Impreuna avem puterea sa schimbam ceva!

Apr 30, 2013 No Comments by

Sarbatorile de Paste strang la aceeasi masa intreaga familie si ne dau ocazia sa ne bucuram in fiecare moment ca-i avem in jur pe cei dragi.

Imparte acest sentiment cu copiii crescuti in casele de plasament, participand la campania fundatiei HHC ROMANIA “O casa si un camin pentru fiecare copil!”

Cu ajutorul vostru, de Craciun am donat 2148 RON pentru campania “O casa si un camin pentru fiecare copil!” Pe 1 Martie am vandut Martisoare confectionate de copiii din centrele de plasament pentru a strange fondurile necesare organizarii Olimpiadei Speciale de Iarna pentru copiii cu nevoi speciale ! Am demonstrat astfel ca impreuna putem face mult bine!

Copil

Ajuta-ne sa facem o bucurie si mai mare anul acesta de Paste, contribuind la cele 2 proiecte speciale HHC ROMANIA din Bucuresti:

– Închiderea Centrului de Plasament Sf. Andrei din sectorul 6
– Dezvoltarea programului de preventie a abandonului copiilor în Bucuresti.

In centrul Sf. Andrei locuiesc 24 de copii care sufera de deficiente de intelect, însotite sau nu de sindromul Down, autism sau elemente autiste, epilepsie si hipoacuzie bilaterala profunda.

Pentru ei HHC ROMANIA vrea sa construiasca anul acesta 2 case de tip familial, în apropierea unei scoli speciale, dandu-le posibilitatea sa creasca intr-un ambient mai natural, luminos, primitor si în care vor primi o îngrijire si atentie individuala .

Copii

Cumpara orice oferta si NOI DONAM 1 LEU!

HHCDe 12 ani, HHC Romania inchide institutii de tip vechi din sistemul de protectie a copilului din Romania si ofera fiecarui copil o viata de familie. Astfel au reusit sa salveze peste 4.602 de copii din aceste institutii, iar 7.520 de copii au ramas in familie datorita programelor de prevenire. Citeste mai mult despre proiecte si cum te poti implica pe www.hhc.rohttps://www.inzonata.ro/doneaza1leu-paste 

Reduceri
Nici un raspuns pentru “Impreuna avem puterea sa schimbam ceva!”

Lasa un comentariu