Sundao – MOMENTUL TREZIRII, Seminar 4– 6 Mai 2012

Mar 19, 2012 No Comments by

MOMENTUL TREZIRII

Sundao este o metodă străveche tradiţională de formare a minţii şi corpului, care s-a menţinut şi s-a dezvoltat în Coreea.

Este o tehnică terapeutică singulară şi foarte eficientă, având ca scop eliberarea trupului şi psihicului de dureri, anxietăţi şi blocaje energetice care îngreunează circulaţia energiei vitale Qi, permiţând astfel dobândirea unei bunăstări generale.

Oricine poate profita de pe urma acestei practici. Nu există restricţii nici condiţii prealabile necesare privind participarea la workshop-uri şi la serile de exerciţii.

Instructajul are loc într-un spaţiu primitor, care permite un sprijin şi o supraveghere individuală.

Seminarul se va desfăşura în perioada  4– 6 Mai 2012, de vineri, 4 Mai 2012, ora 17 până duminică, 6 Mai 2012, ora 18:00

 Taxa de participare este de 120 EURO

 Vă rugam vizitaţi www.sundao.ro, pentru a afla mai multe despre Sundao.

 

Pentru înscrieri şi informaţii suplimentare, vă rugam contactaţi-ne:

Camelia Cioba 0729.203.525,  camelia.cioba@sundao.ro

Roberta Neamţu 0722.330.652, roberta.neamtu@sundao.ro

Andreea Serbănescu 0723.227.332, andreea.serbanescu@sundao.ro

Acest seminar se va desfăşura sub atenta îndrumare a maestrului Jae-Sheen YU.

Master Yu, Jae – Sheen este unul dintre cei mai inovatori şi dinamici antrenori ai tradiţiei Sundao. Este un maestru vindecător, un învăţător spiritual instruit în Coreea de Sud şi este autorul cărţii Sundao – „An invitation to mountain Daoist practice”. După ce s-a stabilit în SUA în 1998, a deschis centre în California şi Arizona. În prezent, este director de program al „Școlii Internaţionale de Sundao” şi al „Sundao USA”. Organizează seminarii de meditaţie şi vindecare Sundao, circuite de studiu şi programe de retreat în Asia, Europa, Russia şi SUA. Printr-o formă deosebit de atractivă şi plină de entuziasm, Master Yu ne luminează cu principiile pline de profunzime şi înţelepciune ale vindecării antice din Est, precum şi filozofia specifică acestei zone.

Master Yu, Jae – Sheen doreşte să ne împărtăşească cunoaşterea sa prin încă 2 zile de seminar cu tematici diferite, și anume:

 

Luni, 7 Mai 2012, orele 9:30 – 18:00

“Applied Dao” se adreseaza celor ce doresc să folosească Sundao în activitatea lor profesională, precum şi celor ce doresc să aprofundeze această tehnică. Taxa de participare: 80 EURO

 

Marţi, 8 Mai 2012, orele 10 – 18

“Community Day” pentru copiii de şcoală cu probleme de sănătate, de familie, emoţionale sau care trec prin perioade şi situaţii dificile, în care au nevoie de suport şi îndrumare.

Taxa de participare: 30 EURO

Mind
Nici un raspuns pentru “Sundao – MOMENTUL TREZIRII, Seminar 4– 6 Mai 2012”

Lasa un comentariu