va anuntam o noua promotie la produsele pe care le comercializam in magazinul online in luna octombrie 2012:

  • pentru orice comanda de produse cu valoare de minim 250 lei, primiti CADOU un flacon de NONI Zuccari Aroma 0,5L
  • pentru orice comanda de produse cu valoare de minim 350 lei, primiti CADOU un flacon de NONI Zuccari Aroma 1L
  • Suc pur natural fermentat din pulpa pura din fructul NONI(Morinda Citrifolia) 100%.NONI, un produs de calitate superioara, organic, obtinut prin presare directa, fara adaos de apa, coloranti, conservanti sau aditivi. Sucul este filtrat si separat de pulpa fructului, ce este saraca in substante active relevante. NONI este complet natural, gratie unui proces tehnologic strict, care pastreaza toate principiile nutritive pretioase in timpul fermentatiei. De fapt, tocmai fermentarea naturala face posibila evitarea pasteurizarii, care distruge principiile active. In consecinta, produsul nu numai ca pastreaza toate componentele benefice, dar se autoconserva fara adaosuri de stabilizatori, fiind mai usor asimilabil de catre organism.Gratie unui proces tehnologic strict, NONI Aromatizat este complet natural, care pastreaza toate principiile nutritive pretioase in timpul fermentatiei naturale, lucru ce face posibila evitarea pasteurizarii, care distruge principiile active. In consecinta, produsul nu numai ca pastreaza toate componentele benefice, dar se autoconserva fara adaosuri de stabilizatori, fiind mai usor asimilabil de catre organism.
    Aromele excelente adaugate acestui suc extraordinar de Noni ii confera un gust unic.

    Un suc extraordinar plin de micronutrienti esentiali, NONI Aromatizat, este capabil sa asigure suportul pentru starea de bine dorita de oricine.

Flacoanele de NONI Zuccari Aroma aflate la promotie au termen de valabilitate noiembrie 2012, dar se pot consuma si dupa aceasta data, care este termenul de valabilitate comercial.

Cadoul se poate oferi doar in produse, si nu poate fi convertit in bani. Acceptarea acestui cadou din partea noastra nu este obligatorie.

http://www.armonianaturii.ro/Promotia-lunii-octombrie-NONI-Aromatizat-CADOU.html*articleID_1365-articol

Reduceri
Nici un raspuns pentru “Promotia lunii octombrie – NONI Aromatizat CADOU!”

Lasa un comentariu