CONCURS – Scapă definitiv de părul nedorit până la vară!

Ian 25, 2013 No Comments by

Elos Beauty Center (www.elos.ro) vine în sprijinul clienţilor cu tratamente revoluţionare pentru îngrijirea şi tratarea pielii, de top la nivel mondial.

Acum ai ocazia să-ți împlinești visul de a fi cea mai frumoasă de pe plajă grație tehnologiei revoluționare SPL Or-Light, care te scapă rapid și definitiv de inesteticul păr de pe față și corp.

Participă acum la concurs, dă un like paginii de Facebook – Elos Beauty Center, răspunde la întrebarea „De cât păr scapi încă de la prima ședință de SPL cu Or-Light?” și câștigă ședințe de epilare definitivă în valoare de 300 de Euro!

 

Situată în inima Bucureştiului (Intrarea Aviator Theodor Iliescu, nr. 2, parter, colţ cu Dorobanţi, nr. 6), ELOS BEAUTY CLINIC te invită să te răsfeţi asemenea vedetelor de la Hollywood!

CONCURS (din 28 ianuarie)

Durată: 1 săptămână (până pe 3 februarie)

Pentru a participa la concurs:

  • Trimite răspunsul corect la întrebarea “De cât păr scapi încă de la prima ședință de SPL cu Or-Light?” pe adresa daniela.cristea@mhmedia.ro

Important! Vor fi luate în considerare pentru Concurs doar răspunsurile postate la acest articol şi care conţin date (nume şi adresă de e-mail) valide! Nu sunt permise mai multe comentarii de pe acelaşi IP. Participarea este validată doar dacă ai dat LIKE paginii Elos Beauty Center pe Facebook.

Informații despre epilare definitivă cu SPL Or-Light, regele epilării definitive!

Or-Light (marca Yperion Technology), cel mai sigur și eficient aparat din lume, distruge 80% din firele de păr încă de la prima ședință.

Or-Light folosește tehnologia SPL, cea mai eficientă a momentului, iar rezultatele sunt spectaculoase.
SPL este indicat în cazul zonelor extinse precum picioare, braţe, axilă, linia bikinilor, spate şi piept precum şi anumite zone ale feţei.

Procedura nu este dureroasă, dar senzaţia diferă de la o persoană la alta, în funcţie de culoarea pielii, de densitatea firelor de păr şi de gradul de sensibilitate a fiecărei persoane în parte. Durerea va fi mai mare unde densitatea părului este mai mare.

Un ciclu de tratament este alcătuit din mai multe şedinţe (de la 4 la 8 sedinţe), în funcţie de tipul firului de păr, efectuate la interval de o lună.

Detalii tratament EPILARE DEFINITIVĂ găsiţi pe www.elos.ro

 

Testimonial

Andreea Mantea –  “De mult timp îmi doream să scap de corvoada epilatului cu ceară. La aparat am renunțat din cauza firelor de păr care creșteau pe sub piele. La Elos Beauty Clinic am descoperit soluția ideală pentru mine – SPL-ul Or-Light, care face minuni pentru piele și mă scapă de păr fără durere și fără riscuri. Am realizat prima ședință în luna decembrie, pentru a reuși să scap definitiv de părul nedorit până la vară, iar pielea mea e mai fină ca niciodată!

_MG_0918

Reduceri
Nici un raspuns pentru “CONCURS – Scapă definitiv de părul nedorit până la vară!”

Lasa un comentariu